Kaartleggers Online│Tarot en Lenormand

Kaartleggers Online van Livemedium:

Hieronder ziet u een selectie van de Kaartleggers Online van Livemedium. Kaartleggers Online zijn kaartleggers/kaartlegsters die live via de telefoon kaarten voor je kunnen leggen voor vragen die je hebt op het gebied van liefde, relatie, werk etc.

Weet dat wij geen enkele vraag raar vinden, wij geven jou Kwaliteit en 100% Aandacht, Anonimiteit en Privacy

Wil je weten welke kaartleggers er op dit moment online zijn, klik dan op de knop “Direct Contact” onderaan de fotootjes.

Kaartleggers Online1 Kaartleggers Online│Tarot en Lenormand

Alle Kaartleggers/Kaartlegsters Online van Livemedium:

Hieronder ziet u alle kaartleggers/kaartlegsters die werkzaam zijn voor Livemedium. Zoekt u een specifieke kaartlegger/kaartlegster, klik dan op een van de links hieronder en u komt uit op de persoonlijke pagina van de desbetreffende kaartlegger/kaartlegster. Indien een kaartlegger/kaartlegster online is ziet u dat aan de tekst “aanwezig” bij de foto.

Kaartlegger Online Alexander:
Alexander legt tarotkaarten (tarotist) en is daarnaast nog relatiecoach, mental coach, bedrijfscoach en raadgever is tevens heldervoelend en helderziend.

Contact: Kaartlegger Online: Alexander

Kaartlegster Online Amaranth:
Amaranth legt de tarot (tarotiste) en de chakrakaarten en is daarnaast ook nog dierentolk, runenlegster, energetisch diertherapeute en kan ook pendelen.

Contact: Kaartlegster Online: Amaranth

Kaartlegster Online Anais:
Anais legt de lenormand (lenormand kaartlegster) en de engelenkaarten. Daarnaast biedt zij een luisterend oor, is helderwetend, heldervoelend, raadgeefster en kan pendereln.

Contact: Kaartlegster Online: Anais

Kaartlegster Online Ceri:
Ceri is een ervaren kaartlegster en kan dan ook vele soorten kaarten en leggingen voor je doen. Zij kan de tarot (rider waite) voor je leggen, de lenormandkaarten, de Osho Zen Tarot, de tarot Isis, de engelenkaarten en de zigeunerkaarten. Daarnaast is zij heldervoelend  en kan contact maken met engelen of voor je pendelen. Tot slot kan zij ook op aards niveau hulp bieden in de vorm van relatietherapie en gesprekstherapie.

Contact: Kaartlegster Online: Ceri

Kaartlegster Online Maureen:
Maureen legt de tarot (tarotiste), verder is ze heldervoelend en werkt het liefste met concrete vragen. Als hooggevoelig persoon kan ze u helpen met visualisatie oefeningen. Ze kan u als u dat wenst met Reiki op afstand healen.

Contact: Kaartlegster Online: Maureen

Kaartlegster Online Rhea:
Rhea is een heldervoelende kaartlegster, tarot en lenormand. Ze kan voor u verschillende leggingen duiden. Daarnaast is ze gespecialiseerd in zielsverwantschappen en zielerelaties. Ze werkt vanuit een engelenkanaal en is tevens heel aards gericht, ze kan u vanuit haar opleidingen (IET-therapeute en Engelenhealings) diverse visualisatie en/of meditatietechnieken meegeven.

Contact: Kaartlegster Online: Rhea

Kaartlegster Online Rianne:
Rianne is tarotiste (legt tarot). Daarnaast is ze heldervoelend en helderwetend, ze is Reiki Master , kan foto’s lezen en werkt met automatich schrift. Tevens is ze relatiecoach en mentalcoach.

Contact: Kaartlegster Online: Rianne

Kaartlegster Online Ulrike Anne:
Ulrike Anne is tarologe (legt Symbolon tarot), ze is eveneens helderwetend en werkt met engelenkaarten. Ze is spiritueel life coach, ingewijd in Regenboogenergie en Ancient Master Healing en ook dierenfluisteraar. Ze werkt met bloesemremedies, engelen essences en engelensymbolen.

Contact: Kaartlegster Online: Ulrike-Anne


Wat zijn Kaartleggers Online/Online Kaartleggers?

Kaartleggers Online of Online Kaartleggers zijn kaartleggers die precies hetzelfde doen als dat je bij bijvoorbeeld thuis op consult zou gaan. Het enige verschil is dat het contact door de telefoon gebeurt. Voor jou betekent dat gemak (je kunt op ieder moment bellen  en hoeft niet de deur uit) 100% privacy en als je dat wilt kun je ook annoniem bellen, een naam is voor de meeste kaartleggers namelijk niet nodig.

Kaartlegster Online 199x300 Kaartleggers Online│Tarot en LenormandKaartleggers zijn er in vele soorten en maten, niet alleen als persoon maar ook in de kaartsoorten (tarotkaarten, lenormandkaarten, engelenkaarten, chakrakaarten etc.). Bovendien bestaan er binnen deze soorten kaarten ook nog verschillende leggingen.

Op Livemedium vindt u tal van kaartleggers online, ieder gespecialiseerd in zijn of haar vakgebied.

Kaartleggers gebruiken in veel gevallen de kaarten als hulpmiddel, veelal zijn heldervoelendheid of helderziendheid de primaire bron, de kaarten bevestigen dat gevoel of geven een stukje verdieping van het inzicht.

Ook zijn er kaartleggers die eerst contact met je willen maken middels het horen van je stem, deze kaartleggers willen dus eerst even met je praten om op jou in te voelen.

Iedere kaartlegger/kaartlegster heeft hierin zijn of haar eigen werkwijze maar de de kern is dat kaartleggers middels de kaarten informatie aan je kunnen geven die vanuit een universele bron wordt doorgegeven.

Deze informatie wordt door onze kaartleggers online aan jou verstrekt en gaat veel verder dan simpelweg de kaarten lezen. Het is vooral het gevoel dat een kaartlegger bij de kaarten en de combinaties van de kaarten krijgt. Dit gevoel wordt gevoed door de afstemming, de bron waaruit de informatie komt en de afstemming met de vraagsteller.

Wat is een online kaartlegging?

Online kaarten trekken zie je op vele websites terug, je kan zelf een kaartje trekken of een specifieke legging kiezen. Ook bestaan er mogelijkheden dat de  computer voor jou de keuze maakt. De afstemming gebeurt vanuit jouw energieveld, de kaarten die je trekt zijn als het ware door jou uitgekozen.

Het is best leuk om af en toe eens een kaartje te trekken via een website, een nadeel is dat de uitleg toch vrij algemeen is en een groter nadeel is dat je meestal voor deze methode kiest als je je emotioneel niet zo best voelt.

Wensen en Angsten, kun je die weerspiegelt zien via een online kaartlegging?

Het zou kunnen dat je je eigen wensen neerlegt maar het kan net zo goed zijn dat je je eigen angsten weerspiegelt ziet in de door jou getrokken kaarten. Al bij al blijft het moeilijk om voor jezelf de kaarten te duiden, vandaar het grote aanbod van kaartleggers online.

Wat is het grote verschil tussen kaartleggers online en een online kaartlegging?

Het grote verschil zit in de neutrale staat van ‘zijn’ waarin de consulent zich bevindt, de kaarten die getrokken worden zijn niet onderhevig aan de invloed van uw wensen of uw angsten. Ze reflecteren de situatie vanuit een hogere bron of kanaal. Dit geeft een duidelijke heldere reading waarin u inzicht kunt verkrijgen in de waarachtige staat van de situatie.

Al naargelang de paranormale gaven van de consulent verkrijgt u middels een kaartleggers online consult bijkomende informatie. Heeft de consulent van uw keuze bijvoorbeeld heldervoelende eigenschappen dan kunnen deze eigenschappen gebruikt worden om in te voelen op personen of situaties.

Ook kwaliteiten met betrekking tot het gebruiken van intuïtie en of psychologische of para psychologische kennis kan een meerwaarde geven aan een telefonisch consult met een kaartleggers online consulent.

Welke soorten kaarten bestaan er?

De meest bekende en meest gebruikte kaartendecks zijn de Tarot en de Lenormand kaarten.

In de Tarot alleen al bestaan vele varianten, de meest bekende is de tarot van Rider Waite en de Crowley tarot. Maar ook de tarot van de Druïden, de tarot van Isis of de tarot of Dreams zijn veelgebruikte decks.

De Osho Zen tarot is een kaartendeck die kaartleggers online kunnen gebruiken om tot heel diepgaande inzichten in jezelf te gaan.  De Symbolon tarot bestaat dan weer uit astrologische kaarten die door kaartleggersonline gebruikt worden die meestal ook astroloog zijn. De Tarot in de Herstelde Orde is een deck dat in plaats van de 78 kaarten 80 kaarten bevat.

In totaal zijn er wel meer dan 300 verschillende tarotdecks die door kaartleggers online gebruikt kunnen worden. Sommige zijn heel mooi geïllustreerd en Tarotisten verzamelen vaak verschillende decks en gebruiken één deck om mee te werken.

Kaartleggers online kunnen voor u de tarotkaarten leggen en duiden vanuit hun professionele opleiding en of door jarenlang zichzelf te verdiepen in dit orakel dat veel meer in zich meedraagt dan toekomst voorspellen.

De Lenormand kaarten worden in de volksmond vaak de ‘kleine kaartjes’ genoemd, Mlle Lenormand  was een bekende kaartlegster, haar cliënteel bestond uit vooraanstaande figuren. In haar salon kwamen onder andere Napoleon, Robespierre en ook de Russische  Keizer Alexander.

Ook bij de Lenormandkaarten die kaartleggers online gebruiken tref je verschillende decks aan. De kaarten zelf lijken op een gewoon kaartspel, het zijn er echter 36 en je ziet er afbeeldingen op. Deze afbeeldingen kunnen naargelang het deck iets anders zijn.

We kennen de klassieke Lenormand, de antieke Lenormand, het bloemenorakel van Lenormand, de mystieke Lenormand,  iris orakel van Lenormand en nog vele andere varianten. Welk deck kaartleggers online gebruiken heeft met hun persoonlijke feeling te maken, de betekenis blijft dezelfde.

Lenormand kaarten worden veelal gebruikt om dagdagelijkse gebeurtenissen te duiden en vaak om toekomst te voorspellen. Als kaartleggers of kaartlegsters zich hebben toegelegd op het orakelen met de Lenormand en ze beheersen de kennis van de talloze combinaties kan er veel meer tevoorschijn komen tijdens het consult.

Buiten deze bovengenoemde orakelspellen bestaan er nog talloze andere kaarten waar je mee kunt werken. Kaartleggers online hebben zich vaak gespecialiseerd in verschillende kaarten, werken vaak met Tarot, Lenormand of Zigeunerkaarten als basis legging en gaan intuitief aan de slag met Engelenkaarten, Godinnenkaarten, Zodiac kaarten, Opgestegen Meesters, Chakra kaarten enz…

Uit welke soort kaartlegging krijg je antwoord op je vraag?

Er zijn verschillende soorten kaartleggingen die je helderheid en inzicht kunnen verschaffen.

Dit is afhankelijk van de vragen die je hebt. Bij de tarot is de meest bekende kaartlegging het keltisch kruis. We kennen ook de relatielegging of het hoefijzer. Maar er zijn nog tal van andere mogelijkheden om een kaartlegging te laten uitvoeren.

In de lenormand kennen we de grote legging waar alle 36 kaarten uitgelegd worden, hier zijn 2 varianten mogelijk in een kaartlegging. Ook het kruis of relatiekruis is een vrij bekende kaartlegging.

Rond de jaarwisseling word er vaak gevraagd naar een jaarlegging, deze kan geduid worden met zowel de tarot als met de lenormand.

Bij engelenkaarten kan men met een kaartlegging een engelenreading verkrijgen maar hier is het ook mogelijk om met één kaartje trekken een duidelijk antwoord te verkrijgen.

Zie voor verdere informatie ons artikel
of lees
Voor meer informatie zie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Tarot

 

Op deze pagina vindt u onder andere informatie over:

-  Wat zijn Kaartleggers Online/Online Kaartleggers

- Wie de Online Kaartleggers van Livemedium zijn

- Waarvoor je Kaartleggers Online kunt bellen

- Wat het verschil is tussen kaartleggers online en Online Kaarten Trekken

- De verschillende soorten kaarten

- De Diversiteit in de soorten decks

- De keuzes in verschillende soorten kaartleggingen