Horoscoop September 2013

astrologie2 150x150 Horoscoop September 2013De herfst zal deze maand zijn intrede doen na een zeer hete zomer waar we allen van hebben kunnen genieten.

Wat de toekomstvoorspelling in september brengt via de astrologische maandhoroscoop kun je als vanouds hier onder weer lezen voor elk sterrenteken apart.

De meer algemene invloeden voor de Sterrentekens in de maand september 2013 zijn wat wisselende prognoses. Mars aspecten die iets destructiever kunnen doorwerken vanwege Saturnus invloeden die erbij komen, voornamelijk tekens zoals Stier, Leeuw, Schorpioen en Waterman zullen hier hinder van ondervinden.

De planeet Venus zorgt dan weer op haar beurt voor een gunstige invloed op liefdesgebied bij Stier, Kreeft, Maagd, Schorpioen, Steenbok en Vissen. Verder zullen bijna alle tekens dienen op te letten voor snijwonden en of vervoersongevallen, dit vanwege Pluto en Jupiter in oppositie met Uranus.

Voorzichtig op weg dus icon wink Horoscoop September 2013 naar een mooie nazomer en geniet van het lezen van je persoonlijke horoscoop!

Horoscoop September 2013

Horoscoop September 2013, Ram: 21 maart t/m 20 april

De Ram krijgt deze maand september 2013 op liefdesvlak te maken met enerzijds heftige verliefde gevoelens en anderzijds  discussies met partner. Probeer open te zijn en laat je masker vallen Ram ook als je vrijgezel bent.
Op werkgebied kunnen zich in september 2013 veranderingen voordoen, sommige Rammen worden voor grote taken gesteld en andere kunnen te maken krijgen met het afsluiten van een hoofdstuk. Er komen nieuwe mogelijkheden voor de Ram en hier zullen ook weer kansen uitkomen. Financieel is dit zeer zeker niet de maand om een lening af te sluiten, ga ook niet gokken want dat pakt niet goed uit.
Op energetisch vlak dient de Ram zich in de maand september rustig te houden en alles stap voor stap aanpakken.

Horoscoop September 2013, Stier: 21 april t/m 21 mei

De horoscoop september 2013 geeft voor de Stier met de heerser in het huis van paren een maand waar familie en huiselijke zaken belangrijk zijn. Tot 22 september geniet de Stier van een rijker relatie-leven ook op sexueel vlak en liefde en harmonie is aanwezig. Indien de relatie niet aan de verwachtingen van de Stier voldoet zal het moelijker worden om ze in stand te houden.
Het werkgebied krijgt in september 2013 te maken met communicatie in goede banen leiden en zaken die te maken hebben met buitenland of onroerend goed.
De Stier zal zich meer dan anders bezig houden met gezondheid en doet er goed aan op voeding te letten, ook zachte behandelingen zoals massages, voetreflexologie krijgen aandacht.

Horoscoop September 2013, Tweeling: 22 mei t/m 21 juni

De Tweeling krijgt in de maand september 2013 op liefdesgebied te maken met veel romantiek en sensualiteit dit door de aanwezigheid van de liefdesplaneet Venus. Tweeling geniet volop van aandacht en heeft een fantastische uitstraling die hun liefdesleven versterken met passie.
Op werkvlak zien we in de maand september een dynamiek die tot half oktober zal aanhouden in het teken Tweeling, een productieve periode met veel communicatie, publicatie, onderhandelingen en verkoop. Blijf wel tactvol in alle situaties en je zal er ook financieel vruchten van dragen. De Tweeling is in goede conditie deze maand september enkel zal er een neiging zijn om te overdrijven, wees voorzichtig met voertuigen en scherpe voorwerpen!

Horoscoop September 2013, Kreeft: 22 juni tot/m 21 juli

De horoscoop september 2013  voor de Kreeft brengt tot ongeveer 11 september vooral practische gezins en familie aangelegenheden met zich mee die toch iets minder prettig zijn en een verplichtend gevoel met zich meebrengen. Na 11 september treedt er een verbetering op  en zal de sfeer veel intiemer en sensueler worden, de kansen op een nieuwe liefde zullen zich vermenigvuldigen en de Kreeft zal zich zeer goed vermaken op relatievlak.Werk en financieen brengen in september 2013 goede mogelijkheden om uit te breiden en genoeg enthousiasme om zaken te laten slagen. Wel zal de Kreeft geduld aan de man moeten brengen en opletten dat de uitgaven niet te hoog worden.
De planeet Jupiter zorgt voor een energieboost maar zorg toch voor een stuk discipline Kreeft, zowel in je dagelijks leven als in je werk, niet overdrijven.

Horoscoop September 2013, Leeuw: 22 juli t/m 22 augustus

Voor de Leeuw brengt de maandhoroscoop september 2013 op relatie en liefdesvlak met de planeet Mars een bruisende energie teweeg. Mars brengt passie en seksuele kracht zeer stimulerend voor de Leeuw zijn of haar sentimentele leven. Je kunt als geen ander tot ongeveer half oktober die ander het gevoel geven uniek te zijn op deze aardbol! Met werk en zaken staat de Leeuw in september op hetzelfde planetaire niveau, een motor die draait in het professionele leven levert ook nog eens de beste prestaties in deze periode. Let wel een beetje op Leeuw dat je met al deze ambities duidelijk blijft en neem geen al te grote financiële risico’s. Op energetisch vlak heeft de Leeuw in september het gevoel verbonden te zijn met opstoten van adrenaline om ‘u’ tegen te zeggen, let op dat je niet over grenzen van anderen gaat, blijf diplomatisch en respecteer de mening van anderen. Opletten voor huiduitslag en het verwonden van jezelf.

Horoscoop September 2013, Maagd: 23 augustus t/m 23 september

De horoscoop september 2013  voor de  Maagd staat met de planeet Neptunus in het huis van paren op liefdesgebied voor een idealistische kijk met een geweldig romantische benadering, sensaties van extase zullen door de Maagd heengaan. Er is vooruitgang met Pluto in het huis van de liefde maar toch dient de Maagd in september 2013 nog op te letten om niet te investeren in de verkeerde mensen. Vanwege het verliezen van de realiteit is dit niet altijd gemakkelijk. Op zakelijk gebied ziet de Maagd in september met de planeet Zon vertrouwen en vitaliteit tot haar deel. Met de juiste doelstellingen en ambities is de weg naar succes in aantocht! Toch zijn er verborgen vijanden op je pad Maagd en zal je hindernissen moeten overwinnen! Financiën zal een prio worden deze maand september en ideeën genoeg om geld te maken voor de Maagd, kijk wel een beetje uit hoe je het besteedt.
De Maagd heeft meer dan voldoende energie deze maand, een optimistische houding en een goede weerstand, toch genoeg rust nemen en je zenuwstelsel niet overbelasten.

Horoscoop September 2013, Weegschaal: 24 september t/m 23 oktober

September 2013 geeft voor de Weegschaal een maand waar socializing samen gaat met de relatie en zo het sentimentele leven zal beïnvloeden. Er zal daardoor een vernieuwende energie door de relatie heenvloeien met extra passie, ondanks dit element word het 1ste deel van de maand september soms tegenstrijdig, blijf geduldig want het lost zich op. Vanuit deze oplossingen een harmonieuze sfeer voor het liefdeskoppel. Op werkgebied zal de planeet Jupiter bijdragen aan kansen en opportuniteiten, het kan vrij spannend worden en de Weegschaal zal een behoefte hebben om deel te nemen aan verenigingsleven of groepsverbanden. Opletten voor de uitgaven ondanks dat er vanaf de 2de helft van september wel financiële vooruitgang te verwachten is. Qua gezondheid en energie is het de 1ste periode iets lager hoewel de Weegschaal zijn verplichtingen zeker zakelijk zal nakomen. Zowel stress als enthousiasme zijn in deze maandhoroscoop september 2013 aanwezig.

Horoscoop September 2013,  Schorpioen: 24 oktober t/m 22 november

De horoscoop september 2013 voor de Schorpioen brengt op liefdesterrein veel magische momenten, belangrijke gesprekken en of beslissingen afgewisseld met periodes van grote emoties en sensualiteit. Afremmende factoren zijn aanwezig door de planeet Saturnus die de Schorpioen enigszins rigide zal laten reageren. Op het gebied van zaken en werk in de horoscoop september 2013 zal Mars de Schorpioen tot actie aanzetten, snelle en directe handelingen zijn hiervan het gevolg. Inspanningen en mogelijkheden zijn de combinatie om de weg naar succes te openen, gekoppeld aan promotie, prestige en eer. Mits de Schorpioen zijn leidinggevenden of bepaalde autoriteiten met diplomatie tegemoet treedt.
Energetisch zal de Schorpioen in de maand september rekening moeten houden met vermoeidheid, verwaarloosde kwetsuren geven risico’s bij vallen of ongelukjes.

Horoscoop September 2013, Boogschutter: 23 november t/m 21 december

September 2013 brengt de Boogschutter op liefdesvlak met de planeten Mars en Mercurius naar opwinding en originaliteit. Een open, onafhankelijke houding met een aangename seksuele energie. Veel plezier, harmonie en begrip met een mogelijkheid tot incidentjes in de helft van september. Op zakelijk gebied zien we in september een bloeiende periode met bewondering en waardering alom. De Boogschutter geniet een goede reputatie en streeft doeleinden na waar ook financiële voordelen uit kunnen groeien. Het is echter deze maand geen goed idee om te investeren in gezamenlijke projecten. Moreel is het in september 2013 een betere periode voorde Boogschutter en je zal meer energie hebben. Verwaarloos echter deze gezondheid niet want Saturnus in het 12de huis kan deze wel ondermijnen zonder dat je het in de gaten hebt.

Horoscoop September 2013, Steenbok: 22 december t/m 20 januari

De horoscoop september 2013 met de planeet Jupiter in het huis van relaties brengt verbazingwekkende beloftes voor de Steenbok. Indien je een relatie hebt zal deze opbloeien met seksueel magnetisme en Venus in het huis van de erotiek is hier de enige verantwoordelijke in. Ben je vrijgezel Steenbok dan zal hier een einde aan komen, mede door uitbreiding van sociale contacten krijg je meer kansen tot een solide relatie. Op werk en zakelijk vlak zien we een zeer goede positie en een focus op de doelen. Opwaartse energie en doorzettingsvermogen komen in september 2013 gunstig naar voren. Steenbok zal nieuwe contacten leggen en veel communiceren en of schrijven. De fysieke weerstand zal in de maand september beter zijn ondanks veel verantwoordelijkheden en stress die het zenuwstelsel zal beïnvloeden. Tracht toch regelmatig goed je ontspanning te vinden Steenbok!

Horoscoop September 2013, Waterman: 21 januari t/m 18 februari

September 2013 geeft de Waterman op liefdesgebied een dynamische tijd met een uitdagende sexy invloed. Waterman zal in de maand september vrij ondernemend zijn met directe handelingen, gevoelens worden open belichaamd. Er staan verassende gebeurtenissen op het liefdesmenu van de Waterman.
Wel een beetje opletten voor de vrij primitieve Mars energie dat je geen liefdesbrokken maakt. De planeet Jupiter zal zakelijk in september de Waterman helpen aan verbeteringen in arbeidsomstandigheden en waardering. Neptunus helpt de Waterman aan geld op soms best mysterieuze wijze. Inspanningen en vasthoudendheid worden beloond en de maand september 2013 geeft mooie prestaties tot zelfs begin oktober. Onder dit gesternte mag je evenwel rivaliteit en concurrentie niet uitsluiten. In het huis van gezondheid treffen we Jupiter aan en die zorgt voor een goede shape en genoeg weerstand, toch zal er veel van het zenuwstelsel van de Waterman worden gevraagd die vlagen van prikkelbaarheid kan ondervinden. Doe rustig aan en let op voor ongevalletjes en scherpe voorwerpen.

Horoscoop September 2013, Vissen: 19 februari t/m 20 maart

De horoscoop september 2013 met Jupiter in het huis van de liefde voor Vissen, nog tot en met de zomerperiode 2014, passie en vertrouwen in eigen kracht, stimulansen tot sensualiteit met veel zin voor avontuur. De weg van en naar de liefde loopt vrij gemakkelijk met in september 2013 veel prachtige romantische momenten. Op zakelijk gebied zien we in de maand september een mooie planetaire driehoek die de Vissen zal helpen om standvastig, hardwerkend, betrouwbaar werk te leveren met een vleugje uitbundigheid, dorst naar uitbreiding en geluk. Een productieve periode waar iets nieuws uit voort kan komen, de Vissen zal zijn of haar leidersgeest moeten bewijzen met soms snelle acties als noodzaak. Financieel zien we vooral de 2de helft van september een vooruitgang. Op gezondheidsvlak geeft deze maand wel risico’s voor acute infecties, ontstekingen en ongevalletjes, let dus goed op Vissen! Zorg goed voor jezelf, vermijd excessen en vraag niet teveel van je lichaam.

- Einde maandhoroscoop September 2013 -

Geen Gerelateerde artikelen:

1 Reactie

  1. Lisette zegt:

    Leuke voorspellingen weer!

Reageer hieronder