Horoscoop September 2012

astrologie2 150x150 Horoscoop September 2012De horoscoop september 2012 staat weer voor je klaar, ik hoop dat je een beetje hebt genoten van de vakantie en van het weer. Wat de maand september gaat brengen op liefde, werk en relatie heb ik hieronder weer voor je uitgeschreven, veel leesplezier!

Horoscoop september 2012

Horoscoop September 2012, Ram: 21 maart t/m 20 april
In de maand september komt de Ram iets meer tot rust, Saturnus hijgt echter nog steeds in de nek van de Ram. Obstakels en ongunstige omstandigheden op relatievlak zijn er nog maar toch is er ruimte voor flirten en erotiek. Op werkvlak is september een meer gunstige maand, actieve contacten worden gelegd en er kunnen nieuwe contracten afgesloten worden. De Ram wordt wel geadviseerd om geen risico’s te nemen op financieel vlak.

Horoscoop September 2012, Stier: 21 april t/m 21 mei
Voor de Stier brengt september  liefde, sensualiteit en passie. De Stier krijgt te maken met overweldigende emoties en sterke verlangens, alle reserves verdwijnen en verleiding en actie komt tevoorschijn. Let wel op je temperament Stier in september, risico’s tot discussies en uitbarstingen vallen  hier ook onder. Op het vlak van werk zal de Stier nog te maken krijgen met een mate van druk en overbelasting wat tot stress kan leiden, tracht ook je uitgaven in het oog te houden.

Horoscoop September 2012, Tweeling: 22 mei t/m 21 juni
Voor de  Tweeling zal Jupiter een interval maken tot de zomer van 2013 in de relatiesfeer met vooral een grotere behoefte aan genegenheid en sentiment. De liefde is verbonden met de communicatie en de Tweeling zal de juiste woorden vinden om het hart te bereiken van een dierbare. In de tweede helft van september komt Mercurius erbij en dit brengt liefde en seksualiteit tot een hoger niveau. Op het gebied van werk en zaken staan veeleisende en vermoeiende onderhandelingen op de agenda, planning is hier zeker noodzakelijk in voor de Tweeling. Financieel kan er iets extra’s uit de bus komen.

Horoscoop September 2012, Kreeft: 22 juni tot/m 21 juli
In de maand  september gaat de Kreeft te maken krijgen met veranderingen op het geestelijke vlak. De kijk op relaties van de vaak romantische Kreeft word iets anders, concreter, de Kreeft kijkt er objectiever naar en zal voor een keer niet te hoog grijpen. Ook preoccupaties met familie en bezittingen spelen een rol. September is een goede maand voor de Kreeft op het gebied van financieel comfort en voor commerciële zaken. De Kreeft staat in een sterke positie en heeft dynamiek bij onderhandelingen en het nemen van beslissingen.

Horoscoop September 2012, Leeuw: 22 juli t/m 22 augustus
De Leeuw blijft in september vol met sex-appeal, zal charmant overkomen en gaat flirten met risico’s bestaande relaties schade toe te brengen. Er kan nauwelijks ‘nee’ worden gezegd tegen verleidingen. Er is veel behoefte bij de Leeuw in september naar genegenheid en speelsheid op liefdesvlak. Leeuwen die al wat bewuster zijn kunnen dit intense gevoel aanwenden om een langdurige relatie nieuw leven in te blazen. Op het vlak van werk en zaken is er succes met het samenwerken en de Leeuw krijgt steun bij het uitvoeren van projecten. Financieel denkt de Leeuw recht te hebben op beloningen.

Horoscoop September 2012, Maagd: 23 augustus t/m 23 september
Voor de Maagd staat september in het teken van niet krijgen wat je wilt. Ondanks magnetische aantrekkingskracht en zelfvertrouwen komt de Maagd niet tot het niveau van tevredenheid op relatievlak. De verwachtingen zijn vrij hoog bij de Maagd in september en zelfmisleiding valt de Maagd die onbevredigd achterblijft ten deel. Deze staan schril in contrast met de zeer goede mogelijkheden op werkvlak, organisatorische vaardigheden of een belangrijke opdracht kan de Maagd in september zeer goed aan. Op financieel vlak kunnen  er echter vertragingen optreden.

Horoscoop September 2012, Weegschaal: 24 september t/m 23 oktober
In de maand september krijgt de Weegschaal te maken met het voordeel van stabiele posities van zowel Mars als Venus en dat brengt liefde en relaties tot gezelligheid, een positieve bijdrage en opbouw aan relaties. Een nieuwe relatie voor een Weegschaal vaart hier eveneens wel bij. Beslissingen kunnen genomen worden om materiele waarden samen te voegen. Voor de Weegschaal staan op werkvlak buitenlandse contacten bovenaan, er zal gebouwd worden aan projecten die volgend jaar vorm krijgen en de focus ligt op geld en het verhogen van inkomsten.

Horoscoop September 2012, Schorpioen: 24 oktober t/m 22 november
De Schorpioen krijgt in september te maken met sterke emoties en impulsen om acties te ondernemen, Mars wekt de instincten op en versterkt de passie, Venus zal aan de andere kant tonen hoeveel liefde je in je hebt en hoe je een partner kunt koesteren. De Schorpioen zal er alles voor over hebben om iemand te veroveren. Verlies je objectieve blik echter niet uit het oog, duurzaamheid is ver te zoeken onder deze invloed. De Schorpioen zal op het vlak van werk veel motivatie en energie hebben maar krijgt wel te maken met concurrentie. Als de Schorpioen het in september diplomatisch kan aanpakken valt succes ten deel.

Horoscoop September 2012, Boogschutter: 23 november t/m 21 december
Voor de Boogschutter is september de maand van bepaalde excessen op relatievlak, alleen zijn is uitgesloten in deze maand. In een bestaande relatie zal de Boogschutter het voorrecht genieten van steun en aandacht van de partner. Alleenstaande Boogschutters gaan op jacht en seks kan verslavend  werken met risicovolle avontuurtjes. Met de loopbaan van de Boogschutter gaat het prima, u geniet aanzien en toont kracht en autoriteit. September is een goede maand voor successen ook op financieel vlak al zal dat iets later tot volle bloei komen.

Horoscoop September 2012, Steenbok: 22 december t/m 20 januari
De Steenbok  gaat in september met Saturnus door het teken Weegschaal en dat brengt een periode van analyseren teweeg op relatievlak, er word door de Steenbok gekeken naar details en psychologische aspecten in de relatiesfeer. Venus staat in het achtste huis en dit leidt tot zuivering en eliminatie van storende elementen op liefdesvlak. Geen makkelijke maand voor de liefde toch met genoeg erotiek en intense emoties. Op 7 oktober verlaat Saturnus na drie veelal moeilijke jaren van hard werken en frustraties het gebied ook op werkvlak gaat dit veranderingen geven. Voor de Steenbok is september vooral een maand van het opmaken van de balans.

Horoscoop September 2012, Waterman: 21 januari t/m 18 februari
Voor de Waterman is de maand september een zalige maand en daarmee zal de Waterman de meest positieve aspecten ervaren van de hele dierenriem. Venus en Jupiter vallen de Waterman ten deel en zorgen voor liefde, passie en seksualiteit. De dorst naar liefde van de Waterman zal beantwoord worden met veel kans op een nieuwe liefde, een bestaande relatie te verbeteren of zelfs een hereniging met een oude geliefde. Op het gebied van carrière en werk heeft de Waterman de behoefte om uitdagingen aan te gaan en op te vallen. Financieel kan het zijn dat er een lening wordt afgesloten.

Horoscoop September 2012, Vissen: 19 februari t/m 20 maart
De Vissen ervaren in september op relatievlak de behoefte om alles onder controle te houden, uw partner kan daar wel mee van genieten en het is de maand voor de Vissen om te praten, te luisteren, ideeën te delen, te onderhandelen en zo te komen tot oplossingen waar beide blij mee zijn. Venus  geeft hier mogelijkheden tot een liefdesrelatie op de werkvloer. De Vissen houden van hun werk en september is hier een maand van samenwerking, contracten af te sluiten die tot een hoger inkomen leiden. Saturnus verdwijnt uit het huis van geld en hier kunnen nu de lessen uit worden getrokken voor de Vissen.

Tot zover jouw maandvoorspelling, ik zie je graag de volgende keer weer bij mijn nieuwe horoscoop, tot slot nog enkele waardevolle links…

 

Heb je een persoonlijke vraag of behoefte aan een persoonlijk advies?
Zit je met een persoonlijke vraag op het gebied van relatie, liefde of werk? Heb je dan al eens de Spirituele Hulplijn geprobeerd? Hier zitten collega’s met allemaal specifieke gaven, het zijn mensen die hun vak verstaan.

Kijk echter wel even vooraf wie er bij jou past voordat je je vraag stelt.Een paragnost moet je immers geen vragen stellen over je horoscoop, echter het is wel een hele goede aanvulling om meerdere vakgebieden eens samen te laten werken.

Je vindt er astrologen, helderzienden, mediums, paragnosten en spreekt ze snel (binnen 10 seconden) als je vooraf al je keuze hebt gemaakt.

Er zijn nogal wat advieslijnen waar de privacy wat minder serieus wordt genomen, hier kun je gegarandeerd rekenen op 100% privacy, alleen een gesprek tussen jou een de consulent.

 

Wil je kijken of mijn voorspellingen bij jou zijn uitgekomen?
Hier kun je de Horoscoop Augustus 2012 nog eens teruglezen.

 

Wil je al mijn voorspellingen lezen?
Ook dat kan, kijk dan eens in de categorie: horoscoop-sterrenbeeld-astrologie.

Hier vind je al mijn voorspellingen terug en tevens artikelen over de kosmos en planeten van collega paragnosten, helderzienden of mediums.

 

Houd je van verrassingen?
Je laat wat liggen als je nog niet hier – Gratis Cadeau – hebt gekeken.

 

- Einde maandhoroscoop september 2012 -

Tot de volgende maand!

Geen Gerelateerde artikelen:

1 Reactie

Reageer hieronder