Horoscoop Oktober 2013

astrologie2 150x150 Horoscoop Oktober 2013We mogen genieten van een prachtige herfst die ons nog mooie zomerse dagen heeft gegeven.

Oktober is de 10de maand van het jaar, bij de Romeinen was het weliswaar de 8ste maand naar de betekenis van octo, wat acht betekent.

Oktober is de wijnmaand opgedragen aan de wijnliefhebber Bacchus, tevens de overgangsmaand van herfst naar winter. Wat oktober voor onze sterrentekens brengt kun je hieronder weer lezen!

Horoscoop Oktober 2013

Over het algemeen zien we in de maand oktober 2013 op astrologisch vlak toch wel risico’s en problemen optreden.

Veel tegenstrijdigheden vanwege een maan eclips op 18 oktober 2013 en gedurende de 1ste drie weken de planeten Jupiter-Pluto en Zon die een kardinaal kruis vormen.

Mercurius loopt retrograde in het laatste decanaat van oktober en dit brengt misverstanden, verwarring en kans op ongelukken met zich mee. Voorzichtigheid is dus geboden voor alle tekens.

Een positief aspect is dan weer dat de meeste tekens aangespoord zullen worden tot actie en stagnerende projecten naar voltooiing gaan. Ik wens je veel plezier met het lezen van de maandelijkse horoscoop!

Horoscoop Oktober 2013, Ram: 21 maart t/m 20 april

De horoscoop oktober 2013 geeft voor de Ram op liefde en relatiegebied in de 1ste week wat zorgen en angsten maar de rest van de oktober is schitterend met veel sentiment en de wens om bemind te worden. De Ram stroomt over van warme verlangens en passie. Op zakelijk vlak best veel stress en de druk neemt toe vanwege rivaliteit en concurrentie toch is Ram vastberaden en volhardend streeft hij of zij op weg naar successen. Financieel een interessante periode, maar wel opletten dat je op tijd je rekeningen betaald. Op energetisch vlak heeft de Ram zijn ups en downs dit veelal door onmatig leven, er kan wat uitputting optreden.

Horoscoop Oktober 2013, Stier: 21 april t/m 21 mei

De Stier krijgt in de maand oktober 2013 te maken met een periode van beslissingen, pijnlijke onderwerpen die op tafel worden gegooid, tegenstrijdigheden en communicatieproblemen. Enkel helder denken kan tot concrete oplossingen leiden, geen gemakkelijke maand oktober voor de Stier. Ook op werkgebied speelt het sentiment van de persoonlijke relatieproblemen een rol. Stier kan moeilijk loslaten en dient op te letten voor alles wat te maken heeft met documenten, contracten enzovoorts. Beslissingen op professioneel vlak kunnen beter worden uitgesteld tot na 10 november 2013. Waakzaamheid op financieel vlak is nodig vooral daar waar anderen mee beslissen over financiën. Onderhoud op gezondheidsgebied de afspraken of routine controles en draag zorg voor je lichaam.

Horoscoop Oktober 2013, Tweeling: 22 mei t/m 21 juni

Voor de Tweeling wordt de maand oktober 2013 een topmaand op liefdesvlak, Venus in het huis van paren zorgt voor brandende liefde en veel passionele momenten, profiteer hiervan! De aantrekkingskracht is groot en de Tweeling dient geen inspanning te leveren om de kunst van het verleiden toe te passen, romantiek viert hoogtij met leuke verrassingen. Een complexere maand op werkgebied met lessen die geleerd moeten worden en inspanningen die veel vragen van de Tweeling. Resultaten hiervan zijn pas de 2de helft van november te zien. Geld komt er aan maar zal zorgvuldig moeten worden beheerd. De Tweeling dient op te letten niet ziek te worden want genezing zal in de maand oktober langzaam gaan met risico’s op terugval, bescherm jezelf en neem je lichaam serieus.

Horoscoop Oktober 2013, Kreeft: 22 juni tot/m 21 juli

De horoscoop oktober 2013 zal voor de Kreeft vrij ingewikkeld liggen op relatievlak, er heerst een sfeer van aarzeling en wantrouwen wat kan leiden tot remmingen vooral op seksueel vlak. De Kreeft krijgt het advies om de kalmte te bewaren en constructief op te gaan bouwen middels open communicatie. Professioneel is de maand oktober een vrij ontspannen maand waar in de zaken de Kreeft vrij gemakkelijk afgaan waarin ook nieuwe financiële bronnen ontdekt worden. De conditie is goed in de maand oktober met vanuit de Kreeft aandacht en zorg voor lichaam.

Horoscoop Oktober 2013, Leeuw: 22 juli t/m 22 augustus

Bij de Leeuw zal de maand oktober 2013 gevuld zijn met enthousiasme, verlangen en passie op liefdesgebied. De verliefde Leeuw zal stappen zetten en gekke dingen doen uit naam van de liefde, soms avontuurtjes aangaan onder de hemel van flirtpartijen waar erotische en sensuele momenten aan zijn gekoppeld. Voor bestaande relaties ligt het iets lastiger, we zien vertroebeling vanwege zorgen die aandacht vragen. Zakelijk krijgt de Leeuw in oktober 2013 de dynamiek van de planeet Mars aan zijn zijde, de strijdlust wordt aangewakkerd en zal nieuwe wegen openen. Een gunstige periode voor grootschalige projecten, wel opletten voor financiële misverstanden. De Leeuw heeft veel energie maar dient waakzaam te zijn voor aandoeningen aan de luchtwegen en het zenuwstelsel.

Horoscoop Oktober 2013, Maagd: 23 augustus t/m 23 september

De Maagd zal in de maand oktober 2013 te maken krijgen met voornamelijk ongemakken op relatievlak. Ondanks dat er voldoende genegenheid aanwezig is loopt de Maagd met een slecht humeur rond, spanningen en onverwachte uitbarstingen die veroorzaakt worden door trots, macht en controle willen houden. Dit komt vanzelfsprekend het seksuele leven niet ten goede. Ook op werkvlak is oktober 2013 niet de meest gunstige maand, een periode van twijfels, hard werken en moeilijkheden oplossen, de Maagd zal geduldig en gedisciplineerd te werk moeten gaan. Financieel zien we echter een gunstige invloed en dat maakt veel goed. Oppassen op gezondheidsvlak, Saturnus komt in het huis van ziekten waardoor de maand oktober 2013 de meeste risico’s loopt.

Horoscoop Oktober 2013, Weegschaal: 24 september t/m 23 oktober

De horoscoop oktober 2013 zal voor de Weegschaal in het eerste gedeelte vrij rustig zijn op relatievlak, vriendschappen spelen een grote rol en het is een goede periode voor gesprekken tussen de partners, gedeelde ideeën en interesses komen tevoorschijn. Het tweede gedeelte van de maand oktober wordt lastiger vooral vanwege Weegschaal zijn inactiviteit, eenzaamheidsgevoel en teleurstellingen. Op zakelijk vlak kan de Weegschaal betrokken raken bij grootse en gewaagde projecten, Venus is behulpzaam om meer diplomatie aan de man te brengen wat de omgangsvormen verbeterd. Opletten bij financiële onderhandelingen en beloften die misschien niet worden nagekomen. Vermijd pikant voedsel en let op met alcohol, er is een risico voor infecties en vergiftiging.

Horoscoop Oktober 2013, Schorpioen: 24 oktober t/m 22 november

De maand oktober 2013 brengt de Schorpioen op liefdesvlak tot 7 oktober 2013 harmonie, charme, verleiding en sensualiteit, geniet hier nog maar van want de rest van oktober word de relatie meer gericht op pragmatische belangen. Financiën en relaties komen onherroepelijk samen en veiligheid en welzijn staat voorop. Zakelijk zien we mars in het huis van de carrière belanden waardoor de Schorpioen weliswaar vastberaden en ambitieus aan de slag gaat. Echter de zorgen nemen de overhand en documenten, berekeningen en informatie verzamelen zal stress en verbittering brengen. Financieel zien we wel een comfortabele periode voor de Schorpioen. De immuniteit is deze maand oktober niet optimaal en de sterren raden vrije tijd en rust aan.

Horoscoop Oktober 2013, Boogschutter: 23 november t/m 21 december

De Boogschutter krijgt in de maand oktober 2013 te maken met kansen op liefdesgebied, de nood om liefde te geven en te ontvangen is groot deze maand, verleiding en sensualiteit zijn aanwezig. Heeft de Boogschutter een bestaande of vaste relatie dan zal deze door een wat moeilijkere fase gaan, rustig blijven en tactvol optreden is noodzakelijk. De Zon staat te stralen op de Boogschutter zijn zakelijke projecten er is ambitie en vooruitgang mogelijk, wel zou het zo kunnen zijn dat iets vanuit het verleden zakelijk los moet worden gelaten, hier kan verdriet mee gepaard gaan. Financieel liggen de mogelijkheden goed en komt er weer geld binnen. Energetisch is er kans op vermoeidheid en nerveuze uitputting die de Boogschutter weliswaar zal verbergen met een glimlach.

Horoscoop Oktober 2013, Steenbok: 22 december t/m 20 januari

Voor de Steenbok brengt de horoscoop oktober 2013 op liefdesgebied een kleine rustpauze met soms een gevoel van isolement, deze sterrencombinatie kan net zo goed leiden tot een korte geheime affaire. Venus komt in het 12e huis van de Steenbok en daardoor komt er toch veel actie vrij op liefdesvlak en deze duurt tot juli 2014. Zakelijk gebied geeft in de maand oktober een periode van aandacht en concentratie weer om het succes te bereiken, belangrijk dat je niet teveel wilt Steenbok. Problemen met communicatie, verwarring, vertraging en beloftes van anderen die niet worden waargemaakt. Financieel kan er eveneens verwarring optreden. De energie is niet al te hoog en Steenbok heeft hinder van spanning en dient koude en vocht te vermijden.

Horoscoop Oktober 2013, Waterman: 21 januari t/m 18 februari

De Waterman krijgt in de maand oktober 2013 te maken met actie en passie op liefdesgebied, de planeet Mars geeft de Waterman drijfveren om initiatief te nemen die soms onvoorzichtig zullen blijken. Mercurius in het huis van de seksualiteit leidt tot misverstanden met frustraties als gevolg. Een turbulente maand oktober voor de Waterman! Op beroepsvlak een periode waar inspanningen tot succes kan leiden, financieel is het opletten geblazen tussen 15 en 25 oktober 2013. Op gezondheidsgebied een energieke maand, toch raden de sterren aan waakzaam te zijn.

Horoscoop Oktober 2013, Vissen: 19 februari t/m 20 maart

De horoscoop oktober 2013 word voor de Vissen op liefdesvlak gekleurd door Jupiter in het huis van erotiek, dit brengt zowel uitdaging als verrassing. De 2de helft van oktober wordt actief en de passie treed op de voorgrond, veel spontane contacten met kans op ontmoeting en liefde op het eerste gezicht. Bij langeafstandsrelaties kan de Vissen te maken krijgen met onverwachte zaken die niet altijd prettig verlopen. Zakelijk zien we in oktober 2013 voor de Vissen een gunstige stroom van inspiratie en talent, veel en diep nadenken over kansen die de planeet Jupiter brengt. Er zijn niet echt gezondheidsproblemen in oktober, Vissen kan wel hinder hebben van stress, zorgen en rusteloosheid.

- Einde maandhoroscoop Oktober 2013 -

Geen Gerelateerde artikelen:

Reageer hieronder