Horoscoop Mei 2013

astrologie2 150x150 Horoscoop Mei 2013Voor veel sterrentekens kunnen astrologische voorspellingen van deze maand vrij turbulent zijn op het vlak van carrière en relatie. Dit heeft te maken met een zonsverduistering op 10 mei 2013.

Hoewel deze kosmische gebeurtenis in onze streek niet zichtbaar is ondervinden de meeste tekens hier wel hinder van.

Maar niet getreurd, rond de tweede helft van de maand wordt alles stabieler en kunnen we gaan genieten van deze transformaties. Van de gedeeltelijke maansverduistering op 25 mei 2013 die ook niet zichtbaar zal zijn hebben we geen last. Hieronder kun je de maandhoroscoop mei 2013 weer als vanouds lezen, veel plezier!

Horoscoop mei 2013

Horoscoop Mei 2013, Ram: 21 maart t/m 20 april
De horoscoop mei 2013 zal voor de Ram ietsjes rustiger verlopen op het vlak van liefde en relaties. Er is zeker geen tekort aan opwinding en sensualiteit maar de houding van de Ram naar de partner toe zal meer open en ontspannen zijn. Er zit mogelijk ook een kort reisje met de partner in. Op het gebied van werk en zaken is er actie en stimulans om iets nieuws op te zetten, Ram is in ieder geval op zoek naar extra bronnen van inkomsten. Het energetische element is minder druk en de stressfactor gaat naar beneden. De Ram krijgt het advies in de maand mei 2013 veel de natuur in te gaan.

Horoscoop Mei 2013, Stier: 21 april t/m 21 mei
Bij de Stier een maand vol passie, het bloed gaat sneller stromen en de Stier drukt zijn vurige wensen naar de partner duidelijk uit. Genoeg liefde in het huis van koppels, de Stier zijn houding ten opzichte van relaties is praktisch en flexibel. Geen makkelijke maand mei 2013 op carrièrevlak maar met geduld, diplomatie zal de Stier alle obstakels gaan overwinnen. Daarbij nog een vleugje van charme en het in de schijnwerper brengen van Stiers kwaliteiten geeft voordelen. De Stier is vitaal met veel energie en word geadviseerd om alles goed te kanaliseren.

Horoscoop Mei 2013, Tweeling: 22 mei t/m 21 juni
Voor de Tweeling brengt de maand mei een magische periode, gedeelde gevoelens en totale harmonie. Van alle tekens is de Tweeling deze maand mei het meest ontvankelijk voor sensuele liefdesgevoelens. Zakelijk een winstgevende maand met promotiekansen en succes ook op financieel vlak. De Tweeling dient wel voor oog te houden dat niet iedereen je vriend is, er kunnen onverwachtse obstakels op de weg komen. Er is energie genoeg in de maand mei maar Tweeling moet opletten voor ziekte, ongevallen en geweld.

Horoscoop Mei 2013, Kreeft: 22 juni tot/m 21 juli
De horoscoop mei 2013 zal voor de Kreeft eerst spanning, tegenstrijdigheden, lijden en zelfs haat brengen op liefdesvlak. Misverstanden met de partner en Kreeft haar hoge verwachtingen zetten een domper op de maand, tegen het einde gaat het iets beter maar een gevoel van eenzaamheid overkoepeld de maand mei. De Zonsverduistering van 10 mei zit dicht tegen de planeet Mars aan en beïnvloeden het teken Kreeft op alle fronten. Ook zakelijk kun je tegen kritiek oplopen of moeilijke situaties. De Kreeft zal tekenen van vermoeidheid tonen en voelt zich zwakker, veel rust en goede voeding zijn belangrijk.

Horoscoop Mei 2013, Leeuw: 22 juli t/m 22 augustus
Bij de Leeuw zal het eerste gedeelte van de maand mei 2013 niet zo gunstig verlopen op relatievlak. De opposities van de planeten Mercurius, Mars met Saturnus in het huis van paren werpt een schaduw op het liefdesleven. Tracht kalm en diplomatisch te blijven want het 2de gedeelte van mei word een stuk aangenamer. Alleenstaande Leeuwen kunnen iemand ontmoeten die indruk maakt. Carrière vlak verloopt in mei onstuimig en de Leeuw zal vel discipline moeten opbrengen en doelen dienen te stellen. Financieel is er vooruitgang vanaf 15 mei. Op gezondheidsvlak zal je irritatie en stress ervaren, probeer excessen te vermijden!

Horoscoop Mei 2013, Maagd: 23 augustus t/m 23 september
Voor de Maagd brengt de maand mei 2013 een verwarrende en onzekere periode, Neptunus aspecten zorgen voor bedrog en misleiding. De Maagd zou wel eens in een verkeerde relatie kunnen terechtkomen, verleid of bedrogen worden of in een driehoeksverhouding belanden. Op werkgebied een actieve fase met kansen op succes maar tevens valkuilen waar de Maagd in kan verzeild geraken. Denk aan je goede reputatie en ga voor doelgerichte resultaten. Maagd zit goed in zijn of haar energie met soms gebrek aan concentratie, vermijd alcohol en drugs.

Horoscoop Mei 2013, Weegschaal: 24 september t/m 23 oktober
De horoscoop mei 2013 zal voor de Weegschaal na een periode van onrust naar een meer vreedzame tijd gaan. Opluchting zal worden gevoeld door de Weegschaal en het samenzijn met de partner is sentimenteel gunstig met korte uitstapjes. Financieel zijn er zorgen en de Weegschaal zal ondanks initiatieven over bepaalde zaken geen controle hebben. Een fase van professioneel succes dient zich aan met veel samenwerking. Eerste gedeelte van mei 2013 zal een gebrek aan energie geven gepaard met angsten en zorgen, later in mei word het beter en gaat de Weegschaal naar een topvorm!

Horoscoop Mei 2013, Schorpioen: 24 oktober t/m 22 november
Schorpioen krijgt in de maand mei 2013 te maken met enerzijds vurige verlangens die hij direct in vervulling wil zien gaan. De planeet Mars zorgt voor passie en erotiek maar net zo goed voor conflicten, koppigheid, jaloezie of zelfs gewelddadige uitbarstingen die in het slechtste geval tot relatiebreuken kunnen leiden. Lastig samenwerken op werkvlak is het in de eerste helft van mei, rivaliteit, ijdelheid en stug gedrag komen voor bij de Schorpioen. Financiële prestaties geven in het 2de deel van mei meevallers. Psychologische stress en spanning vallen ten deel aan de Schorpioen die gevoelig is in mei 2013 voor blessures en ongevallen. Let goed op Schorpioen!

Horoscoop Mei 2013, Boogschutter: 23 november t/m 21 december
De Boogschutter kan in de maand mei net zoals vele andere sterrentekens te maken krijgen met verstoorde relatie energieën. Beperkingen, verplichtingen en frustraties vallen Boogschutter ten deel. Vanaf 9 mei treedt er verbetering op en relaties worden verdiept, warmer en aanhankelijkheid groeit. Professioneel heeft de Boogschutter in mei 2013 te maken met dringende en drukke zaken, tact en discipline zijn nodig. Ga niet speculeren want de verleiding om gemakkelijk geld te verdienen komt om de hoek kijken. Let goed op je gezondheid en laat eventuele kwaaltjes niet te lang aanslepen.

Horoscoop Mei 2013, Steenbok: 22 december t/m 20 januari
Voor de Steenbok brengt de horoscoop mei 2013 veel passie met erotische impulsen doch de tegenwerkende Saturnus zorgt ook voor problemen en storm in de relatie. Het 2de deel van de maand mei 2013 word beter en relaties die verbonden zijn aan werk of school geven een mooie samenwerking. Jupiter in het huis van werk zorgt voor bloei en is je gunstig gestemd Steenbok! Team werk, communicatie en een observerende geest zorgen voor succes. Financieel zal het niet zo ontwikkelen en Steenbok kan zelfs lastige momenten ervaren op dit vlak. Op het vlak van energie heeft de Steenbok spanning en een drukkend gevoel, doe rustig aan en vind een manier om je creativiteit te uiten.

Horoscoop Mei 2013, Waterman: 21 januari t/m 18 februari
De Waterman krijgt in de maand mei een onaangename start op vlak van relatie. Vertraging, slechte timing, gemiste afspraken, ruzie, pijn en irritatie staan voorop. De zonsverduistering van 10 mei 2013 heeft invloed op de Zon, heerser van Waterman. Het 2de deel van mei geeft een radicale verandering, liefde en sensualiteit doen haar intrede en Waterman zijn of haar dromen worden werkelijkheid. Ook zakelijk word het 1ste deel van mei 2013 een complexe periode met spanning daarna word het beter en expressieve kwaliteiten en creatief talent komt tot zijn recht. De fysiek is goed maar de druk zal hoog zijn vanwege de onverwachte problemen, vermijd conflicten in familiesfeer Waterman!

Horoscoop Mei 2013, Vissen: 19 februari t/m 20 maart
De Vissen beginnen de maand mei 2013 met veel tegenstrijdige situaties, zuur reageren en veel irritaties op relatiegebied. Denk twee keer na Vissen vooraleer je spreekt en voorkom provocaties. De 2de helft van mei zal veel rustiger worden en Vissen ervaart weer het zo nodige gevoel van veiligheid en privacy. Eind mei kan er een sentimentele wens in vervulling gaan. Zakelijk zal de geest van initiatief zich krachtig manifesteren, alles is in beweging bij de Vissen en ideeën worden het liefst onmiddellijk in de praktijk gebracht. Let wel op voor misverstanden en incidenten die uit het niets lijken te komen. Houd je gezondheid in de gaten en wees voorzichtig bij verplaatsingen.

- Einde maandhoroscoop mei 2013 -

 

Geen Gerelateerde artikelen:

Reageer hieronder