Horoscoop Juni 2013

astrologie2 150x150 Horoscoop Juni 2013De voorspellingen van de maand juni 2013 zijn voor de meeste tekens gunstig zowel op relatievlak als op financieel vlak.

Een kleine waakzaamheid is er op het gebied van voedsel en vooral voedselvergiftiging voor alle sterrentekens.

Het wordt zomer en op 21 juni kunnen we genieten van de langste dag van het jaar of de zomerzonnewende. Hier bereikt de natuur op aarde een hoogtepunt, een innerlijk vuur dat brandt. De ziel groeit en stijgt boven zichzelf uit met een extatisch hoogtepunt op 21 juni.

De zon bereikt dan vanuit de aarde gezien de meest Noordelijke positie (de Kreeftskeerkring). Natuurreligies zoals Paganisme, Wicca en Saksische tradities vieren het zomersolstitium of Lithafeest uitgebreid in de nacht van 20 op 21 juni.

Ik wens alle lezers van de maandelijkse horoscoop een mooie zomer toe met hopelijk veel zon en warme temperaturen!

Horoscoop Juni 2013

Hieronder kun je jouw persoonlijke horoscoop juni 2013 terugvinden, veel leesplezier en hopelijk zie ik je volgende maand weer om jouw nieuwe voorspelling te lezen.

Horoscoop Juni  2013, Ram: 21 maart t/m 20 april

De horoscoop juni 2013 brengt de Ram mede door de begeleiding van de planeten Venus en Mercurius het belang van communicatie. Relaties staan in teken van het woord, onderhandelingen, delen van indrukken, soms met kleine discussies. Ook kan er een reisje omwille van een geliefde worden gemaakt. Deze trend zet zich verder op werkvlak, ook hier veel besprekingen, informatie verwerven met soms verwarring en misverstanden. Financieel kan de maand juni 2013 bepaalde voordelen brengen en op vlak van de moraal is de Ram positief en altijd in beweging, vanwege de snelheid kunnen er concentratie problemen optreden.

Horoscoop Juni 2013, Stier: 21 april t/m 21 mei

De Stier krijgt in de maand juni op liefdesvlak te maken met dromerige gevoelens en harmonieuze periodes. Venus maakt een driehoek met Neptunus en Saturnus dit geeft voor de Stier positieve effecten op relatievlak met een gevoel van vervulling en optimisme. Op werkgebied kan dit leiden tot het bereiken van bepaalde doelen en/of een solide samenwerking. Dankzij diplomatie en het vinden van de juiste woorden kan de Stier best veel bereiken in juni 2013. De horoscoop juni 2013 ziet er financieel nog niet heel spetterend uit maar belangrijker is dat er financieel wel een vooruitgang gaat komen dankzij de Mars aspecten, houdt dat maar in de gaten. Op het energetische vlak is er een goede balans waardoor de Stier lekker in zijn/haar vel zit.

Horoscoop Juni 2013, Tweeling: 22 mei t/m 21 juni

Voor de Tweeling wordt de maand juni 2013 een gepassioneerde periode, Mars en Jupiter brengen tijden van erotische opwinding en het versterken van intense seksuele verlangens. Een maand vol opwinding, passie en sensualiteit, de liefde is overal en Tweeling krijgt veel kansen om dit te beleven. Carrière en werkgebied worden ondersteund door Zon, Mars en Jupiter, dit geeft initiatief, moed en actie, poorten gaan open in juni voor de Tweeling die gaat profiteren van eerder geleverde inspanningen. Ook hier zien we financiële mogelijkheden optreden en Tweeling heeft een heleboel fysieke energie, enkel opletten voor ongevalletjes vanwege impulsieve handelingen.

Horoscoop Juni 2013, Kreeft: 22 juni tot/m 21 juli

De horoscoop juni  2013 zal voor de Kreeft na een sobere tijd op relatievlak verbetering brengen, sentimenten worden uitgewisseld en de sterren zijn welwillend. Nieuwe relaties kunnen ontstaan en bestaande relaties krijgen een hervonden evenwicht, een ontspannen wat frivole maand juni  voor de gevoelige Kreeft. Op werkvlak een ontkiemende tijd met vooral het inwinnen van informatie en besprekingen waar nieuwe samenwerkingsverbanden uit kunnen voortvloeien. Financieel brengt juni niet veel bijzonders met naar het einde toe verbetering. Kreeft mag in juni aandacht schenken aan voldoende rust en dient op te letten dat de fysieke weerstand op peil blijft.

Horoscoop Juni 2013, Leeuw: 22 juli t/m 22 augustus

Bij de Leeuw zal de maand juni 2013 op liefdesvlak met de planeet Venus in het 12de huis wisselende situaties brengen. Mysterieus kan de liefde zich aandienen of een geheime liefde zou er kunnen ontstaan. Anderzijds kan het zijn dat Venus ontgoocheling brengt of verwarring met het niet kunnen nemen van beslissingen of zelfs het verliezen van de werkelijkheid in een emotionele verbintenis. Zakelijk dienen zich projecten aan die Leeuw zijn/haar aandacht vragen, deelname aan evenementen kan je professionele ontwikkeling bevorderen. Financieel komen er voordelen daar waar de Leeuw ze niet verwacht. Een maand waar de weerstand niet super goed is en vermoeidheid optreed.

Horoscoop Juni  2013, Maagd: 23 augustus t/m 23 september

De horoscoop juni 2013 is voor de Maagd een mooie periode met liefde, romantiek en veel plezier. Er is een goede balans tussen vriendschap, genegenheid en sensualiteit wat leid tot een gelukkig gevoel op relatievlak. Jupiter ligt in het huis van de carrière en brengt de Maagd goede kansen tot het sluiten van deals en kwaliteiten die opvallen. Doelen worden bereikt en ondersteund door contacten. Financieel zitten er in juni best wat meevallers. Maagd zal wel wat stress ondervinden vooral het 1ste deel van de maand juni, dankzij een goede moraal is er vrij goed mee om te gaan.

Horoscoop Juni  2013, Weegschaal: 24 september t/m 23 oktober

De horoscoop juni  2013 zal voor de Weegschaal op relatievlak in het teken van reizen staan, een liefde in het buitenland of een reisje met een geliefde zijn mogelijke scenario’s. Verder is communicatie deze maand juni erg belangrijk, het zal niet altijd gemakkelijk zijn om aan de verwachtingen van de partner te voldoen. Zakelijk staat er een triade aan de sterrenhemel van Zon, Mars en Jupiter die de Weegschaal kan laten pieken, elke vorm van gespecialiseerde kennis met als resultaat samenwerking op professioneel vlak is aan de orde. De financiële situatie wordt eindelijk beter en de Weegschaal is in goede shape, een levendige geest en het richten van energie gaat Weegschaal goed af in juni 2013.

Horoscoop Juni  2013, Schorpioen: 24 oktober t/m 22 november

Schorpioen krijgt in de maand juni 2013 op liefdesgebied te maken met hernieuwd zelfvertrouwen, het blikveld is verruimd en de belemmeringen zullen verdwijnen. Het delen van bepaalde spirituele ervaringen met een geliefde is niet uitgesloten. Voor de Schorpioen is de horoscoop juni 2013 een belangrijke maand op financieel vlak, er is een preoccupatie met investeringen, transacties en of schulden ed waar enige strijd niet uitgesloten is. Op 26 juni gaat de planeet Jupiter in Kreeft staan en maakt Schorpioen een driehoek met Zon, dit schept kansen voor een periode van 3 jaar waar vooruitgang en vervulling uit voortkomen. Je energetische balans is niet echt goed deze maand en de Schorpioen krijgt het advies om voldoende rust te nemen.

Horoscoop Juni  2013, Boogschutter: 23 november t/m 21 december

De horoscoop juni 2013 wordt voor de boogschutter bijzonder. De Boogschutter valt in de maand juni 2013 namelijk onder een trio van planeten om ‘u’ tegen te zeggen, Zon, Mars en Jupiter in het huis van paren en Uranus in het huis van liefde en erotiek! Dat belooft een periode van uitersten te worden, liefde op het eerste gezicht, erotiek en aantrekkingskracht en gekke dingen doen in de naam van passie. Anderzijds bij spanning in bestaande relaties kan er jaloezie, rivaliteit en zelfs agressie optreden, dramatische breuken vloeien ook voort uit deze combinatie. Wees voorzichtig, alles kan snel uit de hand lopen. Op zakelijk en werkgebied zullen er uitdagingen te overwinnen zijn, wel nieuwe contracten en mogelijkheden maar krachtig optreden is vereist. De financiële prognose is gunstig in de maand juni. Op het energetische vlak kan stress tot uitputting leiden en onvoorzichtigheid tot letsels. Kalmeer uw enthousiasme Boogschutter is hier het advies.

Horoscoop Juni 2013, Steenbok: 22 december t/m 20 januari

Voor de Steenbok brengt de horoscoop juni 2013 een ontspannen periode met Venus in het huis van paren veel harmonie en tederheid. Er dienen zich openingen aan in de liefde en de partner ervaart het als een genoegen om in de nabijheid van de Steenbok te zijn. Er waait een frisse, jonge wind door de Steenbok zijn of haar relatieleven, waar de aparte ietwat frivole Steenbokken humor voorop staat. Juni wordt een drukke maand op werkvlak met hard werken en prestaties die beloond zullen worden, samenwerking zal zeer nuttig zijn met mogelijk vruchtbare nieuwe contacten. Er zijn goede tekenen tot het financiële vlak met winst. De Steenbok moet opletten voor oververmoeidheid en overbelasting die vooral met de werkomgeving te maken hebben, advies hier in is een goede tijdsplanning te maken.

Horoscoop Juni 2013, Waterman: 21 januari t/m 18 februari

De horoscoop juni 2013 kan spannend worden. De Waterman krijgt namelijk in de maand juni 2013 de lust voor avontuur goed te pakken, lichaam en geest zijn klaar om de liefde te grijpen en er zullen mogelijkheden genoeg zijn. Relaties zijn in juni louter tot vermaak en vrij van verplichtingen en Waterman experimenteert er op los. Bestaande relaties genieten van deze sterrenhemel, romantiek en seksualiteit herleeft. Mercurius en Venus maken het werk aangenaam en de Waterman zal nieuwe ideeën aandragen en kan in juni zijn of haar talenten en vaardigheden promoten. Financieel ligt juni goed als je maar niet gaat speculeren en geld uitgeeft wat nog niet binnen is. De Waterman is van het begin tot het einde van de maand is topvorm en heeft veel energie te verbruiken, liefst met één of andere vorm van sport. Wees gematigd deze maand en breek niet teveel harten is het advies.

Horoscoop Juni  2013, Vissen: 19 februari t/m 20 maart

Vissen krijgen begin juni 2013 te maken met wat gespannen sfeer op relatievlak wat kan leiden tot frustraties en een geblokkeerd gevoel, dit is echter snel voorbij en de rest van juni verloopt soepel misschien niet erg diepgaand maar Vissen zullen naar hartenlust flirten met passievolle en sensuele momenten. Bestaande relaties zijn gevoelig aan de meest gedurfde en erotische fantasieën in de praktijk te brengen. Zakelijk staat juni 2013 bij Vissen in het teken van onroerend goed, investeringen, aankoop of herinrichten van een huis. Dit wordt ondersteund door de familie met eventueel een financiële inbreng. Er is een zeer goede moraal en de Vissen genieten en lachen veel. Opletten voor lichtzinnigheid en excessen.

- Einde maandhoroscoop juni 2013 -

Geen Gerelateerde artikelen:

Reageer hieronder