Horoscoop Juni 2012

astrologie2 150x150 Horoscoop Juni 2012Ook deze maand heb ik weer voor jou de astrologische voorspellingen berekend. Van ram tot vissen ze staan er weer allemaal bij, lees dus snel verder hoe jouw horoscoop juni 2012 eruit gaat zien, veel plezier!

Horoscoop juni 2012

Horoscoop Juni 2012, Ram: 21 maart t/m 20 april
Voor de Ram is de maand juni een maand die in het teken staat van het aanhalen van banden. De uitwisseling op een meer persoonlijk en dieper niveau, het delen van gedachten en ideeën. De Ram is deze maand nieuwsgieriger dan anders en besteedt meer tijd aan papierwerk en telefoontjes. Voor werk en zakelijke aspecten dient de nodige informatie te worden verzamelt. De Ram dient er voor te waken niet roekeloos te zijn en conflicten te vermijden.

Horoscoop Juni 2012, Stier: 21 april t/m 21 mei
In de maand juni krijgt de Stier te maken met financiële zaken die de aandacht vragen, er kunnen voordelen uit voort vloeien. De Stier is romantisch en gepassioneerd in juni, maar kan problemen ondervinden bij het vervullen van wensen en verlangens op relationeel gebied. Het zoeken naar vervulling kan zich ook uiten in shoppen, sporten en andere activiteiten buiten de deur. Een bepaalde bezorgdheid over de gezondheid kan met momenten opspelen bij de Stier in de maand juni.

Horoscoop Juni 2012, Tweeling: 22 mei t/m 21 juni
De Tweeling zal in de maand juni zichzelf onderwerpen aan een grondig zelfonderzoek. Uiterlijk, figuur en gezondheid worden beoordeelt en waar nodig zal de Tweeling met zichzelf aan de slag gaan. Er zou een beroep kunnen worden gedaan op de Tweeling om in huis veranderingen door te voeren, reparaties en dergelijke vallen de Tweeling in juni ten dele. Dit kan spanning opleveren. De Tweeling neemt sneller dan anders beslissingen in juni en alles wat met communicatie te maken heeft verloopt vlot.

Horoscoop Juni 2012, Kreeft: 22 juni tot/m 21 juli
Voor de Kreeft is de maand juni een maand van  beperkingen. De Kreeft kan tegen zichzelf aanbotsen in juni zowel op emotioneel, fysiek als financieel vlak kan een gevoel ontstaan van opgesloten te zitten. Het is geen goede tijd om zelfmedelijden te hebben, naar binnen keren is de oplossing om wijzigingen door te voeren voor lange termijneffecten. Zakelijk heeft de Kreeft in juni de neiging om egocentrisch over te komen. Op het vlak van de liefde zijn er romantische en geheime verlangens, maar ook hier treedt frustratie op. Voor de Kreeft geen gemakkelijke maand juni.

Horoscoop Juni 2012, Leeuw: 22 juli t/m 22 augustus
Deze maand zal de Leeuw een gevoel van warmte, echtelijk geluk en vriendschap ervaren. Juni is een goede maand om je idealen en dromen te volgen, er is veel interactie en er zou voor alleenstaande Leeuwen in juni wel eens een nieuwe romance kunnen ontstaan. De leeuw heeft in juni dan wel weer de neiging om te laten zien wat hij heeft op het gebied van geld en bezittingen en dat kan een beetje blufferig overkomen. Blijf sympathiek in juni is de boodschap voor de Leeuw.

Horoscoop Juni 2012, Maagd: 23 augustus t/m 23 september
De maand juni is voor de Maagd een maand waar voornamelijk de praktische zaken goed lopen, erkenning, beloning en macht is duidelijk zichtbaar. De Maagd dient te doen in juni waar ze zich goed bij voelt. De maand brengt mogelijkheden op het vlak van carrière en netwerken verloopt vlotter dan anders. Romantiek kan in de lucht hangen voor de Maagd, liefdesbanden kunnen versterkt worden.

Horoscoop Juni 2012, Weegschaal: 24 september t/m 23 oktober
De Weegschaal zou in de maand juni best veel kunnen reizen, uitwisseling en lange afstand of buitenlandse connecties zijn aanwezig. In juni kan de Weegschaal te maken krijgen met een verhoogd gevoel van spiritualiteit, intellectuele en morele groei. Indien de Weegschaal in juni een romance zou beginnen kan het best zo zijn dat het met iemand uit het buitenland is of iemand met een andere achtergrond.

Horoscoop Juni 2012, Schorpioen: 24 oktober t/m 22 november
Voor de Schorpioen is de maand juni een maand waar de aandacht gericht wordt op geldzaken. Het is belangrijk om alles wat met geld te maken heeft goed in de gaten te houden. Juni is een goede maand voor de Schorpioen om naar binnen te gaan en te ontdekken waar je talenten en krachtpunten liggen. Er is een neiging tot zorgen maken aanwezig en de Schorpioen zal dichter naar zijn of haar partner trekken, behoefte aan warmte is zeer zeker aanwezig in juni.

Horoscoop Juni 2012, Boogschutter: 23 november t/m 21 december
De Boogschutter richt zich in juni vastberaden op professionele vooruitgang. Ambities en wensen op carrière vlak laten de Boogschutter in juni niet los. Er wordt initiatief genomen en de Boogschutter dient ervoor te waken dat hij of zij niet ongevoelig of agressief overkomt. Op liefdesvlak en in relaties is er een sterke saamhorigheid en speciale aandacht voor de partner en de Boogschutter kan zich laten meeslepen in opwinding of emoties.

Horoscoop Juni 2012, Steenbok: 22 december t/m 20 januari
Het kan zijn dat in de maand juni de Steenbok wat veranderingen gaat aanbrengen in werk. Er is een mentale belasting en ondanks inzet lijkt er geen of weinig waardering te zijn van anderen. De Steenbok krijgt in de maand juni de gelegenheid om zich te ontdoen van wat niet werkt. De Steenbok houdt het doel voor ogen en is bereid te kijken naar zichzelf. Romantiek speelt zich in de maand juni bij de Steenbok waarschijnlijk ook af op de werkvloer of werkgerelateerde zaken.

Horoscoop Juni 2012, Waterman: 21 januari t/m 18 februari
De Waterman komt in de maand juni in een zeer gelukkige fase terecht. Het is tijd om te genieten, onbezonnen te zijn en creatief. Vlieg niet te hoog Waterman en behoed je voor roekeloos gedrag. Op het vlak van liefde kan het er speels aan toe gaan, de Waterman heeft in juni de neiging om te overdrijven met het risico in amoureuze verwikkelingen terecht te komen. Let op dat je geen harten breekt in juni.

Horoscoop Juni 2012, Vissen: 19 februari t/m 20 maart
Voor de Vissen is de maand juni een maand van huiselijke veranderingen. Renovatie van huis of kantoor kan plaatsvinden, de Vissen krijgen sterk het gevoel dat de arbeidsomstandigheden dienen te voldoen in alle opzichten. Op het huiselijk vlak is er de behoefte om een sterke solide basis te creëren zodat de Vissen daarop kunnen terugvallen. De Vissen ervaren in juni vooral een resultaatgericht gevoel, het verbeteren van emotionele banden waar inspanningen voor geleverd moeten worden zullen dan ook niet nagelaten worden.

Dit was de horoscoop juni 2012 , volgende maand weer nieuwe voorspellingen!

- Einde horoscoop juli 2012 -

Geen Gerelateerde artikelen:

Reageer hieronder