Horoscoop Juli 2013

astrologie2 150x150 Horoscoop Juli 2013De maand juli dankt haar naam aan de keizer Julius Caeser en het is de Oogstmaand van het jaar. In vroegere tijden toen het leven nog veel meer op het weer en de natuur was gericht, trokken de boeren het land op en gingen in juli hooien.

Wat de Sterrentekens in juli gaan oogsten kun je lezen in de vertrouwde maandelijkse voorspellingen hieronder, veel leesplezier en geniet van de mooie dagen!

Horoscoop Juli 2013

Hieronder kun je jouw persoonlijke horoscoop juli 2013 terugvinden, geniet van de warme zomerse dagen en we zien elkaar hopelijk weer in augustus.

Horoscoop Juli 2013, Ram: 21 maart t/m 20 april

De horoscoop juli 2013 geeft voor de Ram op liefdesvlak veel passie en sensualiteit met de planeet Venus in het huis van sensueel genot. Prachtige momenten vol van erotiek, gevoeligheid en romantiek. Op werkgebied en carrière zal er stress zijn en de Ram moet in juli 2013 veel inspanningen leveren en niet zomaar op bepaalde voorstellen ingaan. Financieel zou de maand juli winstgevend kunnen zijn als de Ram de risico’s weet te beperken. Op het vlak van gezondheid dient de Ram zich te beschermen en innerlijke harmonie te bewaren en zich niet teveel uitputten.

Horoscoop Juli 2013, Stier: 21 april t/m 21 mei

De Stier krijgt in de maand juli op relatiegebied te maken met vooruitgang en stabilisatie, eerste periode juli is niet bepaald romantisch en vooral getint door financiële beslommeringen met eventueel wat misverstanden tot gevolg. Het 2de deel van de maand juli 2013 word gunstiger en die tendens zet zich dan voort met prettig samenzijn tussen de partners. Zakelijk een maand die geschikt is voor procedures en mogelijkheden tot samenwerking, plannen vanuit het verleden kunnen vorm krijgen. Financieel groeiende kansen. Het energieniveau van de Stier is redelijk goed en een optimistische blik heeft een gunstig effect.

Horoscoop Juli 2013, Tweeling: 22 mei t/m 21 juni

Voor de Tweeling wordt de maand juli 2013 wederom een maand met veel passie en intense seksuele verlangens, expressie van gevoelens en het nemen van initiatieven. Tweelingen die er te gepassioneerd voor gaan kunnen met turbulente zaken te maken krijgen! Op werkvlak gaat de Tweeling direct tot actie over in de maand juli 2013, zonder dralen of lang praten worden doelen bereikt. Een vruchtbare maand juli ook financieel zal er geld binnenkomen. Op energetisch vlak heeft de Tweeling hinder van impulsief gedrag, onzorgvuldigheid met risico op ongelukken, pas dus op.

Horoscoop Juli 2013, Kreeft: 22 juni tot/m 21 juli

De horoscoop juli 2013 zal voor de Kreeft op liefdesgebied onder invloed staan van de planeet Jupiter, deze blijft voor een jaar staan. Dit brengt extra energie en seksuele kracht met zich mee, de Kreeft wordt uitgedaagd om remmingen los te laten en grenzen te verleggen. Zin in avontuur, passie en seks is er dus genoeg, dit met een mix van het behouden van de vrijheid kan voor de Kreeft in juli 2013 soms tot conflicten leiden. Carrière en werkvlak brengen de Kreeft in een maand van moed, visie en openingen met een tendens naar grote projecten. Een potentiële energie met grote behoefte aan actie geeft veel kansen op succes. Niet overdrijven op het energetische vlak is toch wel de boodschap deze maand voor de Kreeft.

Horoscoop Juli 2013, Leeuw: 22 juli t/m 22 augustus

Bij de Leeuw zal de maand juli 2013 op liefdesvlak veel moois brengen, verleiding en verleid worden, de Leeuw beweegt zich met sex appeal en charme voort en zal indruk maken. Een periode waar mogelijk wel wat affaires uit voort kunnen vloeien. Een enkele Leeuw kan in de maand juli 2013 te maken krijgen met een gevoel van onbegrip van de partner maar dit ebt snel weg. Werkgebied geeft goede tendensen let succes in projecten, de Leeuw zijn of haar zelfvertrouwen groeit en collega’s zien een winnaar of leider tevoorschijn komen. Geld is deze maand geen probleem, er is genoeg. Moreel staat de Leeuw sterk in juli en ondanks lichte vermoeidheid gaat alles vrij gemakkelijk.

Horoscoop Juli 2013, Maagd: 23 augustus t/m 23 september

De Maagd zal in de maand juli 2013 een intens sociaal leven leiden met grote interesse in anderen en in de partner. Venus versterkt de affectieve behoeften en passievolle momenten zijn er ten overvloede, Maagd heeft veel te bieden in juli 2013. Pluto in het huis van de erotiek kan voor een vluchtige affaire zorgen waar enige turbulentie uit kan voortkomen. Zakelijk zien we veel kracht en vertrouwen, de Maagd durft initiatief te nemen en heeft veel ambitie. Financieel een zeer goede maand met zelfs wat extra’s. Op gezondheidsgebied kan de Maagd enige zwakte voelen en concentratiestoornissen.

Horoscoop Juli 2013, Weegschaal: 24 september t/m 23 oktober

De horoscoop juli 2013 zal voor de Weegschaal een start maken vanuit de planeet Mars met veel romantiek, reisjes of reizen en of lange afstandsrelaties. Gedeelde intellectuele of spirituele zaken brengt het liefdespaar dichter bij elkaar. Venus moedigt de Weegschaal aan tot meer quality time samen met de partner door te brengen en de band word intenser. De carrière kan een wending nemen, motivatie groeit en de manifestatie kracht neemt toe. Weegschaal is in juli 2013 vastbesloten om zichzelf te bewijzen. Mooie vooruitzichten op financieel vlak. Er zal veel stress zijn in juli en Weegschaal dient af en toe goed rust te nemen anders kan uitputting het gevolg zijn.

Horoscoop Juli 2013, Schorpioen: 24 oktober t/m 22 november

De maand juli 2013 zal op liefdesgebied voor de Schorpioen een gepassioneerde maand worden met diepe emoties en liefdevol genieten. Sensuele wensen die in vervulling gaan als Schorpioen wel oplet voor enige emoties zoals jaloezie, beter is om je speciale kwaliteiten in de schijnwerpers te zetten. Op professioneel gebied een gunstige periode met mogelijkheden tot grote prestaties. Schorpioen kan zijn charme aanwenden om elk probleem op te lossen. Eerste helft van juli 2013 brengt wat financiële kopzorgen die oplossen naar het einde van de maand. De Schorpioen heeft te maken met een verminderde weerstand en heeft hinder van stress, tracht georganiseerd te leven.

Horoscoop Juli 2013, Boogschutter: 23 november t/m 21 december

De Boogschutter krijgt in de maand juli 2013 te maken met een meer complexere periode op relatievlak, door de planeet Mercurius die retrograde loopt door het huis van koppels zal de Boogschutter niet bij machte zijn om dingen te veranderen. Een grondige analyse van de relatie is aan de beurt, kijk naar gezamenlijke interesses en het laatste decanaat van juli 2013 brengt oplossingen. Op zakelijk vlak een maand van inzicht in financiële aspecten, een evenwicht vinden in waarde, winstgevend of niet. Bepaalde materiële kwesties waar derden bij betrokken zijn vragen energie en concentratie. Energetisch een niet al te beste maand voor de Boogschutter, spaar uw krachten en vermijd risico’s.

Horoscoop Juli 2013, Steenbok: 22 december t/m 20 januari

Voor de Steenbok brengt de horoscoop juli 2013 veel actie op liefdesgebied, de planeten Jupiter, Zon, Mercurius en later ook nog Mars zorgen voor veel mogelijkheden en de behoefte aan liefde groeit. De Steenbok zal zichzelf zien in de ander en de samenwerking met de partner is sterk. De carrière zit in een dynamische periode, er wordt hard gewerkt met een energieke communicatie. Wel opletten voor wat miscommunicatie of concurrentie. Financieel een belangrijke maand en de doelen zijn gericht op vermeerdering, ga niet speculeren in juli 2013. De gezondheid is niet echt goed voor de Steenbok deze maand, er kunnen wat kwaaltjes de kop opsteken.

Horoscoop Juli 2013, Waterman: 21 januari t/m 18 februari

De Waterman krijgt in de maand juli 2013 op liefdesgebied te maken met een hogere sentimentele beschikbaarheid en een speciale vorm van charme dat aantrekt en tot verrukking leidt. In bestaande relaties die niet al teveel problemen hebben leid dit tot tederheid, harmonie en sensueel samenzijn. Op werkvlak een drukke maand met veel werk waar organisatie ten grondslag ligt aan het slagen van projecten. De Waterman staat in juli 2013 onder een constante druk en dient op te letten met afhandelingen op papier, mail ed. Financieel zijn er gunstige aspecten deze maand. Energetisch een maand waar de Waterman zeker niet moet overdrijven en bij twijfel best een arts kan raadplegen.

Horoscoop Juli 2013, Vissen: 19 februari t/m 20 maart

De horoscoop juli 2013 voor de Vissen staat met de Zon, Jupiter en ook nog Mars in het huis van de liefde en erotiek. Een maand met veel gepassioneerde impulsen en een Vissen met een magnetische en onweerstaanbare aantrekkingskracht. Veel flirtpartijen vallen de Vissen ten deel, laat je leiden door je hart en bevrijdt je van beperkingen! Op zakelijk gebied belandt de Vissen in juli 2013 in een uitzonderlijk creatieve periode met een verhoogde vaardigheid tot expressie. Dit gecombineerd met een verhoogde intuïtie is één van de meer bevoorrechte periodes van dit jaar. Financieel is het belangrijk om niet op één paard in te zetten. Vissen hebben in juli een uitstekende fysieke conditie met een al even positieve emotionele houding.

-Einde maandhoroscoop juli 2013-

 

 

 

 

 

 

 

Geen Gerelateerde artikelen:

Reageer hieronder