Horoscoop Juli 2012

astrologie2 150x150 Horoscoop Juli 2012De horoscoop juli 2012 staat alweer voor je klaar! Iedere maand kun je jouw astrologische voorspellingen lezen op Livemedium. Veel plezier bij het lezen van je horoscoop juli 2012.

Horoscoop juli 2012

Horoscoop Juli 2012, Ram: 21 maart t/m 20 april
In de maand juli krijgt de Ram te maken met mogelijkheden tot groei, maar er zal strijd geleverd moeten worden om het voor elkaar te krijgen. De Ram beschikt in juli over goede communicatieve vaardigheden en op sociaal vlak staat alles in het teken van gezelligheid en ontmoetingen met nieuwe interessante mensen. Ideaal om te investeren op lange termijn doelstellingen. In de liefde is er meer rust en kan de Ram vanuit mededogen kijken naar zijn of haar partner.

Horoscoop Juli 2012, Stier: 21 april t/m 21 mei
Voor de Stier begint de maand juli vrij rustig dankzij een harmonieus aspect met de Volle Maan op 3 juli. Het leven verloopt soepeler en de Stier kan genieten. Professioneel krijgt de Stier in juli te maken met minder weerstand waardoor er een gevoel van zorgeloosheid kan ontstaan. Vanaf de 2de helft van de maand juli nemen de spanningen toe en is het beter voor de Stier om geen belangrijke beslissingen te nemen. Er is een toename van creativiteit en de Stier zijn zelfvertrouwen groeit.

Horoscoop Juli 2012, Tweeling: 22 mei t/m 21 juni
Deze maand zal de Tweeling zich kunnen verheugen op harmonie in relaties. Er is wederzijds begrip en de liefde en aantrekkingskracht is groot. Op werkvlak is er voor de Tweeling in de maand juli ruimte voor goede en heldere communicatie, tijd om te onderhandelen of nieuwe projecten te starten. Ook op het financiële vlak is het een uitstekende maand, de Tweeling kan mogelijkheden krijgen voor lange termijn beleggingen met positief resultaat.

Horoscoop Juli 2012, Kreeft: 22 juni tot/m 21 juli
Voor de Kreeft is de maand juli een maand die wederom vrij lastig zal zijn. Moe van de strijd en alle drama’s wil de Kreeft uithalen. De Kreeft kan de neiging hebben om te gaan overreageren en bepaalde situaties nog ingewikkelder maken. Mensen in de omgeving van de Kreeft zullen het niet gemakkelijk krijgen en goed bedoelde raad wordt niet aanvaard. De Kreeft krijgt het advies om zich meer defensief op te stellen en geduld te bewaren, vanaf 19 juli gaat het iets makkelijker gaan en komt er meer innerlijke rust bij de Kreeft.

Horoscoop Juli 2012, Leeuw: 22 juli t/m 22 augustus
De maand juli gaat voor de Leeuw gepaard met een zeer positieve Jupiter transit. De Leeuw straalt en blaakt van zelfvertrouwen, is super optimistisch en verbreed zijn horizon op alle fronten. Tot 10 juli een uitstekende periode voor geldzaken en voor liefde. In een bestaande relatie is er passie en hartstocht, heel veel liefde en warme gevoelens. Het starten van een nieuwe relatie in de maand juli kan voor de Leeuw de basis zijn naar een stabiele relatie gebaseerd op respect en wederzijdse liefde.

Horoscoop Juli 2012, Maagd: 23 augustus t/m 23 september
In de maand juli krijgt de Maagd de drang om vooruit te komen en horizonten te verbreden. De Maagd zal hiervoor uit zijn comfortzone moeten stappen en dat zal niet altijd makkelijk zijn. De kunst zal zijn om niet teveel hooi op de vork te nemen en zich te concentreren op een bepaald doel. Op relatievlak heeft de Maagd in juli een grotere behoefte om in de nabijheid van de partner te zijn en zoekt tederheid op. Helaas zal de Maagd soms merken dat de partner hier niet op dezelfde manier op kan reageren. Dit kan tot teleurstelling op liefdesvlak leiden.

Horoscoop Juli 2012, Weegschaal: 24 september t/m 23 oktober
Voor de Weegschaal staat de maand juli in het teken van ego en beperkingen. De Weegschaal zou wel eens de neiging kunnen hebben om in juli te willen winnen kost wat kost, dit kan leiden tot conflicten. Beter zou het zijn als de Weegschaal tracht deze ruwe energie te kanaliseren. Op relatievlak is het een ideale tijd voor het aangaan van een nauwere verbintenis en een blijvende relatie, ook hier word de Weegschaal geadviseerd om een meer volwassen aanpak ten toon te spreiden.

Horoscoop Juli 2012, Schorpioen: 24 oktober t/m 22 november
De Schorpioen krijgt in juli te maken met een verhoogd tempo waardoor er een gevoel ontstaat van gehaast en verstrooid zijn. Ook met de communicatie gaat het vooral in begin juli niet zo vlot, er kunnen wrijvingen ontstaan. Na de Volle Maan op 3 juli zou het vlotter moeten gaan en dit zal de Schorpioen merken in relaties met naasten, er heerst dan een weldadige warme invloed. Een mooie tijd voor diepgaande gesprekken en aangename sociale uitstapjes. Professioneel een ideale tijd om jezelf te promoten Schorpioen!

Horoscoop Juli 2012, Boogschutter: 23 november t/m 21 december
Bij de Boogschutter is de nuttige Mercurius driehoek zeer geschikt om in juli helder te denken en een open en vriendelijke communicatie te voeren. Tijd ook om de papierenwinkel aan te pakken en orde op zaken te zetten. De maand juli is uitermate geschikt om de Boogschutter van meer energie te voorzien en anderen te overtuigen van uw plannen. De Boogschutter heeft op liefdesvlak behoefte aan affectie, de binding met geliefden word sterker en intenser.

Horoscoop Juli 2012, Steenbok: 22 december t/m 20 januari
De Steenbok krijgt in juli te maken met een lastiger aspect, het Uranus Pluto vierkant met een Mars transit leidt tot een verlangen om uit de beperkingen te breken en door te duwen. Dit kan bij de Steenbok leiden tot reacties vanuit de omgeving die deze energie opvatten als een agressieve energie. Voor de Steenbok is het beter in juli te wachten dan naar het doel te gaan, blijf achter de schermen doorwerken en ga onbaatzuchtig met anderen om. Op relatievlak heeft de Steenbok behoefte aan emotionele ondersteuning.

Horoscoop Juli 2012, Waterman: 21 januari t/m 18 februari
Bij de Waterman verloopt de maand juli relatief rustig, een tijd van harmonie en vrede. Uw omgeving reageert hier met genegenheid op. Interacties op werkvlak geven de Waterman een positieve flow in juli. Er is een langzame verbetering van de financiële situatie, een ideale tijd voor het doen van verstandige aankopen. Op liefdesvlak een zeer goede tijd voor passie, de Waterman voelt zich aantrekkelijk en bemint, een goede periode om naar een verdieping te gaan in een relatie.

Horoscoop Juli 2012, Vissen: 19 februari t/m 20 maart
Voor de Vissen is de maand juli een maand met een boost op het gebied van zelfvertrouwen. De Vissen gaan in juli makkelijker vooruitkomen en dit zowel op het professionele vlak als op het gebied van persoonlijke relaties. Venus kan in juli voor een beetje druk op relatievlak zorgen maar dit heeft een zeer positief verloop, de band wordt enkel maar verassend hechter. Juli is een goede maand voor de Vissen om zichzelf te promoten en de Vissen maakt indruk op zijn medemens, er is veel minder weerstand aanwezig.

Dit was weer de horoscoop juli 2012 , volgende maand natuurlijk weer een kakelverse horoscoop!

- Einde horoscoop juli 2012 -

 

Geen Gerelateerde artikelen:

Reageer hieronder