Horoscoop Augustus 2013

astrologie2 150x150 Horoscoop Augustus 2013Wat de Sterrentekens in deze maand Augustus 2013 gaan ervaren kun je in mijn maandelijkse voorspellingen hieronder weer lezen.

De energie is behoorlijk verdeeld, sommige tekens zullen mooie zaken beleven andere tekens ervaren een iets wat woeligere periode.

Laat ons hopen dat het weer in augustus net zo meezit als in de vorige maand en we kunnen genieten van zomerse dagen en warme zwoele avonden, veel leesplezier met de horoscoop van de maand augustus.

Horoscoop Augustus 2013

Over mooie dagen gesproken, soms lees ik mijn eigen voorspellingen weleens terug en dit keer zat ik eens te lezen dat ik in april voorspeld dat het echt zeer warm zou worden deze zomer. Voor de mensen die in het buitenland waren, we hadden een van de hoogste temperaturen ooit gemeten in Nederland.

Wie weet dat ik ook nog weleens bij het weer ga werken voor lange termijn toekomst voorspellingen. Als ik nog even door ga met toekomst voorspellen, ook augustus zal een zonnige en warme maand worden, een die we lang niet hebben gehad. Wel iets minder warm verwacht ik als juli maar misschien toch wel prettiger, ik zou zeggen geniet er van!

Hieronder kun je jouw teken opzoeken om je persoonlijke horoscoop augustus 2013 terug te vinden.

Horoscoop Augustus  2013, Ram: 21 maart t/m 20 april

De horoscoop augustus 2013 geeft voor de Ram een overvloed aan aandacht en affectie, de maand staat in het teken van de romantiek, de planeet Venus komt half augustus in je relatiehuizen te staan en dit geeft een zwoele zomerse sfeer. Op werkgebied kan de Ram rekenen op voorwaartse sprongen, veel plezier in werken en zin om er keihard tegenaan te gaan. Energie en balans zijn in evenwicht bij de Ram in augustus en er is tijd voor ontspanning en rust.

Horoscoop Augustus 2013, Stier: 21 april t/m 21 mei

De Stier krijgt in de maand augustus 2013 de kans om contacten met familie en vrienden te verbeteren, goede periodes om samen te zijn en op liefdesvlak is er plezier en speelsheid. De nieuwe maan op 6 augustus komt in het huis van de romantiek terecht en dit maakt alles extra warm en hecht. Probeer aandacht te schenken aan het verwoorden van je gevoelens ook over oud zeer. Op carrièrevlak zien we een einde komen aan een periode van 6 maanden waardoor er ruimte ontstaat. De gezondheid is goed en de Stier zit goed in zijn of haar vel, opletten met reizen of uitstapjes.

Horoscoop Augustus 2013, Tweeling: 22 mei t/m 21 juni

Voor de Tweeling wordt de maand augustus 2013 de meest opwindende maand van het jaar op alle gebieden. Op relatievlak veel opwinding en romantiek, er worden inspirerende gesprekken gevoerd en de Tweeling loopt op wolkjes! Zakelijk gezien zorgt de maand augustus voor nieuwe projecten, veel communicatie, nadenken en tot uitvoer brengen. Ook zijn er deze maand mogelijk levens veranderende ontwikkelingen op reisgebied te vinden, de Tweeling krijgt kansen om zijn horizon te verruimen. Energetisch een maand van een redelijke stabiliteit, toch aandacht houden op organisatie in je leven Tweeling, dit geeft rust.

Horoscoop Augustus 2013, Kreeft: 22 juni tot/m 21 juli

De horoscoop augustus 2013 zal voor de Kreeft vrij rustig worden op liefdesvlak zeker ten opzichte van juli, maar met de Volle Maan op 20 augustus komt er voor de Kreeft een intense passie aan vooral op het seksuele vlak een uitschieter. Op werkgebied is het deze maand tijd om aan loonsverhoging te denken, enige ontevredenheid bij de Kreeft op het financiële vlak zorgt voor wat stress. Doe rustig aan, las veel pauzemomenten in en let een beetje op je uitgaven, dan komt het vast wel goed.

Horoscoop Augustus 2013, Leeuw: 22 juli t/m 22 augustus

Bij de Leeuw zal de maand augustus 2013 voor de jarigen in het zonneteken staan. Op liefdesvlak is de Leeuw sceptisch en neemt relaties onder de loep, indien nodig wordt er losgelaten met opluchting om verder te kunnen. Op werkgebied tijd om actie te ondernemen en met goede voornemens aan de slag te gaan. Er zitten deze maand augustus wat emotionele hoogte en dieptepunten aan te komen voor de Leeuw die hierdoor niet altijd goed kan ontspannen. Let een beetje op met alcohol of andere geestverruimende middelen.

Horoscoop Augustus 2013, Maagd: 23 augustus t/m 23 september

De Maagd zal in de maand augustus 2013 een gevoel krijgen van een moeilijkere periode die in aantocht is, de Maagd heeft de neiging om zich wat terug te trekken en in stilte onderbewuste zaken naar de oppervlakte laten komen. Luister goed naar je hoger zelf Maagd en vertrouw op je intuïtie. Vanaf de 2de helft van de maand komt de romantiek weer in beeld en de liefde viert hoogtij. De Maagd gaat zichzelf en de mogelijke liefdespartner in de watten leggen, met vooral veel lichamelijke verwennerij.

Horoscoop Augustus 2013, Weegschaal: 24 september t/m 23 oktober

De horoscoop augustus 2013 zal voor de Weegschaal een maand worden die vol zit met vriendschap en keuzes maken ook op langere termijn. Op 7 augustus staan de planeten Pluto en Jupiter tegenover elkaar, dit zorgt voor wat dualiteit op werk en privé vlak, tracht beide aspecten evenveel aandacht te geven. Rond de 20ste augustus is dit voorbij en mooie dingen komen tot bloei, zowel zakelijk als op relatievlak is er grote kans dat je krijgt wat je wilt. Op gezondheidsgebied zit de Weegschaal niet op zijn top, onrust en enige vermoeidheid treed op.

Horoscoop Augustus 2013, Schorpioen: 24 oktober t/m 22 november

De maand augustus 2013 brengt de Schorpioen op liefdesvlak de 1ste helft van augustus passie en sentimentele momenten, de 2de periode van augustus word lastiger, er kan teleurstelling optreden of zaken die niet uitgesproken worden leiden tot afstand. Op werkgebied is deze maand de periode om te veranderen van werk of voor een nieuwe richting te kiezen, genoeg ingevingen die naar succes kunnen leiden en genoeg power om door te zetten en je dromen waar te maken Schorpioen!

Horoscoop Augustus 2013, Boogschutter: 23 november t/m 21 december

De Boogschutter krijgt in de maand augustus 2013 vooral in de 1ste week te maken met wat crisismomenten op relatiegebied. Na 8 augustus verbreedt de horizon van de partners zich en komt er meer romantiek tevoorschijn. Zakelijk gezien is augustus 2013 de maand om details te regelen met verre trips en reisschema’s uit te diepen. Er komen kansen om de professionele carrière een boost te geven en de Boogschutter staat in de schijnwerpers, veel sms verkeer, telefoontjes, mailtjes etc.… Let wel op je uitgaven Boogschutter en ook wat op je energie.

Horoscoop Augustus 2013, Steenbok: 22 december t/m 20 januari

Voor de Steenbok brengt de horoscoop augustus 2013 op liefdesgebied enige spanning mee, houdt je hoofd koel want het gaat om macht tussen partners. Verder staat augustus toch wel in het teken van financiën, je kunt jezelf deze maand verbeteren en aan de slag gaan met projecten die concentratie vereisen. De Volle Maan valt op je financiële stuk Steenbok, dit kan zowel voor tegen -als voor meevallers zorgen. Steenbokken die nog niet op vakantie geweest zijn, kunnen vanaf 22 augustus een leuk reisje inplannen.

Horoscoop Augustus 2013, Waterman: 21 januari t/m 18 februari

De Waterman krijgt in de maand augustus 2013 toch weer te maken met avontuurlijke escapades op liefdesvlak, ook zal Waterman na gaan denken over wat hij/zij wil en nodig heeft in de liefde. Op werkgebied een iets lastige fase voor al omdat de Waterman het liefst van de wereld wil verdwijnen, alle vormen van verantwoordelijkheid zijn nu lastig. Er is veel behoefte aan rust en er is te weinig tijd voor de Waterman in augustus om dit te ervaren.

Horoscoop Augustus 2013, Vissen: 19 februari t/m 20 maart

De horoscoop augustus 2013 word voor de Vissen op liefdesvlak iets complexer vanwege de planeten Jupiter en Pluto die recht tegenover elkaar staan, dit brengt wrijving met zich mee. Deze combinatie kan op creatief vlak wel positief werken naar nieuwe projecten toe. Voor de Vissen is de tijd aangebroken om de dagelijkse routine om te gooien en te gaan werken aan gezondheid, met een beetje inzet kan dit op termijn van een half jaar nu goed aanslaan. Rond de Volle Maan kan de Vissen deze maand augustus wat problemen hebben met inslapen, deze maan staat dan volledig in het onderbewuste gedeelte van de Vissenhoroscoop.

-Einde maandhoroscoop Augustus 2013-

Geen Gerelateerde artikelen:

Reageer hieronder