Toekomst Voorspellen

Toekomst Voorspellen is een eeuwenoud gebeuren en sinds mensenheugenis een terrein wat boeiend is en veel mensen nieuwsgierig maakt. Wie wil nou niet weten wat de toekomst brengt! Vroeger werden heksen op de brandstapel gezet omdat ze aan Toekomst Voorspellen deden, je zou dus kunnen stellen dat er ook een angstfactor aanwezig is op Toekomst Voorspellen.

 

Toekomst Voorspellen kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, welke methode het beste is doet er niet zo toe. Wat belangrijker is is de wijze hoe het gebeurt en daar een stukje inzicht over te verkrijgen.

 

In ieder van ons zit een blauwdruk, een soort van voorgeprogrammeert stukje waar ons levenslot en doel in verweven zit. Bij Toekomst Voorspellen zou je dus kunnen zeggen dat bepaalde hoofdzaken in het leven vastliggen. Toekomst Voorspellen heeft te maken met het zien in de tijd, in vroegere tijden werd dit vaak uitgeoefend door sterrenkundigen zoals de bekende uitspraak: ‘ het staat in de sterren geschreven’ wel een kern van waarheid bevat.

 

Astrologen kunnen vaak vrij correct toekomst voorspellen op de hoofdlijnen. Het is dus mogelijk om via bepaalde gaves en instrumenten aan Toekomst Voorspellen te doen, de ene doet het via Tarot of Lenormandkaarten, een ander gebruikt de pendel of de kristallen bol. Mediums en Paragnosten gebruiken hun gave om via bepaalde energetische lagen contact te krijgen met je blauwdruk of met de Akasha kronieken, wat je het makkelijkst kunt voorstellen als een levensboek dat voor ieder van ons aanwezig is.

 

Niet elke paragnost, medium of helderziende heeft de gave om correct de toekomst te voorspellen, dit is mede afhankelijk van de specialisatie in hun gave. Ook is het zo dat sommige mediums, helderzienden en of paragnosten zich aan het stukje Toekomst Voorspellen waagt. De visie van ieder van deze is hier ook mede bepalend in, soms zal er worden aangegeven dat de toekomst niet te voorspellen is. Gedeeltelijk zit hier een kern van waarheid in, we hebben als mens in veel zaken een eigen vrije wil en keuze.

 

Het maken van bepaalde keuzes is ook bepalend voor het uitstippelen van je toekomst. Doch is het wel heel vaak zo dat als je een zijweg in slaat dit een een eigen, vrije keuze kan zijn, je na verloop van tijd toch weer op je hoofdweg uitkomt en die ligt dus vast. Hoeveel tijd je ervoor neemt en hoeveel levenservaringen er aan gekoppeld worden daar heb je dus een vrije keuze in.

 

Bij LiveMedium vind je een aantal consulenten die vakkundig een blik in jouw toekomst kunnen werpen.

 

Onderstaande artikelen geven meer duidelijkheid over Toekomst Voorspellen en nemen je mee in de wereld van onder andere de Numerologie, de horoscoop en de Orakelkaarten. 

 

 

 

 

Reageer hieronder