Paranormale Gaven

Paranormale gaven is in feite een verzamelnaam voor diverse soorten gaven. Zo is helderziend een paranormale gave maar ook helderhorend, helderwetend, heldervoelend enzovoort. Ook mensen die zich niet bewust zijn van een gave kunnen soms toch een gaven hebben, denk bijvoorbeeld aan een voorgevoel dat je hebt of weten dat een bepaalde persoon vandaag gaat bellen. De paranormale gave is voor helderhorendheid, heldervoelendheid of bijvoorbeeld helderziendheid vaak de leidende kracht.

 

Bij bijvoorbeeld kaartleggers of pendelaars (mensen die pendelen) ligt dit meestal weer anders, zij gebruiken hun paranormale gaven maar worden wel gesteund door de kaarten of pendel. Tot slot is er ook een groep die paranormale gaven als niet noodzakelijk zien, denk hierbij bijvoorbeeld aan astrologen of numerologen. Echter, vaak hebben ook mensen binnen deze laatste groep bepaalde paranormale gaven.

 

Lees in onderstaande artikelen alles over paranormale gaven en welke verschillende soorten er bestaan.

 

Wat zijn paranormale gaven?

Paranormale Gaven, bestaan ze en welke onderscheiden we? Heb je er zelf één of zijn Paranormale Gaven slechts voorbehouden aan Helderzienden of Paragnosten?
  Lees verder »

Reageer hieronder