Wat is een Paragnost?

Hoe gaat een paragnost om met zijn zintuigen en wat kun je verwachten als je een paragnost bezoekt?

Paragnost

Een paragnost is iemand met paranormale gaven. Die gaven kunnen zich uiten in heldervoelen, helderzien, helderhoren en zelfs helderruiken en helderweten. Ieder mens heeft zintuigen, maar een paragnost kan die zintuigen gebruiken om dingen te ervaren die gewone mensen niet kunnen.

 

 

Medium

Als paragnost kan je via een paranormaal zintuig een boodschap ontvangen. Dit gaat doorgaans niet letterlijk, maar ontstaat door het vormen van geluid, beeld of gevoel bij de paragnost. Die boodschappen kunnen afkomstig zijn van overleden mensen. Als een paragnost in staat is om te communiceren met overleden mensen door zijn paranormale zintuigen te gebruiken, dan spreken we van een medium.

 

Een medium communiceert dus daadwerkelijk met overleden mensen. Dit maakt dat ieder medium een paragnost is.Toch is communiceren met overledenen niet aan iedere paragnost besteed. Dus een paragnost is niet per definitie een medium. 

 

 

Consult

Het is mogelijk om een afspraak te maken bij een paragnost, of om een paragnost op bezoek te laten komen. Maar men kan tegenwoordig ook via telefonisch contact of zelfs via e-mail een consult hebben. Het voordeel van één op één contact is dat de paragnost gebruik kan maken van een inductor. Dit is een hulpmiddel waarmee de paragnost energie opvangt.

 

Je kan denken aan een foto of een ketting van een persoon waar je meer van wilt weten. Wat in ieder geval van belang is, wanneer je een paragnost wilt consulteren, is dat je niet te veel vertelt over jezelf. Maak vooraf best een lijstje met weloverwogen vragen die je wilt stellen.

 

Het kan zijn dat je na afloop van een consult even niet meer weet wat je  met de informatie moet. Belangrijk is dat je aan een paragnost om helderheid kunt vragen als iets niet helemaal duidelijk is voor je. Het verwerken van de informatie heeft tijd nodig. De energie die vrijkomt tijdens een bezoek aan een paragnost dient een plek in je geest en lichaam te krijgen.

 

Soms kan het nodig zijn dat je even rustigaan doet en wat tijd voor jezelf neemt. Wat soms ook kan helpen is bepaalde zaken die de paragnost zegt op te schrijven, zodat je het nadien kunt teruglezen. Ook een opname op CD kan hier heel goed helpen. Maar het uitgangspunt is altijd dat je als klant bij een paragnost verder geholpen wordt.     

 

 

Hoe het werkt

Een paragnost werkt met paranormale zintuigen. De ene paragnost is meer gevoelig voor bijvoorbeeld helderzien dan de andere. Maar meestal gebruikt een paragnost een combinatie van zintuigen. Het helderzien wordt dan aangevuld met helderhoren of heldervoelen. Iedere paragnost kent zo zijn of haar beste kanaal waardoor informatie verkregen kan worden.

 

Bij helderzien wordt er gebruik gemaakt van het derde oog. Het derde oog, ook wel innerlijke oog genoemd, zit midden op het voorhoofd. Iedereen heeft dit oog, maar niet iedereen is getraind om het oog te ervaren. Het is ook geen fysiek zichtbaar oog, maar een punt waar op gefocust wordt tijdens een consult.

 

Een combinatie van gedachten en beelden doemen op in de paragnost. Bij helderhorenden is ook het waarneembare geluid er niet, maar ontvangt de paragnost woorden en geluiden binnen in het hoofd. Zo werkt het ook met heldervoelen en helderruiken. Deze kanalen werken allemaal samen om zo de informatie te verkrijgen.

 

 

 

 

 

Geen Gerelateerde artikelen:

Reageer hieronder