Paragnost

Een paragnost is een persoon die kennis heeft van het paranormale. Er kan informatie gehaald worden vanuit de collectieve bronnen ook wel de Akasha Kronieken genoemd. Deze informatie kan op verschillende manieren tot bij hem komen.

 

We kunnen dit vertalen dat een paragnost helderhorend, helderwetend, heldervoelend, helderruikend of helderziend kan zijn. Hij of zij word meestal met deze gaven geboren en kan het verder ontwikkelen door middel van oefeningen of specialisaties.

 

Een paragnost dient een stukje verleden, heden en toekomst te kunnen aangeven. Hiermee kan hij inzicht en ondersteuning geven aan cliënten, doordat hij zelf meestal ook moeilijke tijden heeft gekend zal hij je door zijn eigen levenservaring kunnen bij staan.

 

Je kunt bij een paragnost terecht voor vragen in verband met liefde en relaties, vermiste personen of dieren, toekomst voorspellingen. Vaak is deze goed in staat om karakterbeschrijvingen of tijdsbepalingen te geven, dit is afhankelijk van de specialiteit van de paragnost.

 

In onderstaande artikelen kun je lezen wat een paragnost is en hoe de paragnost zijn zintuigen gebruikt.

Wat is een Paragnost?

Hoe gaat een paragnost om met zijn zintuigen en wat kun je verwachten als je een paragnost bezoekt?

Paragnost

Een paragnost is iemand met paranormale gaven. Die ga Lees verder »

Reageer hieronder