Medium

Een medium is iemand die een paranormale gave heeft. De gave stelt het medium in staat om hiermee te werken, hij of zij fungeert als tussenpersoon tussen de geestelijke wereld en onze wereld. Sommige personen worden met deze gave geboren andere verkrijgen op latere leeftijd de kunst van het mediumschap.  Niet elk medium is even sterk in zijn of haar gave, hoe sterk haar of zijn gave is hangt af van verschillende factoren. Aanleg, ontwikkeling en ervaring zijn hier vaak leidend in, hij of zij kan contact maken met de geestenwereld en van daaruit boodschappen of informatie doorgeven. Het doorgeven of communiceren gebeurt via verschillende kanalen, helderhoren, heldervoelen of helderzien.

 

Er zijn verschillende soorten mediums, we kennen het mentale mediumschap, het fysieke en trance medium en het helend medium. Om de sferen van gene zijde te kunnen binnenwandelen is het belangrijk dat de afstemming efficient gebeurt,  belangrijk is dat de eigen geest leeg kan gemaakt worden. Ego en persoonlijk belang zijn hier dus niet van toepassing, privacy staat zeer hoog en alles wat tijdens het consult gezegd word blijft tussen jou en het medium. Soms zijn mensen bang dat tijdens een consult zorgvuldig bewaarde geheimen geopenbaard worden. De kosmische wetten verhinderen dit waardoor er enkel doorgegeven word wat relevant is voor de vraagsteller.

 

In onderstaande artikelen kun je je verdiepen in de verschillen tussen het mentale en fysieke medium, kun je lezen hoe contact met overledenen tot stand komt en ook een leuke anekdote over een bekend medium “Derek Ogilvie”.

 

 

 

R2

Lees verder »

Mentaal medium versus fysiek medium

Het Mentale Medium versus het Fysieke Medium, waar zitten de verschillen en lees ook eens  hoe het kan dat een medium overgenomen kan worden door een overledene. 

Lees verder »

Wat Is Een Medium?

Medium zijn of Mediumschap wordt door veel mensen hetzelfde gezien als een Helderziende, Paragnost of Kaartlegster. Dat is echter niet zo, een Medium neemt een aparte plaats in binnen de groep par Lees verder »

Reageer hieronder