Kaartlegging

Een kaartlegging wat is dat nu precies? Een kaartlegging is een beeld dat geschetst word van je eigen innerlijk, van je omgeving, situaties en van mensen om je heen. Een kaartlegging is bedoelt om jezelf en de wereld om je heen  beter te kunnen doorgronden. Een kaartlegging neemt je mee naar je verleden, je krijgt een duidelijker beeld over het heden en via een kaartlegging werp je een blik in je toekomst. Een kaartlegging kan gebruikt worden om meer inzicht te verkrijgen, je te leren vertrouwen op je innerlijke kracht. Via een kaartlegging kom je in aanraking met je onbewuste of onderbewuste, kun je meer te weten komen over de drijfveren van anderen. Het is een weerspiegeling van alles wat belangrijk is voor jou op dat moment.

 

 

De kaartlegster of kaartlegger maakt contact met haar of zijn hoger zelf, zijn gids of engel die haar of hem bijstaat en vanuit deze staat gaat er contact gemaakt worden met jouw energie of met de energie van de persoon waar je een vraag over hebt. Dan worden de kaarten geschud of gewassen en uitgelegd. Het lot bepaald hoe de kaarten vallen. Er zijn via een kaartlegging verschillende legpatronen die gebruikt kunnen worden, afhankelijk van de vraag en of specialisatie van de kaartlegster.

 

 

Er zijn ontzettend veel kaartendecks te verkrijgen, de tarot is het meest bekende en het meest gebruikte deck. Een tarot legging kun je heel makkelijk online laten doen, een consulent van een advieslijn kan voor jou de kaarten leggen. Ook de kaarten van Mlle lenormand worden vaak gebruikt om je toekomst te laten voorspellen. Verder zijn er engelenkaarten, zodiackaarten, zigeunerkaarten, waarzegkaarten, chakra kaarten. liefdes-orakelkaarten en andere kaarten. Deze kaarten kunnen allemaal gebruikt kunnen worden inzake vragen over liefde, relatie, werk, financiën, kinderen en andere persoonlijke aangelegenheden.

 

 

Op verschillende websites kun je zelf online een kaartje trekken, als je je goed concentreert op je vraag kan dit naar een zuiver resultaat leiden. Op deze websites kun je meestal gratis kaartleggen vinden, het is niet nodig om hiervoor te betalen. Wel word er vaak een meerwaarde aangeboden in de zin van een betaling waarop je dan een uitgebreide reading krijgt via mail. Indien je onrustig, gespannen of emotioneel bent is het beter om niet zelf aan een kaartje trekken te beginnen daar je energie op dat ogenblik te bepalend kan zijn zodat je angsten en wensen via de kaarten te zien krijgt. Dit kan een dusdanig vertekend beeld geven van je situatie dat er hoogstwaarschijnlijk nog meer onrust over je heen komt.

 

 

In onderstaande artikelen kun je meer lezen over het ontstaan van Tarot, hoe een kaartlegging vanuit een bepaald legpatroon je inzicht kan verschaffen en wat het verschil is tussen een tarot legging en een legging met lenormand.

 

 

 

2 reacties

 1. rudi zegt:

  k heb geen toekomst meer en ik voel me waardeloos in mijn leven en ik zoek naar gelukkig in mijn leven maar dat kwam nooit uit want mijn familie laat me in de steek en ik heb nog nooit een vrouw leren kennen
  en ik wil new toekomst waar ik en mijn familie gelukkig word
  hulp mij a.u.b dank u

  • Rhea zegt:

   Beste Rudi, via de advieslijn van LiveMedium kun je consulenten direct live bellen, ze willen je graag helpen om weer positiviteit in het leven te vinden.

Reageer hieronder