Helderziende

Een helderziende is een persoon die beschikt over een vermogen om beelden te krijgen die buiten het normale kijken om gaan. Een helderziende heeft dan ook een paranormaal vermogen om anders te kijken en via een ander kanaal. Zo heeft hij of zij de gave en de psychische kracht om informatie te verzamelen en soms ook via visionaire beelden in de toekomst, heden en of verleden te schouwen. Veel mensen weten echter niet dat er vele soorten helderzienden zijn.

 

Zo zijn er helderzienden die heel goed aura’s om mensen kan zien maar ziet bijvoorbeeld weer geen overleden mensen of symbolen of kan wel zien maar is nog onvoldoende getraind de beelden juist te plaatsen. Helderziendheid is niet zo moeilijk voor te stellen, we denken allemaal weleens in beelden toch? Helderzienden zijn echter in staat deze op te roepen en goed te interpreteren. Goede helderziendheid hangt niet alleen af van de gave maar ook van de ervaring, training is hiervoor noodzakelijk.

 

Lees in onderstaande artikelen alles over de verschillende soorten van helderzienden als ook op welke wijze een helderziende kan waarnemen.

 

Wat doet een helderziende?

Helderzien, dat is simpel gezegd wat de helderziende doet maar hoe werkt dat dan eigenlijk? Op welke manier krijgt de helderziende een beeld te zien en wat ziet hij of zij dan precies? Lees verder »

Reageer hieronder