Kennisbank: Het Zesde Zintuig

In deze kennisbank genaamd “Het Zesde Zintuig”  ontdek je alles over paranormaal spirituele zaken. Van mensen met een Zesde Zintuig tot Kaartlegging. Maar ook Engelen, Astrologie, Mediums, Paragnosten, Helderzienden, Waarzeggers, Toekomst Voorspellen en Droomuitleg. Kortom alles wat je maar wilt weten en nog veel meer!

 

 

Klik op één van onderstaande hoofdonderwerpen waar je meer over wilt weten.

 

Veel leesplezier!

 

Waarzegster

Een waarzegster is een vrouw die aan divineren doet, divinatie is een ander woord voor het schouwen in het verleden, heden en de toekomst. Ze kan hiervoor allerlei magische hulpmiddelen gebruiken zoal Lees verder »

Paragnost

Een paragnost is een persoon die kennis heeft van het paranormale. Er kan informatie gehaald worden vanuit de collectieve bronnen ook wel de Akasha Kronieken genoemd. Deze informatie kan op verschille Lees verder »

Helderziende

Een helderziende is een persoon die beschikt over een vermogen om beelden te krijgen die buiten het normale kijken om gaan. Een helderziende heeft dan ook een paranormaal vermogen om anders te kijken Lees verder »

Medium

Een medium is iemand die een paranormale gave heeft. De gave stelt het medium in staat om hiermee te werken, hij of zij fungeert als tussenpersoon tussen de geestelijke wereld en onze wereld. Sommige Lees verder »

Spiritueel

Wat is spiritueel of wie is spiritueel? Het heeft in de ruimste zin te maken met religie of met bovennatuurlijke krachten. Het belangrijkste in spiritualiteit is echter de eigen ervaring in het innerl Lees verder »

Reageer hieronder