Kennisbank: Het Zesde Zintuig

In deze kennisbank genaamd “Het Zesde Zintuig”  ontdek je alles over paranormaal spirituele zaken. Van mensen met een Zesde Zintuig tot Kaartlegging. Maar ook Engelen, Astrologie, Mediums, Paragnosten, Helderzienden, Waarzeggers, Toekomst Voorspellen en Droomuitleg. Kortom alles wat je maar wilt weten en nog veel meer!

 

 

Klik op één van onderstaande hoofdonderwerpen waar je meer over wilt weten.

 

Veel leesplezier!

 

Zesde Zintuig

Iemand met een zesde zintuig is een persoon die over één of meerdere paranormale vermogens beschikt. Dit kunnen dan bijvoorbeeld helderzienden, paragnosten of mediums zijn. Het zesde zintuig is bi Lees verder »

Waarzegster

Een waarzegster is een vrouw die aan divineren doet, divinatie is een ander woord voor het schouwen in het verleden, heden en de toekomst. Ze kan hiervoor allerlei magische hulpmiddelen gebruiken zoal Lees verder »

Toekomst Voorspellen

Toekomst Voorspellen is een eeuwenoud gebeuren en sinds mensenheugenis een terrein wat boeiend is en veel mensen nieuwsgierig maakt. Wie wil nou niet weten wat de toekomst brengt! Vroeger werden heks Lees verder »

Spiritueel

Wat is spiritueel of wie is spiritueel? Het heeft in de ruimste zin te maken met religie of met bovennatuurlijke krachten. Het belangrijkste in spiritualiteit is echter de eigen ervaring in het innerl Lees verder »

Paranormale Gaven

Paranormale gaven is in feite een verzamelnaam voor diverse soorten gaven. Zo is helderziend een paranormale gave maar ook helderhorend, helderwetend, heldervoelend enzovoort. Ook mensen die zich niet Lees verder »

Reageer hieronder