Help Livemedium te groeien

We werken er hard aan om met Livemedium zo veel mogelijk mensen te kunnen bereiken en zodoende onze informatie nog beter te kunnen verspreiden en natuurlijk onze virtuele gemeenschap te laten groeien.

We zouden het geweldig vinden als je ons een handje wilt helpen, dat kun je als volgt doen:

Plaats op jouw website/weblog een stukje tekst of een artikel over Livemedium, plaats in die tekst een of meerdere links naar Livemedium.

Gelieve de woorden in de tekst dan klikbaar te maken zoals bijvoorbeeld “spiritualiteit” of specifieker zoals bijvoorbeeld “Google Adwords”.

(als je alleen een linkje wil plaatsen kan dat natuurlijk ook)

 Natuurlijk helpen wij jou dan ook!

Door hieronder je gegevens in het formulier in te vullen en de URL waarop we je link kunnen vinden. Wij controleren het dan voor je en helpen jou vervolgens ook met een passende beloning.

 

 

 

 

 

2 reacties

  1. Jos zegt:

    Jaaaa,wie kan mij helpen,waar is die Engel, die mij weer …blij , kan maken?, ik heb niet veel centjes, uitkering . dus kan ik niet veel betalen…..maar, als ‘t kan…..wil ik heel graag ‘n heel goed consult, die mij weer …BLIJ, kan maken.

Reageer hieronder