Consulent: White light Nova

White light Nova is: Medium, Helderziende, Zielefluisteraar via bloesemtherapie, Kindertherapie, Motivatie/talent/personal/bedrijfs-coaching, Huisdiertherapeut, Tekenend Medium, Voedingsdeskundige, Homeopaat.

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: Tijdens de avonduren vanaf 21.00u-01.00u via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
White light Nova
Persoonlijke omschrijving:
Hallo lief mens, ik ben Medium White light Nova. Als medium en helderziende kan ik u meer vertellen over uzelf of diegene waar u vragen over hebt. Ik kan voor u vragen over liefde, relaties, kinderen, zelfontplooiing, werk, financien en andere onderwerpen beantwoorden.

Tevens kan ik u welzijns en voedingsadvies geven; ik heb als allergielijder een enorm inzicht in voeding en adviseer u graag via fytotherapie, homepathie, bloesemtherapie om uw welzijn te verbeteren.


Hoe ga ik te werk en waarvoor kan u bij mij terecht?
Door in te voelen op de ziel en de zielenenergie kom ik in contact met uw ware wezenskern, zo kan ik u vertellen waar u op dit moment staat in het leven, hoe het komt dat u deze situatie of gebeurtenis nu meemaakt. Ik ben een zielefluisteraar die u inzicht kan geven daar waar u het even niet (meer) ziet.
Via unieke zelfontworpen kaarten namelijk Nova Symbool Tarot en de Lenormandkaarten kan ik allerhande vragen voor u beantwoorden.
Ik kan u coachen en bied u verschillende vormen van coaching aan zoals motivatie-coaching (= personal coaching), talentcoaching, bedrijfscoach, relatiecoach…
Via medium-tekenen kan ik u inzicht laten krijgen in uw toekomst of leven!


Specialisaties
Channelen en Medium tekenen is aan me geschonken door het universum begeleid door 13 engelen met ieders een eigen inspiratie.
Vandaar dat het dus mogelijk is om ook de namen van jou inspiraties, lichtwerkers en engelen te ontvangenhet maakt het leven zoveel makkelijker als je weet tegen wie je praat!

Weldra kunt u hier nog veel meer lezen over top medium White light Nova!
White light Nova heeft nog geen blogs geschreven

40 reacties

 1. Joepie 2 nieuwe boekjes uit!

 2. Marion de Vries zegt:

  Leuk je even gesproken te hebben !!!
  Welke boekjes heb je uitgegeven trouwens?

 3. Chantal zegt:

  dank je White light Nova, je klaarde de hemel weer op bij mijn piekeringen. M’n krediet was op, maar ik bel binnenkort nog eens voor meer info. Dus de foto’s komen overeen met wat je aanvoelde hé?
  Dank je hartelijk en tot dra
  lieve groet
  Chantal

 4. White light Nova zegt:

  Hallo Chantal,

  ik help je graag! Ja, de inlezing van de foto’s kwamen overeen met de legging van de kaarten, dus geen zorgen, enkel geduld hebben.

  • White light Nova zegt:

   dank je White light Nova weeral. Mag ik nu toch gerust erin zijn dat L. mij toch ziet als zijn vrouw, zelfs al zagen we elkaar totnogtoe enkel online?
   Lieve groeten & tot binnenkort
   Ch

   • Hallo Chantal,

    das een heel erg moeilijk vraag. Zo ver durf ik het ook niet te stellen, de kaarten spreken over een “samenkomen” een verbondenheid die een mogelijk “huwelijk” niet uitsluiten maar dat betekent niet dat hij op dit ogenblik jou zo DURFT zien! Mensen zijn complex en het verschil tussen man en vrouw is ook zeer duidelijk aanwezig, alles gaat over kennis en hoe men die kennis toepast.

    Jezelf verdiepen in hoe het mannelijke geslacht denkt en naar het leven kijkt, verlost je van onmogelijke verwachtingen! (hiermee doel ik niet op jullie samenzijn)

    Vriendelijke groeten, Iris.

 5. Hallo Mensen,

  ik ben er een weekje tussenuit geweest maar ben nu terug ten volle beschikbaar!

 6. Heykes Menskens!

  Voor al diegene die het nog niet weten, zoals mijn profiel vermeld ben ik boekenschrijfster IRIS NOVA! Zo schrijf ik en illustreer ik niet enkel kinderboeken maar deel ook mijn gezondheids/welzijnskennis in opleidingen als Mozaflowerspractitioner.

  Mijn dagelijkse leven bestaat dan ook uit enorm veel tekenen, tekenen, tekenen. Een kunstenaarsziel is erg gevoelig en vandaar dat ik het mediumschap beoefen naast het schrijven en tekenen.

  Zo hebben jullie alweer een beetje meer inzicht over mijn persoontje, kennen we elkaar weer een beetje beter ;-)

 7. Lieve mensen,

  ik was 3 daagjes afwezig wegens internte en gsm problemen, ik stap over van provider en het kan dus zijn dat ik in het kort er ook weer even uit ben, het spijt me hiervoor!

  Vriendelijke groeten, Iris.

 8. Hallo lieve mensen,

  normaal zijn mijn internet en gsm problemen nu terug opgelost! Het is vandaag 18 december; ik ga er met mijn wensen, lekker vroeg bij zijn! We blijven beschikbaar voor al diegene die eenzame eindejaarmomenten doormaken…

 9. Hallo mensjes,

  even om jullie te vertellen dat 1 van mijn kinderboekjes vertaald is in het engels en hierdoor een heerlijke variant op het oorspronkelijke boekje bekijk de link voor meer info http://www.shopmybook.com/en/searchfunction?search=I%20am%20an%20indigo%20child

 10. LiveMedium zegt:

  LiveMedium: tijdelijk niet aanwezig vanwege ziekte, tegen aan van de week waarschijnlijk weer aanwezig.

 11. Lieve mensen,

  het spijt me echt ten zeerste maar ik ben dus een stevige tijd ziek geweest…de fijne periode van de feesten heb ik dus gemist. Ik wilde laten weten dat jullie me vanaf maandag 7/01 terug online mogen verwachten…de longontsteking is nog niet helemaal gesleten maar is geen probleem meer in het praten…

  Vriendelijke groeten en een waanzinnig 2013 gewenst!

 12. Martina zegt:

  Beterschap, White light Nova.

 13. Lieve mensen,

  het was met enige vertraging, het spijt me hiervoor maar ik ben dus “back online” :-) .

  Als jullie net zoals ik grote beslissingen hebben genomen om 2013 in te zetten, kan je waarschijnlijk ook wel een kaartje voor je kort nabije toekomst gebruiken!

  Hopelijk snel tot horen, vriendelijke groeten, Iris.

 14. Hallo Menskens,

  ik heb net mijn Franse les achter te rug, de eerste van vele, een beetje verfrissingscursus want ik heb de ambitie om voor mijn gezondheid naar La douce Franse te verhuizen…liefst dit jaar nog. Als ik nog wat oefen zou ik jullie dus ook in het frans te woord kunnen staan :-) :-)

  Vriendelijke groeten, Iris.

 15. White light Nova zegt:

  beste White light ik schreef jou een mailtje, wil je het eens lezen aub want er lijkt toch iets te mislopen nu; wat je mij aanraadde lijkt niet te lukken..en ik voel mij echt niet goed erbij
  thx

  • Ik weet niet goed wie dit schreef? Kan je me meer uitleg geven want op deze wijze kan ik u helemaal niet helpen?

   Vriendelijke groeten, Iris.

   • White light Nova zegt:

    Iris ik was het ivm Luis ;) ik was van mijn melk na zijn reactie die ik dan te letterlijk nam;
    nu ondertussen hielp je me wel verder en ben ik weer rustig!
    Hartelijk bedankt voor jouw geduld en helder aanvoelen – ik geloof echt dat je de situatie juist aanvoelt. Moest het zijn dat je er nog iets wou aan toevoegen, wil je dit nog even aangeven hier?
    Dank je Iris en tot een beetje later weer

    Chantal

 16. Lieve mensen,

  het spijt me echt heel erg, ik weet dat het voor iedereen economische crisis is maar ik kan mijn echte talenten helemaal niet tot zijn recht laten komen op telefoontjes van amper 5min. werkelijk je mag mediums niet zo onder druk zetten want wonderen gebeuren niet op 5min.!

  Mijn grootste potentieel als medium zit in mijn geneeskundige kennis die ik tot uiting breng via het adviseren van essences die de ziel kunnen herstellen in elk verdriet of pijn, ook homeopathie kan ik u adviseren daar ik ruim 15 jaar praktionerend homeopaat ben. Dus a.u.b mensen heb een beetje geduld aan de lijn!

  Danku, vriendelijke groeten, White Light Nova.

 17. Ik heb voor jullie een fijn filmpje gemaakt van de Mozaflowers, deze essences gebruik ik als remedie voor mensen met emotionele blokkades; zoals je kan zien op de website geef ik Mozaflowercoaching via het nummer van Livemedium! Ontdek via het filmpje wat Mozaflowers voor u kunnen betekenen!

  http://youtu.be/BgJzanm4TAo

 18. Lieve mensen,

  het spijt me heel erg maar ik ondervind al enige weken enorme problemen met mijn internet waardoor ik als medium niet ingelogd geraak. Dit is dus 1 van die nadelen als je in een bos woont! Er zijn heel wat veranderingen bezig in mijn leven, zo staat mijn huis te koop en hoop ik dat dit de verandering kan zijn die rust brengt in mijn leven.

  Maar dit kan er dus voor zorgen dat ik een periode iets minder beschikbaar ben!
  Vriendelijke groeten, Nova.

 19. White light Nova zegt:

  Iris, het is jammer dat je moeilijk kan aanmelden! Ik hoop het allerbeste voor jou! Kan je misschien ondertussen eens voelen of de situatie vooruitgaat ivm Luis aub. Hij antwoordt nauwelijks als ik hem nu en dan iets schrijf; en hopelijk is hij er toch blij mee..
  Dankje Iris en tot gauw hopelijk weer.

  Lieve groet
  Ch

 20. Chantal zegt:

  lieve Iris, bedankt voor jouw inzichten, ik geloof echt in jou. Zou je nog kunnen aangeven of dat goed of slecht is dat L nu weet waarmee hij mij pijn kon doen..gaat hij dat dan niet meer doen of wat? O f is er nog iets wat je wil zeggen? Ik moet nu nog lang wachten eer er iets kan gebeuren, ik dacht dat er rapper een einde zou komen aan het wachten van 6jaar..

  dank je hartelijk Iris
  warme groet
  Chantal

  • Hallo chantal,

   dank je voor je vertrouwen! Persoonlijk voel ik dat je veel afhankelijk maakt van je omgeving. Iedereen heeft nood aan liefde maar geef eerst liefde aan jezelf ipv alles weg te geven aan anderen. Als je wil kan ik je adviseren om een essence te gaan nemen voor een sterkere WIL! Bekijk hiervoor het filmpje van Mozaflowers.

   Het leven beloond alleen de volhouders!

   Vriendelijke groeten, Iris.

 21. Chantal zegt:

  dank je Iris, ik had al eerder op jouw website gekeken, ik zal die nu nog eens grondig bekijken-dank je voor de tip! Ondertussen heb ik L geschreven zoals we besproken hadden, en hij reageerde niet eens negatief! Dus mss heeft hij het geapprecieerd, en zal het nu losser lopen?
  Dank je Iris
  lieve groet
  Ch.

 22. Lieve mensen,

  moesten jullie graag een beeld krijgen van wat ik als spiritueel kunstenaar teken kan je dit zien in het volgende filmpje waar ik ook reclame maak voor mijn medium-werk bij LIVEMEDIUM;

  http://youtu.be/FLg2wsrwIwo

 23. Lieve mensen,

  het spijt me erg, telkens ik online geraakt op livemedium rommelt het universum weer even in mijn leven zodat ik er weer tussenuit val…
  Ik zit werkelijk in een ware “swift” waarbij het leven in versneld tempo iets poogt goed te maken voor me…

  Het is een avontuurlijk en spannende tijd, die hopelijk helpt als meerwaarde naar jullie toe in de kort nabije toekomst!

  Vriendelijke groeten, Iris.

 24. Niets is ooit perfect…tis alleen maar perfect als het perfect is…iets kan perfect worden…door de manier waarop je er naar kijkt…en je begrijpt dat de GODDELIJKE ORDE het maakte zodat het nooit perfect lijkt.

  Perfectie is juist VERBORGEN schoonheid en puurheid ontdekken in de simpelste dingen en dat kan enkel door weer te kijken als een KIND!

  IRIS NOVA

 25. Het ego is datgene wat duisternis werpt op al datgene wat je leven kleur geeft! Elke lach, genot of vertrouwen word bedreigd als het ego in de buurt is. Jezelf bevrijden van het ego is een waanzinnige opdracht in omgeving waarin het ego meer voedsel krijgt dan de lichtzinnigheid van het leven zelf…onze maatschappij blijkt dan ook geen ideale omgeving om “egoloos” te kunnen worden….

  Maar er aan werken en pogen te GROEIEN blijkt de beste remedie om het ego het zwijgen op te leggen!

  IRIS NOVA

 26. LiveMedium zegt:

  Medium White Light Nova zal voor onbepaalde tijd afwezig zijn op de advieslijn wegens persoonlijke omstandigheden.

 27. White light Nova zegt:

  Lieve mensen,

  ik ben weer beschikbaar voor al jullie vragen en probleempjes…ik heb een waanzinnige rit doorheen het leven gedaan… En ben er bekwamer uitgekomen :-) dit deel ik graag met jullie!

  Aan de kristalkinderen en nieuwetijdsmensen onder jullie, HET IS TIJD, de golf van zielemaatjes en openende harten staat voor de deur! Zie dat je onder de appelboom staat en kan ontvangen :-)

 28. Lieve mensen,

  door mijn verjaardag ben ik van vrijdag 31/01 tot dinsdag 4/02 afwezig vanwege mijn verjaardag :-)

 29. Net even een droomanalyse gemaakt voor een vriend in nood :-) geweldig om te doen! Moest iemand vastgeraakt zijn in dromen die steeds terugkomen, kan ik je daar perfect mee helpen!

 30. Lieve mensen,

  het spijt me echt heel erg…maar ik en mijn gezin zijn geveld geweest door een lelijk virus dat ons evenwel bijna 10 dagen onderuit heeft gehaald…zelfs tot aan de computer geraken was gewoon onmogelijk :-(

Reageer hieronder