Consulent: Sandra Valk

Sandra Valk is: Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend, AuraReader, ChakraReader, Healer, Raadgever en Lifecoach.

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: maandag van 21.00-00.00, woensdag van 09.00-12.00, donderdag van 21.00-00.00, afwisselend vrijdag/zondag van 21.00-00.00 via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Sandra Valk
Persoonlijke omschrijving:
Hallo, mijn naam is Sandra ik ben Helderziend en Heldervoelend Reader. Ik kan antwoord geven op al je vragen over jezelf, je werk, je studie, je relatie of je gezin.

Misschien heb je wel een vraag over spiritualiteit of een andere levensvraag. Ik help je om duidelijkheid te krijgen en help je op weg om problemen op te lossen.

Ben je nieuwsgierig waarom je de dingen doet zoals je ze doet? Wil je meer inzicht in jezelf of waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt? Wil je weten wat je met een bepaalde situatie aan moet? Bel mij dan eens of maak een afspraak via de afspraakplanner.

Mijn Werkwijze
Als je mij belt, dan stem ik mij af op jouw energie. Ik zie dan beelden of ik voel of weet wat er aan de hand is. Een reading is een weergave van hoe je op dat moment in het leven staat. Je (levens)thema’s worden zichtbaar en je krijgt een impressie van je ontwikkeling tot nu toe.

Ook kan er gekeken worden naar je gevoelens, persoonlijke kwaliteiten, blokkades en patronen. Een reading geeft inzicht en samen kijken we hoe je weg verder zou kunnen gaan. Ook kan ik je een healing op afstand geven.

Mijn specialiteiten
Aura en Chakra reading,
Energetische healing,
Geleide meditatie.
Ik kan pijn van vroeger zien en voelen.
Ik help je op weg om te helen.
Ik lees foto's.

 
Wie is Sandra?
Ik ben een open, directe, spontane vrouw van 42 jaar met diepgang. Ik hou van contact met anderen, wandelen in de natuur, zingen en klimmen. Mensen en hun beweegredenen hebben mij altijd geboeid.

Een groot deel van mijn leven heb ik veel last gehad van een chronische ziekte. Ik lag vaak in het ziekenhuis. Later ben ik de oorzaak van de ernst van mijn ziekte gaan begrijpen.

Ik ben altijd erg gevoelig geweest en als kind heb ik verschillende paranormale ervaringen gehad. Ik leerde dat ik vaak energie van anderen oppikte en dat dit mijn ziekteverschijnselen verergerde. Ik heb geleerd om mij beter te beschermen en sindsdien gaat het vele malen beter met mijn gezondheid.
 
Opleidingen en Praktijk
In 2006 heb ik een 2-jarige opleiding gevolgd op het gebied van counseling en coaching. Sinds 2009 heb ik een eigen praktijk en werk ik met mensen met eczeem, stress, burnout, verlieservaringen en onverwerkte (jeugd)ervaringen.

Ondertussen kwam ik met energiewerk in aanraking. Dit voelde voor mij als een verrijking van mijn leven en werk. Ik heb een opleiding in intuïtieve ontwikkeling, healing en reading gevolgd.

Hier voelde ik mij als een vis in het water. Eindelijk kon ik mijn helderziendheid en heldervoelendheid inzetten als kwaliteit. Ik leerde om mijzelf beter af te schermen.
Ik heb mijn eigen ervaringen uit het verleden geheeld en kwam door meditatie en healing steeds dichter tot mijzelf.

Ik ben van mening dat je pas met anderen kunt werken op het moment dat je eerst jezelf hebt geheeld. Inmiddels geef ik ook healingen en readingen in mijn praktijk.

In september ga ik mijzelf verder ontwikkelen op het gebied van mediumschap. In mijn jongvolwassenheid kon ik al aanwezigheid van overledenen voelen, maar ik was hier doodsbang voor. Afgelopen jaren heb ik beseft dat ik nergens bang voor hoef te zijn en heb ik mijn mediumschap omarmd.

Het geeft mij veel voldoening om mensen op verschillende vlakken te begeleiden en verder te helpen.

Ik hoop je te horen!

Warme groet,
Sandra
Blogposts door Sandra Valk:

6 reacties

 1. Margret zegt:

  Hoi Sandra,

  Bedankt voor deze bijzondere reading!!
  Zoveel blootgelegd!!!
  Ik ben hier echt mee geholpen en ga hier zeker mee verder!

  Nogmaals dank!!!

  Groetjes,
  Margret

 2. Nova zegt:

  Lieve Sandra,

  Wauw.. Wat was dit indrukwekkend. We kennen elkaar niet, je hebt me nooit gezien, maar zoals je deze reading hebt gegeven, kreeg ik echt het gevoel alsof dit anders is.
  Bedankt dat je deze gevoelige onderwerpen met zoveel respect en vriendelijkheid benaderd.

  Groet,
  Nova

 3. Sandra Valk zegt:

  Fijn dat het je geholpen heeft Margret! Veel geluk ermee.
  Liefs, Sandra

 4. Maud KRess zegt:

  Beste Sandra,

  Ik heb twee vragen. Ik heb een huis waar veel entiteiten rond zwerven. Ik hoor ze en zie ze. Ik zou graag willen weten wat hier op deze plek en in de plaats Muiderberg waar ik woon gebeurd is. En ik zou graag willen weten of ik in een vorig leven op het waddeneiland terschelling heb gewoond. Het voelt als echt thuis zijn daar. Dat blijft ergens gewooraar voor mij terwijl ik ook wel weet dat dat eigenlijk helemaal niet raar is. Ik zou er wel wat meer van willen weten. Ik hoop op deze twee vragen een antwoordt te kunnen krijgen!!!

  Groetjes Maud

  • Sandra Valk zegt:

   Hallo Maud,

   Bedankt voor je interessante vragen. Ik wil hier telefonisch graag antwoord op geven. Deze week ben ik woensdag ochtend, donderdag- en zondag avond aanwezig, maar als je wilt dan kun je ook een afspraak maken voor een ander moment wanneer het jou het beste uitkomt.

   Ik kijk uit naar je telefoontje of afspraak!

   Groetjes, Sandra

Reageer hieronder