Consulent: Martina

Martina is: Medium & Helderziende, ik zie/voel jouw Toekomst. Kan Foto Lezen, leg Contact metOverledenen en ben helderhorend/voelend/wetend. Daarnaast ben ik Dierentolk enMagnetiseur en kan Telefonisch jouw huis reinigen/zuiveren.

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: Doorgaans elke dag online via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Martina
Persoonlijke omschrijving:
Ik ben Martina, helderziende, - voelende, helderhorende, - wetende met 18 jaar ervaring. Geef eveneens psychometrie-avonden, werk als magnetiseur en dierentolk, begeleid Paranormaal Begaafde Kinderen en mensen die er aan toe zijn om een Eigen Bedrijf te starten.Energetische Reiniging van Ruimtes (door het toesturen van foto's)


Ik beantwoord vragen over jou en (eventueel) je levenslessen, relaties tot de partner, geliefde, kinderen, vrienden, buren, bekenden, collega's en dieren. Met mijn paranormale gaven als helderziende-voelende-horende en helder wetende kijk ik naar de situaties en de omstandigheden. Vragen over werk worden ook behandelt.

Het energetisch reinigen van ruimtes vind tijdens of na het gesprek betreffend de ruimte(s) plaats. Voordat jij mij belt om mij je eigen gevoel over de plek door te geven mail je mij foto's van de ruimtes.


Foto's lezen en Psychometrie
Middels het invoelen van foto's en voorwerpen geef ik informatie door voor jou en naasten in je leven.


Contact met Overledenen
Wil jij weten wat een overleden dierbare, je kinderen, je gidsen, je partner, je dier enzovoorts je meedelen wil? Vraag mij gerust!

 
Healing
Bij lichamelijke klachten/pijn geef ik energie door waar het mag, dit gebeurt in mijn praktijk.

 

Mijn levensweg

Vanaf mijn 4de zie ik waar emoties/gedachten vast zitten, ik neem deze bokkades waar door een donkere kleur te zien in de desbetreffende gebieden.
Ik heb geleerd om het gevoel/de gedachte of een lichamelijke klacht te verwoorden, dit doe ik alleen als er vragen over zijn.


In de loop der jaren kwamen er steeds meer waarnemingen bij, zoals contact met overledene die met mij praten, zien van en praten met mijn gids,voelen/waarnemen van engelen, praten met dieren, stenen, planten en bomen.


Ik voelde/ zag / hoorde situaties uit het verleden, het nu en de toekomst van mijzelf en anderen.Van de toekomst van mezelf en anderen zie ik weinig. Belangrijk is om het NU waar te nemen, te voelen en van daaruit te leven.


Op mijn 30ste werd ik nachts wakker en zag wit licht vanuit boven mijn kruin mijn lijf binnenstromen, sindsdien kan ik magnetiseren.
All deze indrukken en het leven hier waren zo enorm veel voor mij dat ik een burnout gekregen heb.
Mijn burnout heeft mij geholpen om steeds weer voor mezelf op te komen.


In mijn vrije tijd vilt ik schapenwol, maak ik kransen en leuke andere kleine kadootjes van natuurlijk materiaal, dit verkoop ik op markten.

 

Wat je vraag ook is; ik zal je altijd discreet en behulpzaam te woord staan. Ik kan je te woord staan in het Nederlands en in het Duits. Met vriendelijke groet, Martina.

 
Martina heeft nog geen blogs geschreven

40 reacties

 1. René zegt:

  Zaterdag een consult van een uur gehad bij Martina. Heel bijzonder! Zij heeft een ongelooflijk mooie en warme uitstraling, je voelt je direct op je gemak bij haar. Zij ziet en voelt snel en makkelijk de energieën en weet goed contact te maken met de spirituele wereld. Zij heeft daarnaast een enorme levenswijsheid. Zij heeft antwoord gegeven op al mijn vragen en wist al haar waarnemingen in het juiste perspectief te plaatsen. Zij gaf mij goede tips die bijzonder bruikbaar zijn. Ik wil zeker nog eens terugkomen!
  Martina, ongelooflijk bedankt, je bent een heel bijzonder mens…

 2. M. zegt:

  Lieve Martina, je hebt me enorm goed geholpen met mijn inzichten en ben je erg dankbaar.
  Na ons gesprek voelde ik me een stuk beter en weet wat mij te doen staat. Wat eerst voor mij onduidelijk was weet jij precies te verwoorden. Als het nodig is bel ik je graag weer.
  Nogmaals bedankt!
  Warme groet, Monique

 3. H. zegt:

  Martina ken ik al een poos, ze is een bijzonder lieve en betrouwbare vrouw. Ze helpt bij het maken van de juiste keuzes, door haar wat de contacten in de geestelijke wereld vertellen, o.a. wat betreft mijn werk maar ook bij mijn persoonlijke ontwikkeling.
  ik zal haar zeker vaker om steun vragen, DANK Martina!!!!!

 4. irene zegt:

  Dank je wel Martina voor je aandachtig oor en helder inzicht. Twee avonden geleden kwam ik bij je binnen met een complex probleem rondom incest. Toen ik de telefoon weer ophing waren de knopen ontward en wist ik waar ik aan toe was. Je bracht licht in mijn moeilijke situatie. Daardoor is deze overzichtelijk geworden en gemakkelijker te dragen. De kernpunten uit ons gesprek heb ik doorgegeven aan de persoon waar het om gaat. De lichtvonk sloeg ook op hem over en motiveerde hem hulp te zoeken om zijn diep gekwetste ziel te helen.
  Lieve groet,
  Irene

 5. Amaai Martine,

  jij houd dit ook altijd wel lang vol he! Tis 2.37u…nog niet moe?

  Vriendelijke groeten, Iris.

  • Martina zegt:

   Hallo Iris,

   zijn er mensen met vragen kunnen zij mij uiteraard nachts bereiken.
   Allen in de nacht van dinsdag op woensdag is dit niet mogelijk.

   En in de tussentijd ga ik lekker rusten,Iris.

   Hartelijke groet,
   Martina

 6. Martina zegt:

  Afgelopen nacht ging iets verkeerd met mijn telefoon.
  Daardoor kon ik niemand te woord staan.
  Ik hoorde wel dat ik een paar keer gebeld werd.
  Mijn excuus aan iedereen die mij probeerde te bereiken.
  Met vriendelijke groet,
  Martina

 7. Martina zegt:

  Lief mens,
  per direct ben ik ook elke nacht voor telefonische consulten te bereiken.
  Schroom dus niet mij te bellen.
  Ook voor consulten in het Duits kunt u bij mij terecht.
  Hartelijke groet,
  Martina

 8. Brigitte zegt:

  Dank je wel Martina, voor je inzichten, en je luisterend oor.Het was een fijn en verhelderend gesprek.Ik zal je zeker nog eens bellen.
  Een warme groet Brigitte

 9. R zegt:

  Hi Martina,

  Inmiddels heb ik je al 2 x gesproken.
  Ik had tijdens ons eerste gesprek al een belofte gedaan iets te schrijven hier, een beetje laat maar bij deze. Al jaren spreek ik mensen met spirituele gaven. Desondanks moet ik toegeven dat jij een uit de zovelen bent die zaken precies weet aan te stippen. Je weet gewoon letterlijk dingen te vertellen die door een persoon gezegd zijn of nog in de toekomst letterlijk gezegd worden. Ik heb meerdere malen ervaren dat wat jij zegt klopt door wat ik net genoemd heb, ongelooflijk echt waar. Ik hoop dat jij dit werk nog erg lang mag doen. Ik zal je zeker nog eens raadplegen, op elke vraag een duidelijk eerlijk en helder antwoord dat ook nog eens uitkomt!! :)

 10. Elise zegt:

  Hoi Martina,

  Ik wil je nog even bedanken voor het fijne consult van vanavond.
  Heb nu toch wat rust gevonden, en ben blij dat het toch allemaal goed gaat komen, al is het over 6 jaar !!Zal U op de hoogte houden, hoe het verder met mij gaat !!

  Lieve groetjes Elise

 11. Yolanda zegt:

  Martina bedankt voor je antwoorden, het geeft me rust! Ik zal zeker door gaan met mijn huidige activiteiten nu ik weet dat ik zo gesteund wordt daarin.

 12. Feline zegt:

  Lieve Martina,

  Wauw! Enorm bedankt voor het gesprek… De twijfel en onzekerheid over mijzelf waarmee ik opbelde is nu na het gesprek helemaal verdwenen.
  Ik voel mijn kracht, rust en voeten weer, haha!!! Dank je wel voor het zuivere gesprek, je gevoeligheid en helderheid!
  Lieve groet Feline!

 13. F.W zegt:

  Beste Martina,

  Bedankt voor het verrassende en verhelderende gesprek. Ik zie de dagelijkse dingen nu vanuit een heel ander perspectief. Dit zal mij en mijn gezin helpen ons leven een goede richting te geven.

  Veel succes met je consulten.

 14. Devie zegt:

  Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Martina. Martina ziet heel veel, ook de indrukken die in de diepere lagen zijn achtergebleven. Ze heeft mij bewust gemaakt van bepaalde dingen, waaraan ik meer aandacht moet schenken, dieper naar moet gaan kijken. Ik vind Martina een heel wijze en eerlijke vrouw die de informatie op een correcte manier weet te brengen.Geen enkel twijfel gehad aan haar helderziendheid. Ik ervaar dit als een zeer positieve bijdrage aan mijn geestelijk groei. Martina, hartelijk dank! En ja nog iets, Martina praat vanuit een heel diepe innerlijke stilte….een holistische benadering/kennis, iets wat mij heel erg heeft geraakt en waardoor ik de essentie van sommige dingen veel beter ben gaan zien/begrijpen.
  Dikke knuffel,
  Devie

 15. Kamla zegt:

  Liefdevolgesprek met Martina in Rotterdam

  Hoe versteld kun je toch zijn als iemand ook de taal van het hart spreekt
  iemand die je niet kent maar die toch weet wat je voelt en meemaakt
  het kan toch niet dat dit alleen heldervoeldend of helderziendheid heet
  het is de connectie die Martina maakt doordat zij mensen hun harten raakt
  met haar eerlijkheid en innerlijke wijsheid weet ze je van veel dingen bewust te maken
  en neemt ze je mee naar je eigen stilte, naar de diepte van je ziel
  meditatie is haar tool en liefde is haar drijfveer.
  Het ”probleem bij wortel aanpakken” is haar praktische manier.
  Martina, je bent bijzonder, dit is wat je bent en fijn dat je dit zo kan!

  liefs, Kamla

 16. Martina zegt:

  Lief mens,vanavond en vannacht ben ik niet online.Dit iv met mijn verjaardag,Hartelijke groet,Martina

 17. Elise zegt:

  Lieve Martina,

  Gefeliciteerd met je verjaardag en dat al je dromen en wensen in vervulling mogen gaan!!
  Lieve en warme groetjes Elise.

 18. willy zegt:

  martina lieve wijze zuivere engel
  dank je wel ,voor je mooie bizondere en leerzame consul ,
  wat ik met je had.
  je voelde mijn hsp en gave heel goed aan. alles wist jij te benoemen
  vond het echt heel bizonder zoals jij me aanvoelde
  en me over mijn paranormale gaves vertelde ,en over mijn soulmate
  dat we voor elkaar bestemd zijn.
  en ook me vragen over de ufos heb je beantwoord.
  ik zou wel uren met je kunnen praten,echt heel fijn.
  je heb me een stukje zekerheid en rust gegeven.
  ga je ook vaker bellen.
  heel veel liefs en een knuffel van willy.

 19. LiveMedium zegt:

  Vandaag 16 juli is Martina helaas ziek, zij zal er spoedig weer zijn.

  • Elise zegt:

   Beste Martina,

   Ik wens je veel beterschap en dat je maar weer vlug opgeknapt mag zijn!!
   Heel veel lieve warme groetjes van Elise!!

 20. simome vd veen zegt:

  Hallo misschien mij verlosser

  Ik zitet een heel raar geval…k hoop dat u me kan helpen.Ik heb op dit een relatieet een leuke stoere jongen.hij kwam gister huilend bij me….hij is vorige week naar eem festfestival geweest en im de groep doe hij daar tegem kwam was ok een jonge dame hij had haar nog nooit gezien althans in.leve de lijve .hij verrelde dat toen hij 13jaar oud was had hij gedroomd van een jonge dame die in wit licht stond met een donke rand dr omheem die haar omdraaide en lachte en daar werd hij heel rustig van……nu komt t hij os nu bang want het was dat meisje die hij.ontmoet heeft dus nu vijftien jaar later. ..hij zei t klopt tot detail…kunt u ons miss helpen wat dit betekent…..vriendelijk e groet bezorgde vriendin

  • Martina zegt:

   Beste Simone,vanavond ben ik tot 24 uur hier te bereiken.Je mag mij graag bellen.Tot zaterdag ben ik elke avond te bereiken.Met een vriendelijke groet,Martina

 21. Jessie zegt:

  Lieve Martina,

  Je gaf mij terug mijn rust
  De onrust is geblust
  Dank voor alle inzicht
  Nu stap ik weer verder in het licht

  Veel liefs, Jessie

 22. Martina zegt:

  Nieuw:het energetisch reinigen van ruimtes
  Door het volgen van workshops en lezingen bij Sonia Bos sta ik nu open voor het reinigen van ruimtes via de telefoonlijn.
  Ik heb deze manier van reinigen 3 jaar lang gedaan met blijvend resultaat.
  Het reinigen vind plaat door het toesturen van foto’s betreffend de plek welk gereinigd dient te worden.
  Tijdens het telefonische consult geef jij mij uitleg over je gevoel betreffend de plek.
  Het reinigen vind tijdens of na het gesprek plaats.
  De sfeer is na het reinigen milder.

 23. Jeannette zegt:

  Lieve Martina,
  Ik spreek je nu al geruime tijd. Voor mij ben je een uiterst aangename gesprekspartner en weet je de situatie waarin ik mij bevind, goed aan te voelen. Ook de energie van de ander weet jij goed in te voelen. Mede dankzij jouw steun ben ik dichterbij mijzelf gekomen en is mijn zelfvertrouwen gegroeid. Mijn geduld is toegenomen alsook mijn heldervoelen. Ik blijf vertrouwen houden in de situatie, mede door hetgeen wat jij mij verteld. In de afgelopen periode ben je een waardevolle aanvulling gebleken.
  Lieve groet
  Jeannette

 24. Martina zegt:

  Lief mens,deze week ben ik grotendeels de hele dag tot avonds 23 uur aanwezig.Met een vriendelijke groet,Martina

 25. Martina zegt:

  Lief mens,ik ben doorgaans van ochtends 10 uur tot avonds 23 uur aanwezig.Met een vriendelijke groet,Martina

 26. Evelien zegt:

  Martina, hartelijk dank voor je liefdevolle, duidelijke consult.
  Er is werk aan de winkel en dat vind ik nog best moeilijk!

  Hartelijke groet, Evelien

 27. Martina zegt:

  ’s Nachts bereikbaar indien u een grote behoefte hebt tot een gesprek. Voor algemene vragen belt u me dan liever overdag of maak een afspraak.

  • Krista zegt:

   Beste Martina,

   wanneer kan ik u bereiken? Op de site staat er bij uw naam telkens “afwezig”. ik ben van België.

   • Martina zegt:

    Hallo Krista,
    op dit moment ben ik van 22 uur avonds tot 6 uur ochtends aanwezig.
    Je kunt met mij ook een afspraak maken.Ik kom dan online voor je.
    Laat jij mij hier weten als jij een afspraak wilt?
    Met een vriendelijke groet,Martina

    • Krista zegt:

     Dag Martina,
     Kan ik vandaag, morgen of donderdag om 16 u bellen? Op welk nummer vanuit België?
     Alvast dank, Krista

     • Martina zegt:

      Dag Krista,
      ik ben nu online.Je mag mij om 16 uur bellen.Bel daarvoor naar: 0907 – 07220.
      Met een vriendelijke groet,Martina

 28. Martina zegt:

  Lief mens,vanavond en vannacht ben ik niet online.Dit in verband met een feestje.Met een vriendelijke groet,Martina

 29. N zegt:

  Hoi Martina,

  Ik heb je een poosje geleden vrij lang met jou gebeld en zou je graag weer willen spreken want zit met een aantal hele nare dingen, wanneer kan dat of wanneer ben je er?

Reageer hieronder