Consulent: Jacquelien

Jacquelien is: Medium, Paragnost, Helderziend, Heldervoelend, Kaartlegster, Helderhorend, Helderwetend, Toekomstvoorspelster, Relatieherstelster, Lifecoach, Parapsychologe, Reikimaster, Psychometrie

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: *UPDATE 13-01-2014* dinsdag en donderdag van 19:00 - 24:00 uur via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Jacquelien
Persoonlijke omschrijving:
Hallo, ik heet Jacquelien en ben van geboorte af paranormaal begaafd. Ik kan u helpen door middel van mijn mediumschap, levenservaring en opleidingen. Ook vragen over overledenen zijn mij niet vreemd. U kunt mij dan ook alle vragen stellen, niets is vreemd voor me.

Paragnost/Medium
Ik maak contact met uw energie of met de energie van diegene waar u een vraag over hebt, ik verkrijg op een symbolische manier de antwoorden voor u door die belangrijk voor u zijn. Datgene waar u het meeste door in beslag word genomen kan ik voor u accuraat verklaren. Spontaan dienen zich dierbare overledenen aan die u boodschappen kunnen geven.

Liefde en Relatie
Hebt u vragen op liefde of relatiegebied, dan kan ik middels mijn uitgebreide paranormale vermogens u hier in begeleiden en helderheid scheppen. Indien u dat wenst leg ik voor u de Lenormandkaarten of de Tarot. Ik zie voor u verleden, heden en toekomst.

Kinderen en Jongeren
Ook heel belangrijk is de problematiek van jongeren die de weg kwijt zijn, door drugs- problemen, anorexia etc. Maar ook spirituele kinderen die begeleiding nodig hebben. Wat moet u ermee, hoe kan u het herkennen en helpen? Het beïnvloed ook uw leven en uw omgeving. Het is een totaalplaatje, een cirkel waar u vaak niet uitkomt zonder hulp. Hier in kan ik u begeleiden en adviseren.

Gezondheidsvlak
Ik ben geen dokter en zal me dan ook niet op dat vlak begeven maar wel kan ik haarfijn voelen waar u hinder van hebt en nog belangrijker waar het vandaan komt. Zit u niet lekker in uw vel en hebt u psychische problemen dan ik u informatie verschaffen en coachen via parapsychologische kennis.

Reikimaster
Door mijn reiki opleiding werden mijn gaven nog meer versterkt. Bij de eerste inwijding kreeg ik een geweldige ervaring met het universum wat veel indruk op mij heeft gemaakt, en mij ook veranderde als mens. Ik kan u indien u dat wenst vanop afstand healen en reiki sturen.

Kwaliteiten
Medium, paragnost, helderwetend medium, helder voelend medium, helderziend medium, heldervoelend kaartlegster, Reikimaster, toekomstvoorspelster, raadgeefster(parapsychologie studie gedaan) relatieherstelster, lifecoach, tarotiste, psychometrie.

Mijn levensweg
Ik heet dus Jacquelien, ben 55 jaar en al jaren spiritueel actief. Ik ben geboren met deze gave en wist het eerst niet. Door boeken te lezen over het onderwerp 'paranormaal' kwam ik erachter dat ik deze gave bezat, wat niet makkelijk was in het begin.

Onbegrip en Isolement
Ook mijn ouders begrepen mij niet. Ik herkende dingen die andere mensen beschreven in de boeken, dat ben ik dacht ik toen, dat is mijn verhaal.

Ik moest hulp zoeken bij andere paranormale mensen die mij konden begeleiden om het beter te begrijpen. Ik begreep er echt niks van. Ik dacht soms: ik zie spoken ik ben gek, want het was moeilijk voor mij in die tijd, daar het nog niet zo bespreekbaar was en anderen mensen je ook voor gek verklaren.

Ik raakte in een isolement, wat beslist niet makkelijk was, ik voelde me intens eenzaam, mijn relatie ging kapot, want als je partner die gave niet heeft en je niet begrijpt is het erg zwaar ermee te leven.

Wie begrijpt er dan bijvoorbeeld dat je midden in de nacht rond waait omdat er overleden mensen aan je bed verschijnen. Jammer genoeg drong dit te laat tot mij door, ik dacht dat lukt wel. Maar niets was minder waar, dus veel verdriet en pijn dat de relatie stukliep.

Levenslessen
Zoals zoveel anderen heb ik ook mijn levenslessen geleerd. Daar ik ook de pijn overnam van anderen wat ik niet wist werd het nog moeilijker een normaal leven te lijden.Normaal werken lukte ook niet meer en daardoor raakte ik nog meer geïsoleerd. Het was moeilijk om hiermee om te gaan en het een plaats te geven.

Keerpunt en Studie
Ik zag en voelde dingen, naarmate ik ouder werd nam dit steeds meer toe. Ik heb dan ook de beslissing genomen om er iets mee te gaan doen, daar je deze gave niet voor niets krijgt, en mij duidelijk werd dat steeds minder mensen met hun aangeboren gevoel werken. Deze gave is ons meegegeven bij de geboorte en het is tevens een beschermmiddel.

Ik ben mij in deze materie gaan verdiepen door veel boeken te gaan lezen en parapsychologie te gaan studeren. Daarna ben ik gescreend en kwam er als medium uit. Ook de nodige levenservaring speelt toch een grote rol voor het 'inleven' bij mensen met problemen, want wij paranormale mensen krijgen van vele dingen in het leven een voorproefje, juist om je in te kunnen leven.

 

Zit u met iets, aarzel dan niet en bel me op, ik zal mijn best doen u weer op weg te helpen en raad te geven op uw vragen.
Lieve groet, Jacquelien.
Jacquelien heeft nog geen blogs geschreven

12 reacties

 1. Jacquelien zegt:

  Vandaag zaterdag 29 sept. ben ik wegens omstandigheden pas vanaf 17.00 uur aanwezig.
  Grtjs, Jacquelien

 2. Ina zegt:

  Gesprek gehad met Jacquelien en ze voelt je goed aan en heeft mij goede tips gegeven.Helaas was mijn beltegoed op voor ik het in de gaten had en werd het gesprek verbroken.
  Ben goed geholpen en heb er zeker wat aan gehad ..

 3. Jacquelien zegt:

  Hallo lieve mensen,

  Na een lange tijd ziek te zijn geweest,ben ik blij dat ik weer op de site kan werken,om jullie weer te helpen bij jullie vragen.

  Lieve groetjes Jacquelien

 4. Chantal zegt:

  dank je Jacquelien voor jouw inzicht! Eigenlijk zei je perfect wat ik wou horen! dank je wel! Moest je nog iets aanvullend willen zeggen lees ik het wel hier hé. Succes met jouw gezondheid voorts nu, en succes hier gewenst ook natuurlijk!
  Liefs
  Chantal

 5. Jacquelien zegt:

  Lieve Chantal,

  Dank je wel voor je lief berichtje. Denk er aan meid luister naar je innerlijke stem.

  Het is jouw leven. Sommige dingen liggen vast, maar keuzes maak je zelf.

  Liefs Jacquelien

 6. Chantal zegt:

  sorry Jaquelien de verbinding was plots verbroken.. maar enfin het wordt als maar beter hé van nu voort – ben blij dat jij dat ook zo aanvoelt.
  Tot later weer en bedankt hoor! lieve groet
  Chantal

 7. Jacquelien zegt:

  Lieve Chantal,

  Graag gedaan hoor.Ben ook blij te horen dat alles zo lekker gaat met jou.Blijf vooral geloven in jezelf.

  Veel liefs Jacquelien

 8. Jacquelien zegt:

  Ik ben vandaag van 14 tot 17 uur aanwezig en de avond niet,tot zondag

  Liefs Jacquelien

 9. Jacquelien zegt:

  Beste mensen door een sterfgeval in de familie,ben ik vanaf maandag pas weer online hoop op u begrip.

  liefs jacquelien

 10. LiveMedium zegt:

  Deze consulent kan helaas enige tijd niet aanwezig zijn. Voor alle vaste bellers van Jacquelien, heb geduld zij zal terugkomen.

 11. LiveMedium zegt:

  * UPDATE * Jacqueline zal na een lange poos van afwezigheid weer langzaam opbouwen op de lijn, je kunt haar dus sinds vandaag weer spreken. Tref je haar nu niet, afspraken kunnen – mits niet te druk – weer worden gepland, dit zal goed nieuws zijn voor alle oude bellers die haar hebben gemist!

 12. LiveMedium zegt:

  Helaas zal Jacqueline deze week vanwege een persoonlijke omstandigheid niet aanwezig zijn.

Reageer hieronder