Consulent: Helderziende Elsa

Helderziende Elsa is: Helderziend, Reader, Healer, Spiritueel Coach en Lifecoach, Raadgever.

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Helderziende Elsa
Persoonlijke omschrijving:
Ik ben Elsa, Vanuit mijn helderziend-, helderhorend -en helderwetendheid krijg ik informatie over de thema’s of vragen die je hebt. Deze informatie krijg ik in de vorm van kleuren, beelden of woorden te “zien” en zijn te vergelijken met beelden uit dromen.

Ik vertel mijn cliënten altijd eerst het totaalbeeld van wat ik zie en ga dan dieper op de betekenis van de symbolen in. Door dit totaalbeeld te schetsen, maak ik voor jou de thema’s ook zichtbaar en kun je ze beter opnemen en laten doorwerken.

Ik lees altijd die thema’s waar je op dit moment mee bezig bent en die dus in het huidige moment relevant zijn. Mochten er tijdens een reading vragen in je opkomen, dan kun je die ter plekke stellen.

Het kan voorkomen dat je niet meteen alles kan plaatsen wat er gelezen wordt aan informatie. Dit komt omdat de thema’s nog niet in jouw bewustzijn spelen.

Echter zul je gaandeweg het proces (uren, weken of maanden die volgen) regelmatig “aha” momenten ervaren, omdat puzzelstukjes op hun plek vallen.

Eender welke vraag je stelt steeds zal ik vanuit jouw unieke “ik” daar naar kijken en wat ik doorkrijg helder verwoorden. De antwoorden die ik zal geven zijn oprecht, persoonlijk op je afgestemd en zullen je duidelijkheid en inzicht brengen.

Ik geef sinds enkele jaren readingen en healingen aan jong volwassenen en volwassenen. Ook vragen over je kinderen kan ik beantwoorden.

Je krijgt helderheid over het ontstaan van belemmerende patronen in het leven en hoe je die kan doorbreken. Deze patronen zorgen vaak voor situaties die je niet wenst, maar waar je voor je gevoel niets aan kunt doen en die je overkomen.

Door deze patronen bloot te leggen, kun je die stap wel maken. Resultaat: alle overbodige ballast gooi je overboord en die vrijgekomen energie gebruik je om je wensen te vervullen en het leven te leiden waar je recht op hebt.

 
Ik geef veelal readingen met de thema’s
 Moeilijkheden in de klas/ op de werkvloer
 (Liefdes)relaties
 Emoties van kinderen
 Geen (liefdes)partner kunnen vinden
 Problemen met familie of gezin
 Overbezorgdheid
 Jezelf wegcijferen of jezelf juist boven anderen plaatsen
 Jezelf niets waard vinden
 Geen rust kunnen vinden
 Niet weten wat je wilt
 Niet voor je mening durven uitkomen


Hoe ontstaan die patronen?
Je leeft, dus je maakt elke dag dingen mee. Je hersenen verwerken al deze informatie en slaan het op. In het bijzonder de negatieve ervaringen, ook wel pijnplaatjes genoemd, worden als plaatjes of foto’s opgeslagen en komen letterlijk in de bovenkamer vast te liggen. Waarom? Om jezelf te beschermen.

Telkens wanneer je in een situatie terecht komt, die matcht met een dergelijk opgeslagen negatief plaatje, zorgt je onderbewuste ervoor dat je in die (negatieve) situatie kunt overleven.

Overleven zit in onze natuur, maar helaas zorgt dit mechanisme er meestal voor dat je de wereld door een gekleurde bril bekijkt en zo de realiteit vervormt. Je leeft dus vanuit een patroon, ook wel overtuiging genoemd, die eigenlijk niet bij jou als persoon past. Maar tot stand is gekomen door een gebeurtenis.


Wat betekent dit?
Doordat je leeft vanuit die overtuigingen, laat je kansen liggen, durf je bepaalde beslissingen niet te nemen, word je onzeker of kun je het gevoel hebben geen grip op je eigen leven te hebben.

Dat brengt onrust en frustraties met zich mee en zorgt dat je steeds in oude patronen vervalt. Want elke keer als een plaatje weer geactiveerd wordt, word je “herinnerd”aan het feit dat dit thema in je leven pijn doet.

En van nature doet de mens er alles aan om geen pijn te ervaren. Dus je negeert het plaatje en zo houden de overtuigingen zichzelf in stand. De bekende vicieuze cirkel.


Hoe kom je hiervan los?
Met behulp van readingen, healingen, visualisaties en meditatie kunnen die plaatjes getraceerd worden en word je bewust welke plaatjes er in jouw systeem zitten, wanneer die plaatjes oplichten en voor welk gedrag die plaatjes zorgen.

Door deze bewustwording kunnen de vastzittende plaatjes gaan stromen en uit jouw systeem verdwijnen. Door een reading pel je als het ware de lagen vastzittende negatieve energie af en zo kom je steeds dichter bij je eigen kern, je eigen IK.

 
Wat is je IK?
Je IK, ook wel ziel genoemd, is het niet-materiële deel van de mens, dat onlosmakelijk verbonden is met het lichaam. Het is het (zelf)bewustzijn, ons karakter, je talenten, ons denken, onze intuïtie, onze wijsheid, het ervaren, onze wil, het leven en onze begeerte.

Contact maken met je IK maakt het mogelijk om jouw dromen en wensen werkelijkheid te maken.

Hier wil en kan ik je graag bij helpen.

 
Helderziende Elsa heeft nog geen blogs geschreven

1 Reactie

  1. LiveMedium zegt:

    Elsa is een nieuwe consulent!

Reageer hieronder