Consulent: Eric Verlichting

Eric Verlichting is: Medium, Helderziend-horend-voelend, Contact met overledenen/gidsen, Aurareading, Kinderfluisteraar en Spiritueel Adviseur

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Eric Verlichting
Persoonlijke omschrijving:
Ik ben Eric, medium en helderziend. U kunt mij vragen stellen over liefde, werk, relatie en wat u maar wilt. Ik kan contact maken met overledenen of met uw gidsen. Ook kan ik u vertellen wat er in de hoofdjes van uw kinderen omgaat. Eveneens kan ik u helpen hoe u zelf uw toekomst gunstig kunt beinvloeden.


Mijn opleidingen
Mediumschap bij Arthur Findlay College
Reiki Master
Shambala Master


Wie ben ik
Ik was al bewust van de spirituele wereld toen ik nog een klein Ericje was. Toen vond ik het wel allemaal spannend en rond mijn pubertijd ging ik het steeds meer weg stoppen, maar de aanwezigheid van de spirituele wereld was er natuurlijk nog steeds. Ik ben christelijk opgevoed en dacht altijd dat de overledenen slechte energieeen waren. Gelukkig heb ik dat los kunnen laten om dit werk te doen wat ik met veel dankbaarheid doe.

Dit loslaten kwam onder meer door het boek "Een ongewoon gesprek met God" te lezen. Dit boek heeft me bevrijd en mij de juiste inzichten gegeven zodat ik kon beginnen aan mijn spirituele pad. Wat eigenlijk voor iedereen natuurlijk al begint vanaf het moment dat je geboren word...

Vanaf mijn 21e in 2002 ben ik me steeds meer geen verdiepen in het spirituele door vele trainingen te volgen en veel boeken te lezen. Ik ben iemand die het vooral belangrijk vind om te blijven ontwikkelen omdat je altijd nog beter kan worden dan je al bent.


Workshops en Cursussen
Ik geef regelmatig nieuwe cursussen die ik letterlijk vanuit de spirituele wereld aangereikt krijg. Zo kan ik veel vertellen over Sjamanisme, Tantra, Boedhisme, Taoisme en Magie.

Ik sta regelmatig op spirituele beurzen en festivals waar ik consulten, lezingen en workshops geef omtrent de volgde onderwerpen: Sjamanisme, Contact met gidsen, Tantra, Healing en Aura's en Chakra;s

 
Eric Verlichting heeft nog geen blogs geschreven

2 reacties

 1. tine zegt:

  hallo,
  ik heb rare toestanden de laatste tijd zou je eens kunnen kijken wat er met mij aan de hand is eric

  veel liefde en licht gewenst tine

  • Rhea zegt:

   Hallo Tine, je kunt met Eric Verlichting een afspraak inplannen via zijn persoonlijke pagina. Hij zal dan sap een contactmoment met je afspreken zodat je Eric kunt bellen op de advieslijn.

Reageer hieronder