Helderziendenlive│ Helderziende Online

Helderziendenlive │Helderziende Online

Hieronder ziet je een selectie van de Helderzienden Online van Livemedium. Helderzienden Online of Helderzienden Live zijn helderzienden die live via de telefoon invoelen op jouw situatie en daar beelden van kunnen krijgen, vaak gaat deze gave ook nog gepaard met mediumschap, heldervoelendheid of kaarten leggen. Je kunt voor alle vragen terecht die je hebt op het gebied van liefde, relatie, werk etc.

Wij vinden het belangrijk dat je weet dat wij geen enkele vraag raar vinden, wij geven jou kwaliteit en 100% anonimiteit en Privacy. Het noemen van je naam is voor de meeste helderzienden online niet nodig.

Wil je weten welke kaartleggers er op dit moment online zijn, klik dan op de knop “Direct Contact” onderaan de fotootjes.

 

 

 

 

 

 

Ben je op zoek naar een medium, paragnost of helderziende, hieronder  vind je alle mediums, paragnosten of helderzienden online op Livemedium:

Helderziende Online Chabize:
Chabize is helderziende, daarnaast is ze helderwetend, heldervoelend en helderhorend. Ze kan u helpen uw dromen te verklaren en is Hypnotherapeute. Als het mag kan ze contact maken met dierbare overgeganen.

Contact: Helderziende Online: Chabize

Medium & Helderziende Online David Kloosterman:
David is een helderziend medium, daarnaast is hij Reiki Master en kan u helpen op het vlak van psychische blokkades, hij geeft cursussen en healingen in zijn praktijk. Heeft u een burn out of een relatie probleem dan kan hij u inzicht geven middels de spiegelmethode.

Contact: Medium & Helderziende Online: David Kloosterman

Medium & Helderziende Online Ibnida:
Ibnida is een helderwetend medium, daarnaast is ze helderziende en heldervoelend. Ze kan een afstandsbehandeling geven en werkt altijd samen met haar oergids. Zij legt engelenkaarten en pendelt.

Contact: Medium & Helderziende Online: Ibnida

Medium Online Karin:
Karin is een heldervoelend en helderwetend medium. Daarnaast is ze  levenscoach en heeft verschillende opleidingen gevolgd, onder meer HNLP coach, stervensbegeleiding, trance healer en systemisch werker. Ze kan contact maken met overledenen, legt tarot en engelenkaarten.

Contact: Medium Online: Karin