Frequently Asked Questions

◊ Live Medium wat is dat precies?

Live Medium is een spiritueel platform, wij geven gratis informatie en telefonisch advies op het gebied van levensvragen, werk en relatie. De meeste van onze consulenten zijn paranormaal begaafd en hebben veelal een jarenlange ervaring. Al jouw vragen zijn bij ons altijd vertrouwelijk.

 

◊ Hoe kan ik direct persoonlijk advies krijgen?

Via onze Spirituele Hulplijn kun je advies krijgen, wil je direct advies klik dan hieronder:

Spirituele coaches online 1024x418 Frequently Asked Questions

◊ Wat voor vragen kan ik stellen?

Alle vragen zijn bij ons welkom en vertrouwd. Afhankelijk van de gekozen consulent kun je antwoord krijgen op jouw vragen of een toekomst voorspelling krijgen. Je kunt vragen stellen over verleden, heden als toekomst. Let wel, vragen om contact te krijgen met overledenen is enkel mogelijk voor een medium in overeenstemming met de andere zijde.

 

◊ Bel ik anoniem?

Ja bij ons bel je altijd anoniem. Wij zien ook geen telefoonnummers en je belt altijd 1 op 1 (dus privé) met jouw consulent.

 

◊ Op welke telefoonnummers zijn jullie bereikbaar?

Bel voor Nederland: 0909-1900 of 0900-111-4-333 (beide 80cpm).
Bel voor
België: 0903-4050-9
(1,50cpm).

 

◊ Wat voor mensen werken er bij jullie?

Mensen die bij LiveMedium werken zijn meestal mensen met een paranormale gave. Bijv. een paragnost, Medium of Helderziende. Mensen die bij ons werken zijn vooraf gescreend en wij laten enkel mensen toe die wij die goed vinden, middelmatige consulenten vind je bij ons niet. Ook werken er medewerkers met en psychologische achtergrond of zijn werkzaam in de coaching.

 

◊ Waar kan ik een overzicht vinden van alle consulenten?

Wij kunnen ons voorstellen dat je specifiek op zoek bent naar de juiste persoon. Er zijn immers niet alleen veel verschillende specialisaties (Paragnosten, Mediums, Helderzienden etc.) maar ieder persoon is ook ook weer anders, kijk vooral waar JIJ je goed bij voelt. Hier kun je een compleet overzicht vinden van alle Mediums, Paragnosten, Helderzienden, Waarzegsters, etc.

 

◊ Ik heb zelf een Zesde Zintuig, kan ik bij jullie werken?

Wij staan altijd open voor nieuwe consulenten. Hier kun je direct bij ons solliciteren, wij nemen dan vervolgens contact met je op.

 

◊ Stond jouw vraag er niet bij? Geen Nood!

Stuur ons gewoon even een bericht, zie hieronder:

Naam:

E-mail:

Bericht: