Ervaringen van Bellers

18 reacties

 1. Victoria zegt:

  Lieve Rhea,

  Je bent een geschenk van hierboven!
  T geduld wat jij opbrengt voor mij in moeilijke situaties is dan ook echt engelengeduld!!
  Jouw lieve warme en positieve energie zorgen ervoor dat ik deze situaties tegemoet kan gaan!
  Je bent mijn rots in de branding!!

  Lieve groet en tot gauw,

  Victoria

 2. Anais zegt:

  hoi lieve collega’s van Live Medium,
  Ik wil jullie heel veel succes wensen hier op de lijn en op de mooie samenwerking.
  veel liefs
  Anais

 3. Rani zegt:

  Hi Rhea,
  Ik wil je heel veel succes wensen, je bent een engel! Ben erg blij voor je met je nieuwe uitdaging en ik hoop dat je meer en meer mensen mag helpen met je mooie gave. Heel veel liefs Rani x

  • Rhea zegt:

   Lieve Rani, dankjewel voor je lovende woorden, vanuit deze kracht hoop ik nog meer mensen de diepe verlangens van hun ziel naar hun bewustzijn te laten stromen. Zodat elk mens zijn ware potentie op aarde kan neerzetten en uitdragen. Engelengroet Rhea.

 4. zena@anais zegt:

  Lieve anais ik wil je heel veel succes wensen op deze lijn en ik weet als geen ander dat jij aan te bevelen bent omdat ik alle vertrouwen heb in jouw mooie zuivere readings. liefs zena

  • Anais zegt:

   lieve Zena,

   dank je voor je mooi berichtje en je mooie bewoording naar mij toe. ik ga zeker en vast mijn uiterste best doen om met mijn gave de mensen te helpen in liefde en voorspoed. liefs Anais.

 5. Sonja zegt:

  Lieve Thea,

  Ik wil je heel erg bedanken voor je hulp, ik werd voortdurend lastig gevallen door negatieve energieën en na 1 telefoontje kreeg ik eerlijk en zuiver antwoord van je wat de sleutel tot de oplossing bracht, na elke tao song die zo krachtig zijn via jou zag ik letterlijk en figuurlijk wat er bij me weg werd gehaald. Jij werkt met zulke hogere machten dat ik me eindelijk bevrijd voel en me besef wat echte spirituele zuiverheid en kracht inhoudt, ik loop al heel wat jaren mee in spiritueel Nederland en veel gezien en beleeft. Maar de kracht en de zuverheid en no-ego waar u mee werkt krijgt al mijn respect. Na elke behandeling kom ik weer hogerop in de zin van zuiverheid.

  Heel veel dank en liefde,

  Sonja en RAvi

 6. francine van den eede zegt:

  LIeve Rhea bedankt voor je geduld en de lieve woorden,telkens sla je de nagel op de kop.

  Wel vind ik spijtig dat je de laatste tijd niet aanwezig bent.Wanneer ben je er weer?
  Bedankt

 7. lenie zegt:

  Voor Guillermo,
  bedankt voor het gratis consult. U heeft mij heel goed geholpen met mijn hooggevoeligheid en mij goede tips en inzichten gegeven.
  Ik voelde weer even, dat HSP zijn, heel mooi is. Het/ik voelde zacht en
  ja zuiver aan, het voelde goed.
  Die andere dingen die ik vroeg doen er dan eigenlijk niet toe, gewoon in mezelf geloven en op mijn gevoel vertrouwen.
  Ja, in mijn eigen kracht gaan staan en goed aarden.
  Dank u wel hiervoor.
  liefs
  Lenie

 8. Sandy zegt:

  Lieve Bianca,
  Je heb me heel veel duidelijkheid gegeven. Je bent zo kort en krachtig en weet meteen je vinger op de juiste plaats te leggen. Je heb me in zeer korte tijd veel informatie gegeven waar ik iets aan heb. Je bent echt een aanrader voor iedereen. Ga zo door toppertje!!!
  Heel veel Liefs Sandy

 9. Malika zegt:

  Lieve Trudy,

  Ik kan je niet genoeg bedanken voor al het advies wat je mij elke keer geeft. Elk advies heeft mij tot nu toe altijd het positieve gebracht en ik ben door jouw voorspellingen ook echt in wonderen gaan geloven. Oprecht, eerlijk en gewoon heel goed in wat je voorspelt dat zijn dingen die echt gezegd mogen worden. Ik bel je snel weer!

  Liefs
  Malika

 10. patty zegt:

  Hallo,
  Wanneer komt trudy weer online??

 11. José zegt:

  Lieve Nathalie,

  Jouw talent is dat je duidelijk en zuiver bent in jouw manier van vragen stellen en antwoorden geven. Hierdoor kan een probleem wat als een vastzittende kluwe (wol) kan aanvoelen, ontrafeld worden en kan er helderheid en inzicht ontstaan.

  Je bezit zo veel kennis en wijsheid. Mede door jouw mensenkennis, het volgen van cursussen/studies en workshops, maar vooral omdat je aanvoelt wat er is. Door gebruik te maken van de grote verscheidenheid van Tarotkaarten, jouw jarenlange werkervaring hiermee, gecombineerd met jouw intuitie, maakt dat je niet twijfelt aan het eerlijke, zuivere, oprechte advies wat er gegeven wordt!

  xxxxxxxxx José

 12. Judith zegt:

  Nathalie weet door middel van haar intuïtie, heldervoelendheid ,soms in combinatie met de Tarotkaarten en een groot gevoel voor humor, de vinger op de juiste plek te leggen wanneer je er zelf niet meer uitkomt. Dit kan confronterend zijn maar tegelijkertijd veel inzicht bieden in het hoe en het waarom van bepaalde gebeurtenissen en patronen in je leven. Met haar antwoorden ( door jouzelf verkregen) zul je concrete stappen kunnen gaan nemen door dicht bij je gevoel te blijven. Hierdoor zal je in staat zijn patronen te doorbreken en een leven te creëren waarin jijzelf weer de regie in handen hebt .

  Ondanks haar spirituele inslag weet Nathalie -mede door eigen ervaring – op een aardse en realistische manier haar inzichten te delen die je kunt toepassen op je eigen leven.

  Voor mij heeft dit betekend dat ik- niet altijd meteen, soms pas korte tijd later- instaat was eerlijk naar mijzelf te kijken en de confrontatie met andere aan te gaan. Hierdoor kreeg ik ineens de baan die ik bij mij paste of een hoger inkomen. Ook loste problemen zoals kinderopvang of vervoer zich bijna als vanzelf op.

  Door middel van Reiki, Tarot en de bachbloesem remedies ben ik via Nathalie door de spirits op wonderbaarlijke manier genezen van onrustige cellen in mijn lichaam, iets wat mijzelf en de artsen niet eerder was gelukt.

  Ook mijn kinderen hebben baat gehad van haar healing op afstand waardoor zij beter in hun vel kwamen te zitten. Inmiddels hebben vrienden en familie ook de weg naar Nathalie weten te vinden met vaak een verbluffend resultaat in een verrassend korte tijd. Zij is wat mij betreft elke cent dubbel en dwars waard.

  Met vriendelijke groet, Judith M.

 13. Trudy zegt:

  Voor Trudy ,

  Je zag het steeds liggen in de kaarten dat hij weer contact zou zoeken naar mij .

  Geloofde er bijna niet meer in . Maar naar 5 maanden is het dan toch afegelopen woensdag gebeurd . Je bent en blijft super .

  Mijn steun en toeverlaat altijd weer.

  Dankejewel Trudy . Liefs Marion.

 14. Trudy zegt:

  Trudy, de tijd was op, maar ik wou je bedanken niet alleen voor de mooiste kaarten die je voor mij trok, maar ook voor de vertaling van wat er aan het gebeuren is. Dank je hartelijk en tot een volgende keer! CHantal

 15. Marion zegt:

  Trudy jij bent en blijft de beste !!!

  Marion

 16. Medium Anserina zegt:

  Lieve mensen,

  Het is altijd prettig even kennis te maken met jullie! Ik ben er voor u, aangezien ik pas recent aangesloten ben op de lijn zou ik het fijn vinden mochten jullie ook kennis willen maken met mij! Goed? Ik reken er op dat we toch es in contact komen met elkaar . Graag ontvang ik jullie met open hart in alle vertrouwen .

Reageer hieronder