Consulent: Thea

Thea is: Heldervoelend, Spiritueel Coach, Astroloog, Relatie en Chakra Therapeut, Pendelen, Afstandshealer.

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: werkdagen van 09.00 tot 16.00 uur en van 18.00 tot 22.00 uur. In het weekend op wisselende tijdstippen aanwezig via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Thea
Persoonlijke omschrijving:
Lieve mensen mijn naam is Thea, Heldervoelend PENDEL ik al uw levensvragen. Daarnaast is mijn specialiteit het helpen opruimen van wat er in het verleden is achtergebleven in onze emotionele, mentale, spirituele en stoffelijke lichamen. Om als kanaal te mogen dienen voor Divine Healing Hands, waardoor in enkele minuten, tijdens ons telefoongesprek, gewerkt kan worden om uw blokkades te transformeren.
Blokkades van allerlei aard: relaties, gezondheid, financiën en zakelijke projecten, ook voor diegenen waarop u zich afstemt. (huisdieren, partners, familie)


Ik concentreer me op uw energie tijdens ons gesprek en werk met de pendel en mijn heldervoelende kwaliteiten. Mijn instrumenten zijn de boxen van de Cosmic and Flowers Remedies. Op deze manier pendel ik voor u of voor diegene waar u zich op afstemt die flesjes uit die de exacte trilling bevatten van de problematiek waar u of anderen mee te maken hebben.
Zo krijgt u helderheid waarom u met deze situatie te maken hebt. De teksten van de voor u gependelde flesjes kunt u lezen op de website van cosmic flower remedies.


Aan de hand van uw geboortedatum/tijd en plaats kan ik voor u een persoonlijke horoscoop duiden. Via deze astrologische schets kan ik u inzicht verschaffen waar uw levenslessen liggen in dit leven en u zo ook helderheid geven hoe het komt dat u tegen dezelfde obstakels opbotst. Zo kunt u leren deze patronen te doorbreken waardoor er deuren voor u opengaan.


Tijdens ons gesprek kan ik u een korte afstands-healing geven via de Divine Healing Hands waar ik in geïnitieerd ben, dit gecombineerd met Klank-Toning en afstemmen op de bronenergie breng ik u in contact met uw ware wezenskern. Deze healing kan ik eveneens uitvoeren voor uw kinderen/huisdieren/relaties/gezondheid/financiële situaties ed.


Ik ben geboren in het eerste jaar na de 2e wereldoorlog als 2e dochter van een gezin dat later uit 7 kinderen bestond. Geboren met eczeem wat zich later afwisselde met hooikoorts en allerlei allergieën. Hooggevoeligheid heet dat tegenwoordig, maar zelf zou ik het nu willen benoemen als een Ziele-keuze om volledig het verschil tussen emoties en gevoel te leren kennen. Mijn sterrenbeeld is Kreeft met Ascendant Kreeft.
Na een huwelijk van 15 jaar waarin ik drie zonen op de wereld heb gebracht ben ik gescheiden (1985) en sindsdien volledig het pad van esoterie/astrologie en healing gaan bewandelen. Dit was geen gemakkelijke weg, maar het was "mijn weg" om door mijn persoonlijke ervaringen te leren en in deze periode van veranderingen op Aarde van dienst te kunnen zijn in de transformatieprocessen waarmee eenieder nu meer en meer mee te maken heeft.
Het waarom achter de gebeurtenissen in ons leven te achterhalen. Als u weet waarom u steeds bepaalde situaties in uw leven aantrekt, kunt u ervoor kiezen een andere weg te gaan bewandelen.


Ik kan en wil u hierin begeleiden en helpen.


Ik sta u graag te woord!
Namasté.


 


 

 


 
Thea heeft nog geen blogs geschreven

7 reacties

 1. karin verbeek zegt:

  Ik heb heel veel succes bij thea ze heeft mij al aardig op de goede weg.
  Ze heeft mij al heel bewust gemaakt over mij zelf en mijn verleden.
  Veel op gekropte gevoelens verdwenen door ze als ze nu nog gebeuren ze weg
  te tikken geleerd van thea.
  Ik hoop dat zij mij nog verder helpt in mijn leer proces.
  Ze behandelt ook mijn dobermann chesna die ziek is, zij geeft hem zo meer kracht.
  Ik heb heel veel vertrouwen in thea ik ben een ander mens geworden.
  En wat zij vertelt in een consult zal je verbazen!!!
  Lieve thea samen komen we er alvast voor nu bedankt
  lieve grtjs van karin en chesna

 2. Ina zegt:

  Lieve Thea,

  Blije gedachten gingen net door mij heen en ik dacht dit moet ik opschrijven voor alle geboden hulp die ik tot nu toe ontvangen heb!!!
  Ik wil je hartelijk danken voor de inzichten die je me geeft om zo mijn eigen leven te gaan leven.
  Door je spirituele ondersteuning kom ik steeds dichter bij mijn eigen ziel zoals die bedoeld is voor mijn leven.
  Je divine healing hands afstemming via de telefoon werkt ook echt super, als een opruiming van blokkades die ik in mijn leven tot nu toe opgebouwd heb. Ik weet nu dat alles goed komt en ben daar zeer blij om.
  Het gaat niet van de ene op de andere dag maar ik heb al super sprongen gemaakt in mijn ontwikkeling sinds ik contact met je heb.
  Nogmaals hartelijk dank Thea

  Hartelijke groetjes,
  Ina

 3. Ina zegt:

  Lieve Thea,

  Ik zat net op de bank en er ging een fijn, blij gevoel door me heen. Ik dacht dit moet ik opschrijven.
  Ik wil je hartelijk danken voor de inzichten die je me geeft waardoor ik steeds dichter bij mijn eigen ziel kom en mijn eigen leven kan gaan leven.
  Door je spirituele ondersteuning en divine healing hands afstemming via de telefoon heb ik de laatste drie maanden enorme sprongen gemaakt in mijn ontwikkeling. Echt super!!! Hierdoor zijn al vele blokkades opgeruimd die ik in mijn leven tot nu toe opgebouwd had. Ik weet nu dat ik er wel kom maar het heeft wel zijn tijd nodig.
  Nogmaals hartelijk dank.

  Hartelijke groetjes,
  Ina

 4. LiveMedium zegt:

  LiveMedium: Na een lange poos van afwezigheid, is Thea weer terug om je vragen te beantwoorden.

 5. Riet Bemond zegt:

  Graag wil ik weten of mijn man weer aan werk
  Kom en waarin hij zit momenteel zonder
  Werk door fallisiment.
  En hoe het in de toekomst met mijn zoon gaat
  Hij is nog zoekende

 6. LiveMedium zegt:

  Thea is tijdelijk niet/minder aanwezig. Wil je haar graag weer spreken, kom dan over een poosje weer even terug.

 7. christina zegt:

  Ze is top !!!!!!

Reageer hieronder