Consulent: Dina

Dina is: Astrologe, Heldervoelend, Relatiecoach en Levenscoach

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: Tijdelijk minder beschikbaar via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Dina
Persoonlijke omschrijving:
Ik ben Dina en ik ben al een aantal jaren sterk geïnteresseerd in astrologie. Ik ben mij gaan verdiepen in astrologie nadat ik zelf eens een horoscoop had laten duiden en mezelf er goed in herkende. Zo ben ik mezelf als persoon beter leren kennen en begrijpen.

Ik ben gaan werken aan mijn persoonlijkheid, kreeg ook meer inzicht in mezelf en de dingen waar ik op kon letten en aan kon sleutelen. Mede dankzij mijn persoonlijke horoscoop leer ik mijn weg te vinden en meer te kiezen voor de dingen die ik graag doe.

Opmerkelijk vind ik dat alles wat wij doen ons leven en geluk ongemerkt beïnvloedt. Vooral de beslissingen die wij nemen en de fouten die in ons leven steeds terugkeren omdat we steeds weer de verkeerde beslissing nemen of niet goed reageren op signalen van anderen. Hier kan een astrologische profielhoroscoop u verder in helpen.


Ik ben meerdere jaren actief geweest als astrologe voor een tv programma en heb daar goede herinneringen aan. Mensen helpen op weg te zetten om hun leven (weer)in de goede richting te sturen.

Ik werk met een gespecialiseerd astrologie programma waarmee ik met behulp van uw geboortegegevens, zoals geboortedatum, uur en plaats uw persoonlijke horoscoop kan berekenen en kan kijken naar uw karaktereigenschappen en wat belangrijk is voor u, maar ook hoe u bepaalde dingen kan bijsturen door op de hoogte te zijn van “wie jij echt bent en wat jij echt wilt”.


Ik ben gespecialiseerd in liefde en relaties maar ook voor mogelijkheden op carrière vlak kan ik u verder helpen. Ook help ik u graag met uw persoonlijke groei en ontwikkeling want als u uzelf en uw noden niet kent dan loopt de rest in uw leven vaak ook niet lekker.

Door uw karaktereigenschappen te leren kennen, uw sterke kwaliteiten en uw kwetsbaarheden beter te leren herkennen kunt u ook te weten komen hoe u op die vlakken succesvol kunt zijn en hoe u aan uw zwakkere punten kunt werken.

Dankzij mijn sterke intuïtie kan ik mensen aanvoelen en voel ik snel wat ze eigenlijk willen en wat hun bedoelingen zijn.


Dus hebt u vragen over uzelf, een partner, uw relatie, de liefde, kinderen of carrière bel me dan op, dan kan ik u raad en advies geven om (weer) de juiste weg in te slaan. U zal meer succes kennen en een bevredigender leven kunnen leiden.

 
Blogposts door Dina:

Reageer hieronder