Consulent: Annemieke

Annemieke is: Spiritueel Life Coach & Counselor voor alles waar u mee zit !

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: ma. t/m vr. tussen 8.00 uur en 23.00 en in het weekend op zondag via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Annemieke
Persoonlijke omschrijving:
Ik ben Annemieke, Spiritueel Life Coach, Counseler en Traumatherapeute. Ik begeleid ouders met Moeilijk Opvoedbare Kinderen met ADHD en Klassiek Autisme , PDDNOS -Aspergersyndroom en hen die een Zwakbegaafd of Zwakzinnig nivo hebben.

Tevens begeleid ik mensen die zelf in een verkeerd lichaam geboren zijn (Genderdysforie) of zij die een kind hebben die dit doormaakt!

Familie dramatiek en traumatiek, Seksueel misbruik en Rouwverwerking behoren ook tot mijn mogelijkheden even als begeleiding, ondersteuning en luisterend oor bij Terminale Fase.


Mijn Werkwijze
Afstemmen op kinderen & volwassenen wat er aan de hand is, dit ook kunnen doorgronden en analyseren dmv mijn opleidingen coaching en counseling met hulp van boven en levenservaring. Daarnaast weten wat er nodig is om weer verder te kunnen!

Innerlijke balans hervinden bij Burn Out , traumatiek en familiedramatiek, contactbreuken, seksueel misbruik en alle gevolgen daar van zoals schuld, schaamte, PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom)

Ik herken meer en meer de innerlijke leiding van bovenaf en werk hoofdzakelijk vanuit de Christusenergie die zo bij onze Nieuwe Tijd hoort, ik krijg sinds kort mede door visualisatie dingen door en voel de aanwezigheid van mijn gidsen groeien.

Als het mag en kan kunnen er tijdens een gesprek boodschappen voor je doorkomen die ik zo helder mogelijk zal verwoorden, ik ben mijn prille paranormale gaven aan het ontwikkelen en wil dit graag puur houden.

 
Mijn Bronnen zijn
Jezus Christus
Engelen & Gidsen
Ruime levenservaring & Opleiding (CIVAS en Laudius Life Coach)


 
Mijn ouderlijk Huis
Ik werd grootgebracht in een gelovig gezin. Beide ouders waren actief in het Leger des Heils en zo kreeg ik al heel jong te horen dat Jezus je vriend was en dat je met alles bij Hem kon komen en Hij je zou helpen!

Ik werd daarnaast ook meegenomen naar het werk van mijn ouders, ze werkten in het maatschappelijk centrum van het Leger des Heils, waar dak en thuislozen werden opgevangen. Daarnaast gaf mijn moeder het voorbeeld hoe je om kon gaan met situaties.Ze gaf nooit op ,herpakte altijd weer en zat vol goede moed .Ze liet zien hoe je met problemen om kon gaan en dankzij haar ben ik mede sterk geworden !
Rond mijn 11de jaar gebeurde er veel naars.In deze periode werd ik door iemand seksueel misbruikt wat grote schade bracht in mijn persoonlijkheid.
Mijn vader had ronde deze tijd een andere nieuwe vrouw en zag ons niet meer staan . Dat was eveneens weer trauma er bovenop,echtscheiding meemaken als kind werkt door tot in je volwassenheid toe heb ik bemerkt.
Al met al was ik dus voor mijn 14 jaar alle stabiliteit kwijt die er maar kon zijn in mijn leventje en liep ik met al die traumatische ervaringen rond in mijn ziel. In deze tijd was ik zelf actief in het Leger des Heils want door alles heen had ik keer op keer gebeden en was het Jezus die mij overal doorheen hielp!

Eerste aanraking met paranormale zaken
Ik kreeg een vriendin die zich bezig hield met paranormale zaken en rolde zo in het wereldje van magnetiseren , seance en spiritueel denken. Mijn interesse was gewekt , wat was het boeiend!

Op mijn 17 de jaar was ik geslaagd voor MAVO en startte ik mijn opleiding Ziekenverzorgster. De opleiding paste heel erg goed bij mij , ik vond het heerlijk om voor ouderen te zorgen die dementerend waren en kon mijn talenten en liefde kwijt in deze doelgroep.

Ik kon de mensen goed aanvoelen wat ze nodig hadden en leerde goed afstemmen en adequaat te handelen.Keer op keer kwam ik tegen dat ik dingen aanvoelde komen of voelde wanneer iemand oprecht was of juist niet.


Mijn Gezin als Leerschool
In 1987 trouwde ik met een lieve man die veel geborgenheid gaf en veiligheid ,iets wat ik heel hard nodig had door mijn basis die niet stabiel was gevormd! We kregen vier zoons tussen 1988-1993.

En toen brak er een grote leerschool aan !!! Alle vier de kinderen waren overgevoelig voor eten, hadden allergieën , eczeem en astma. Daarnaast ook erg open, ze konden veel prikkels niet aan en zo begon er een fase die erg zwaar was !

Al gauw voelde ik dat ze anders waren op eentje na in het rijtje. Ik heb hulp moeten zoeken want duidelijk was dat de oudste zeer heftig was!

Deze oudste zoon werd onderzocht in de Willemzijlmanskliniek in Zeist…..en daar werd hij maniakaal bevonden , te open waardoor hij contact had met de andere wereld en hij kreeg last daarvan.

Hij zag zwarte slangen uiteindelijk en klom in muren….zette onrust op met bewust uitspelen en kon niet samenspelen op school maar ook niet buiten spelen. Hij had enorm veel duidelijkheid nodig en begrenzing met een dieet omdat hij reageerde op van alles . Uiteindelijk bleek hij NLD te hebben, een zwakbegaafd niveau en aan verwante contactstoornis te hebben.(autismevorm)

Mijn derde zoon die werd geboren leek al vanaf de bevalling niet te willen leven in deze wereld! Hij wilde slechts in een eigen veilige leefwereld zijn bij mama en papa en meer niet ! Agressie, contactafweer, super gevoelig zijn in zijn jonge jaren maar ook later bleek Asperger kenmerken.

Ernaast werd duidelijk rond 2008 dat hij in een verkeerd lichaam was geboren. Ook dit kind heeft mij enorm veel geleerd!!! Geduld, afstemmen, structureren in prikkels en hem echt goed ondersteunen met school! Deze zoon is een dochter in wording ze slikt al hormonen en zal de transitie ondergaan.

Zoonlief nummer vier bleek zwakzinnig autistisch te zijn.
Deze kinderen bij elkaar in 1 gezin was zeer moeilijk maar het is gelukt!


Hier sta ik Nu
Dit was even een tipje van wat er is voorgevallen in mijn leventje! Mijn levenslessen zijn zeker geleerd door deze zware jaren heen! Hierin liggen dan ook zeker mijn kwaliteiten! Op lichamelijk gebied heb ik ook helaas wat klachten en kan mensen zeer goed begrijpen die tobben met ziekte en aandoeningen. Zelf heb ik bekkeninstabiliteit door hypermobiliteit, astma en allergieën, artrose en Fibromyalgie.

Ik weet dus wat het is om weinig energie te voelen en te letten op wat je aan kan maar ook leert dat niet meer alles kan ! Mijn moeder helpt en steunt mij in de weg die ik nu bewandel en dit waardeer ik ten zeerste.


Heel veel liefs van mij en ik sta u graag bij middels alle bovengenoemde skills.


Blogposts door Annemieke:

Reageer hieronder