Consulent: Annette

Annette is: Lichtwerkster, Kaartlegster, Reiki-Master, IET Master-Instructor, Ankh therapeute, Pendelaar

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: maandag t/m donderdag van 9.00-12.00 uur via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Annette
Persoonlijke omschrijving:
Hallo lieve mensen, mooie Zielen van het Licht.
Mijn naam is Annette, Lichtwerkster, Kaartlegster, Reiki-Master, IET Master-Instructor (IET is een Engelenhealing), Ankh therapeute en Pendelaar (met pendel en biotensor).

Ik werk met de Lenormand kaarten (Gilded Reverie) en met de grote kaartlegging. Voor antwoorden/inzichten tijdens een kaartlegging kan ik ook (als aanvulling) gebruik maken van de biotensor of pendel. Met vragen waarop een JA of NEE antwoord gegeven kan worden gaan wij kijken of er antwoorden gegeven mogen/kunnen worden op deze vragen. Indien er geen antwoorden ontvangen mogen worden, verkrijgen wij dus ook geen antwoorden.
Op verzoek kunt u mij ook vragen om voor u de Engelenkaarten te leggen en samen kunnen wij dan kijken welke boodschap(pen) de Engelen voor u hebben.

Heeft u behoefte aan een healing? Ook dat is mogelijk. Ik kan u op afstand een Reikibehandeling, een Engelenhealing of een Ankhbehandeling geven. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn kunt u dit altijd aangeven.

Heeft u geen vragen en bent u op zoek naar een luisterend oor? Wilt u uw verdriet delen? Soms is het makkelijker om met iemand te praten die objectief naar u situatie of verdriet luistert, zonder te oordelen of conclusies te trekken. Ook dan mag u mij ook altijd bellen.

Ik werk ook veel met de biotensor/pendel. Heeft u concrete vragen die met JA of met NEE beantwoord kunnen worden? Indien het mogelijk is en er antwoorden op bepaalde vragen mogen/kunnen worden gegeven, gaan we op zoek naar inzichten en antwoorden op uw vraagstukken. Houd er a.u.b. wel rekening mee dat niet op alle vragen een antwoord mag/kan worden doorgegeven. Soms kan het zijn dat u bepaalde inzichten op dat moment (nog) niet mag ontvangen. Dan zullen er dus ook geen antwoorden komen die ik u mag doorgeven.

Hoop u snel te mogen begroeten.
Liefde en Licht, Annette

Annette heeft nog geen blogs geschreven

1 Reactie

 1. Annette zegt:

  Lieve mensen,

  Voor de maand juli heb ik op enkele dagen mijn aanwezigheidsdagen/tijden aan gepast.
  In week 28 ben ik aanwezig op maandag 7 juli van 9-13u, dinsdag 8 juli van 18-22u en donderdag 10 juli van 9-13u.
  In week 30 veranderd alleen woensdag 23 juli. Dan ben ik aanwezig van 10-13u.
  Voor de overige tijden van week 30 ben ik zoals altijd op de vaste tijden aanwezig.

  Engelengroetjes, Annette

Reageer hieronder